Ο Νετανιάχου συνέκρινε το Ιράν με τη ναζιστική Γερμανία

Ο Νετανιάχου συνέκρινε το Ιράν με τη ναζιστική Γερμανία Facebook Twitter
3

Με τη ναζιστική Γερμανία συνέκρινε το Ιράν ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, χθες, παραμονή της ημέρας μνήμης του Ολοκαυτώματος, λέγοντας ότι «’οπως οι ναζί ήθελαν να κυριαρχήσουν σε όλο τον κόσμο και να εξολοθρεύσουν τον εβραϊκό λαό, το Ιράν επιδιώκει να κυριαρχήσει στην περιοχή και να καταστρέψει το εβραϊκό κράτος».

Για τη συμφωνία που υπογράφτηκε πρόσφατα ανάμεσα στις 6 μεγάλες δυνάμεις και στο Ιράν για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης ο Νετανιάχου δήλωσε ότι ο κόσμος μοιάζει να έχει ξεχάσει τα διδάγματα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

«Διδάχθηκε πράγματι ο κόσμος από την εβραϊκή τραγωδία του περασμένου αιώνα;» διερωτήθηκε και σημείωσε: «Η κακή συμφωνία με το Ιράν μας δείχνει ότι δεν εμπέδωσε το μάθημα». «Οι δημοκρατικές κυβερνήσεις διέπραξαν ένα κεφαλαιώδες σφάλμα πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και εμείς, όπως και πολλοί γείτονές μας, είμαστε πεπεισμένοι ότι διαπράττεται και τώρα ένα πικρό σφάλμα».

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Διεθνή / Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Η ανακοίνωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού μετά την παρουσίαση οδικού χάρτη για την κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα
NEWSROOM
Ρωσία: Επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Διεθνή / Ρωσία: Nέα επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Η χώρα έχει εντείνει τις επιθέσεις εναντίον των ουκρανικών ενεργειακών υποδομών - Συνεχείς διακοπές ρεύματος, περιορισμοί στη χρήση του και σοβαρές ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
εβραιοι.τα θυματα που εγιναν θυτες κ στο ονομα του ολοκαυτοματος κ του χιτλερ εχουν σκοτωσει πολλους περισσοτερους ανθρωπους..... ας εχουν περασει 70 χρονια το κρατουν ζωντανο (το ονομα του χιτλερ)για να καλυπτουν τα δικα τους εγκληματα.