ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.1.2017 | 16:21

Ακατάλληλοι για γονεις;

Από όταν ήμουν 15 και θέλησα να αρχίσω να κοινωνικοποιούμαι και να βγαίνω έξω σαν όλα τα παιδιά της ηλικίας μου, οι γονείς μου με πίεζαν πάρα πολύ. Δεν με άφηναν να βγαίνω πάνω από 2 ώρες. Αν αργούσα 5 λεπτά γινόταν χαμός. Θυμάμαι μια φορά, με χτυπούσαν και οι 2, γύρισαν ανάποδα την τσάντα μου, μου έσπασαν το κινητο (δανεικό) Ήμουν άριστη ,απουσιολόγος στο λύκειο.. με τουτα κ με κείνα έφτασα 3η λυκείου, πρίξημο 24/7, με απειλούσε οτι θα μου σπάσει το κινητό (καινούριο,δώρο). Μου έσπασαν την πόρτα του δωματίου. Χαστούκια, βρισημο, ψυχολογικός πόλεμος. Για τη σχολή, δεν θα προκόψεις ποτέ, τσάμπα τα φροντιστήρια,μας έφαγες τα λεφτά μας. Μπάσταρδο με ανέβαζαν,μπάσταρδο με κατέβαζαν. Ώρες ώρες νιώθω ότι με έχουν κάνει άχριστη. Ευτυχώς δεν έχω χάσει τα λογικά μου ακόμα.
5
 
 
 
 
σχόλια
Οι γονείς σου σε κακοποιούν σωματικά και ψυχολογικά. Αν τα πράγματα ειναι ακριβώς όπως τα λες και δεν υπερβάλλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποια κοινωνική υπηρεσία, γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης ακόμα και στην αστυνομία.
Άλλοι προσπαθούν χρόνια να κάνουν παιδιά και ορισμένοι που έχουν τους φέρονται σαν σκουπίδια. Αν γινοταν να περνούσαν απο ψυχολογικα τεστ πριν κάνουν, πολλοί θα κοβοντουσαν.