ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.1.2017 | 19:15

Από πού και ως που μοιάζω για «κύριος» και μου μιλάνε στον πληθυντικό;

Αν υπάρχει ένα πράγμα που μου τη δίνει και μου χαλάει τη διάθεση, είναι να με αποκαλούνε «κύριο» και να μου μιλάνε στον πληθυντικό. Ειδικά το κύριος είναι η πιο χοντρή βρισιά που μπορεί να μου πει κάποιος. Είμαι 25 χρονών ΠΑΙΔΙ πρώτα απ’όλα. Όχι Αλλά και μεγάλος να ήμουν πάλι δε θα το δεχόμουν. Και μάλιστα δείχνω αρκετά χρόνια μικρότερος γιατί ξυρίζομαι (άρα έχω νεανικό πρόσωπο) και ντύνομαι νεανικά. Δε φοράω κουστούμια και τέτοιες μπούρδες. Όπως και το κούρεμα μου είναι νεανικό.Και δεύτερον η συμπεριφορά μου δε μοιάζει καθόλου κυριλέ. Μασάω μονίμως τσίχλα, μιλάω informal σε όλους, άμα μου έρθει ρέψιμο και κλάσιμο, θα το κάνω δημόσια δε κωλώνω…οπότε ρε πούστη μου, τι σκατά έχω πάνω μου για να μου φέρονται έτσι; Ούτε το παρουσιαστικό μου είναι μπαμπουλίστικο…δεν είμαι 2 μέτρα και 150 κιλά για να με πουν κύριο από φόβο. Εκτός βέβαια αν καταλαβαίνουν το ψώνιο μου, και το κάνουν επίτηδες για να μου τη σπάσουν.Φυσικά τους το απαγορεύω όποτε βρω ευκαιρία. Άμα είμαι σε μια ούρα και έχει κόσμο, θα το καταπιώ γιατί δε μου φταίνε σε τίποτα οι από πίσω. Αλλά άμα είμαι μόνος μου με το παιδί η την κοπέλα που δουλεύει εκεί, τότε θα μιλήσω.Τέσπα, μακάρι να καταργηθεί αυτό το πράγμα με το κύριος και τον πληθυντικό, και τίποτα άλλο. Ακόμα δε ξεκίνησε η χρονιά, και ήδη με έχουν πει κύριο, 3 φορές μέχρι τώρα από τότε που άλλαξε ο χρόνος. Τις μετράω.
10
 
 
 
 
σχόλια
Χρησιμοποιώντας πάντα τις λέξεις που αναφέρεις, όπως ρέψιμο και κλάσιμο που το κάνεις δημοσίως, έχεις δίκιο που τσαντίζεσαι όταν σε αποκαλούν κύριο.
Ό,τι πιο ανώριμο και επιφανειακό έχω διαβάσει αυτές τις μέρες. Η προσφώνηση "κύριος" δηλώνει ευγένεια απέναντι σε κάποιον άγνωστό μας.Επίσης το να μασάς τσίχλα σαν κατσίκα και να ρεύεσαι δημοσίως δεν δείχνει νεανικότητα αλλά αγένεια.
Λυπαμαι που θα σε απογοητευσω αλλα 25 χρονων δεν εισαι παιδι, εισαι αντρας.Παρ ολα αυτα η νοοτροπια σου δειχνει αυτη ενος παιδιου που ειναι κατι διαφορετικο βεβαια.