ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.12.2016 | 19:36

φοβαμαι το αεροπλανο !

καλησπερα..ντρεπομαι πολυ γι'αυτο που θα πω γιατι με εχουν κανει να νιωθω ετσι ! ισως εδω θα μπορεσει καποιος να μου πει καποια συμβουλη η κατι που θα με βοηθησει ! σε 3 μερες πρεπει να πεταξω με αεροπλανο , το θεμα ειναι οτι εχω τρομερη φοβια ! φοαμαι τρομακτικα το αεροπλανο παρ'ολο που εχω ταξιδεψει αρκετες φορες,με ολα αυτα που βλεπω στη τηλεοραση με εχει πιασει φοβια. αυτη τη στιγμη που το γραφω και το σκεφτομαι εχω ηδη δακρισει, μια εβδομαδα τωρα εχω εφιαλτες βλεπω οτι πεφτω ξυπναω ιδρωμενη μες στον πανικο και δεν μπορω να κοιμηθω !με πιανει τρεμουλο που σκεφτομαι οτι πρεπει να μπω σε αεροπλανο και το θεμα ειναι οτι ολοι με κοροιδευουν και δεν παιρνουν στα σοβαρα αυτο που λεω ακομα και οταν αρχιζω και δακρυζω δεν υπαρχει περιπτωση να αποφυγω το ταξιδι μιας και τα ειδητηρια ειναι πληρωμενα και οι δικοι μου με κοροιδευουν και δεν με παιρνουν στα σοβαρα και ΔΕΝ μου περισσεουν να πληρωσω εισητιρια.. τι να κανω ? πως να μην το σκεφτομαι ? σκεφτομαι οτι θα φτασω στην πορτα του αεροπλανου και θα την κοπανισω!ολη την ωρα σκεφτομαι οτι θα πεσει το αεροπλανο και κατα την διαρκεια της ημερας πεταω χωρις να το θελω φρασεις τυπου ''ειναι η τελευταια μου χρονια ετσι κ αλλιως'' και πολλα αλλα τετοια..
6
 
 
 
 
σχόλια
Καταρχήν μη με ευχαριστείς ? δεν πειράζει που πληρώνω τουλάχιστον ειναι δικα μου λεφτα και οχι των γωνιών μου και πανε για καλο σκοπο.Ο αυτόματος πιλότος σε ξεκουράζει,του βαζεις εσυ υψος πορεία ταχύτητα και τα εκτελεί χωρις να το χειρίζεσαι με το χειριστήριο
Άκουσες την άποψη του πιλότου, αν θες ακούς και τη δική μου, απ' τη μεριά της ομοίως φοβισμένης επιβάτιδος που έχει και θέματα υψοφοβίας.1. Φαντάζομαι ότι βρίσκομαι μέσα σ' ένα λεωφορείο ΚΤΕΛ που ταξιδεύει σε έναν άσχημο επαρχιακό δρόμο. Λακούβες, σαμαράκια, κοπάδια πρόβατα, αγρότης που πετάγεται από το πουθενά με το τρακτέρ, κλπ. Με βοηθάει κυρίως όταν/εάν βρίσκει κενά αέρος.2. Όπως ΚΑΙ δήποτε κάτι να διαβάζεις, βιβλίο/περιοδικό/χρυσός οδηγός/7 τόμους τουλάχιστον μιας 50τομης εγκυκλοπαίδειας, ότι σε βολεύει.3. Τεχνολογικά, θα σε βοηθούσε και ένα tablet όπου θα έχεις κατεβάσει 2-3 ταινίες και θα είσαι κιουρία.Αυτά από μένα.Καλό σου ταξίδι, καλά να περάσεις!
Λοιπόν...σαν πιλότος θα σου που 2-3 πράγματα για να σε ηρεμήσω λίγο.Πρώτον η εκπαίδευση που περνάμε για να γινουμε χειριστές ειναι δύσκολη και οικονομικά δυσβάσταχτη,το κάνουμε ομως γιατι το αγαπάμε πραγματικά και ενας άνθρωπος που αγαπάει αυτό που κάνει ειναι ενας καλος επαγγελματίας...τα σύγχρονα πολιτικά αεροπλάνα έχουν παντα back up συστήματα σχεδόν για οτιδήποτε πρόβλημα υπάρξει εν πτήση.Σε περίπτωση απώλειας κινητήρα ή κινητήρων το αεροπλανο δεν βουτάει στο κενο οπως τις ταινίες κανει glide μεχρι το κοντινότερο αεροδρόμιο και προσγειώνεται με ασφάλεια.Τέλος στην εκπαίδευση μας εξασκουμαστε συνεχώς σε διαδικασίες ανάγκης και τις τελειοποιούμε με το περασμα του χρόνου.Γι αυτο λοιπον απόλαυσε την πτηση,επέλεξε θεση στο παράθυρο και δες πόσο "μικροί" είμαστε εμεις οι άνθρωποι και ποσο ομορφος ειναι ο κόσμος οταν τον βλέπεις απο ψηλά.
Δυστυχώς για να γίνεις πιλότος στην πολιτική αεροπορία πρέπει να πληρώσεις...εγω εργάζομαι και παράλληλα σπουδάζω για να κανω το όνειρο μου πραγματικότητα.Το συναίσθημα είναι υπέροχο ξεχνας καθε σου πρόβλημα εκει ψηλά.Ξέχασα να πω οτι οσοι πετάμε φοβόμαστε πιο πολυ τον διαδρομή προε το αεροδρομιο παρά την πτηση..
Είναι ωραίο που ακολουθείς το όνειρο σου! :) κρίμα που πρέπει να πληρώσεις.Αλήθεια ο αυτόματος πιλότος βοηθάει στις πτήσεις? Και ευχαριστώ που μου απάντησες στην προηγούμενη ερώτηση μου.:)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ