ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.12.2016 | 23:46

Χαχαχα! Παρνηθαααα

Καλα, μπηκα να δω τι θα γραφατε στην εξομολογηση που εκανα οτι θα παω Παρνηθα και οτι στεναχωρηθηκα που βαλανε "δεν ταυτιζομαι" και ΕΣΚΑΣΑ στα γελια!!!! Μέχρι και θεμα "LIFOLIKES" εκανε καποιος για να με κραξει!! Το εδειξα σε ολη την παρεα και την οικογενεια μου και γελασαμε πολυ!! Get a life people! Ειλικρινα γελασα πολυ με τα σχολια! Ήταν η πρωτη μου εξομολογηση που εκανα (αυτη για την Παρνηθα) γιατι διαβάζω καμια φορά εξομολογησεις για να περναει η ωρα.. Wow! Θα υποθεσω οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα ειναι ανθρωποι που δεν ζουν την ζωη τους.. Επισης ευχαριστω ΠΟΛΥ για οσους με υποστηριξαν και καταλαβαν οτι ΑΠΛΑ ημουν χαρουμενη και ηθελα να το πω! Αυριο θα δειξω και στο αγορι μου και στους φιλους του τι γραψατε και θα γελασω με την ψυχη μου! Και ολα αυτα επειδη ειπα οτι απλα θα παω στα χιονια!!!!!!!!! Δηλαδη φαντάσου να εγραφα και εγω για γκόμενους ή οικογενειακα.. Οσο για εσενα που έγραψες το LIFOLIKES ΠΡΟΦΑΝΩΣ και σκέφτηκα οτι απλα σε καποιους δεν αρεσει το βουνό κτλ.. Απλα σκεφτηκα ΠΟΣΟΙ ποια ειναι αυτοι??? Ααα και by the way, για καποιον που εγραψε οτι εχω facebook και θα ανεβαζω φωτος κτλ.. Guess what!!! Δεν εχω ΚΑΝ facebook! Γιατι δεν συμφωνω με την φιλοσοφια.. Αλλα βλεπω και εδω δεν ειναι και πολυ καλυτερα... :/ Τα φιλακια μου σε ολους! Ευχαριστώ που μου φτιαξατε την διαθεση!!!!
12
 
 
 
 
σχόλια
Θα συμφωνήσω μαζί σου ως υπόθεση εργασίας ότι είμαι ένας από τους βρωμερούς που δεν έχουν ζωή και σχολίασα με απαράδεκτο τρόπο την εξομολόγησή σου. Εσύ σε τι είσαι καλύτερή μου; Και με μένα ασχολείσαι, και οικογενειακώς απλά πέφτετε στο επίπεδό μου. Με τις υγείες σου.
Γιατί τόσο κόμπλεξ, βρε εξομολογούμενη; Προφανώς και δεν έχεις ζωή γιατί αλλιώς δε θα έμπαινες στον κόπο να γράψεις 3 εξομολογήσεις (προσωπικά τις 2 διάβασα και όχι ολόκληρες) και μάλιστα το έκανες και θέμα και στην οικογένειά σου.Και στην τελική στην Πάρνηθα πήγες, όχι στο Πουκέτ!Χαλάρωσε λίγο!(Αν και βλέπω να έρχεται και 4ο post)
οκ, δεν είχα πατήσει τίποτα σε καμία από τις δύο ως τώρα, αλλά μόλις το έκανα ! και Guess what και εσύ, δεν ταυτίζομαι! Πόσες διαστάσεις πια να δώσεις στην εκδρομή σου? Για όνομα... ας το ευχαριστήθηκες τουλάχιστον!
Φαντασου,εισαι τόσο ενθουσιασμένη με τα χιόνια και την Πάρνηθα και τη φανταστική ζωή σου που αντί να ασχολείσαι με αυτή κάθεσαι και μετράς ποιος από εμάς τα μίζερα φτωχά,ανάξια λόγου ανθρωπάκια πατάει δεν ταυτίζομαι..Απλά σουρεαλ.
Καθεσαι και ασχολεισαι ΑΚΟΜΑ με αυτο και αναλυεις τι εκανε και τι ειπε ο καθενας εδω μεσα συγνωμη αλλα δεν εχουν εδω καποιο προβλημα αντιθετως εσυ καθησες και το εδειξες σε ολους οσους ξερεις.. Δεν ειδα την αρχικη εξομολογησου σου, δε λεω καλα εκανες και εγραψες το οτιδηποτε αλλα τοσο μεγαλο θεμα ρε παιδι μου για κατι τοσο ασημαντο; Δεν υπαρχει λογος