ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.1.2017 | 22:20

Με έχει πιάσει κατάθλιψη..

Έχουμε χωρίσει εδώ και τρεις μέρες και είπαμε θα μείνουμε φίλοι. Έτσι και αλλιώς ένα μήνα ήμασταν μαζί. Και χαίρομαι που είμαστε φίλοι. Όπως στην αρχή αρχή. Αλλά αυτές τις μέρες αυτή η αλλαγή με έχει κάνει κάπως κομμάτια... Νιώθω περίεργα μεσα μου... Βλέπω τσόντα; θα σκεφτώ εκείνον και θα μου κοπεί η όρεξη. Διαβάζω; θα έρθει στο μυαλό και θα θέλω να του στείλω. Ή είναι κάτι ώρες που μου λείπουν τα φιλιά του.. ενταξει σίγουρα δεν είναι τίποτα σημαντικό απλώς ήθελα να το γράψω εδώ μήπως νιώσω καλύτερα.. ελπίζω να μου περάσει σύντομα.. ήταν και πρώτη μου σχέση..
1
 
 
 
 
σχόλια
Αγαπητη/ε εξομολογουμενη/ε,Αφενός είναι πααααρα πολύ νωρίς ακόμα για να μπορείς να κρίνεις.Δωσε λίγο χωρο/χρόνο στον εαυτό σου,νιώσε τη θλίψη,εξέφρασε το θυμό σου και προπαντως πάρε απόσταση από αυτό το άτομο.Υστερα από καιρό (όσο χρειαστει) δες αν μπορείς να συνυπαρξεις σε επίπεδο "φιλικό".Κατά την ταπεινή μου γνώμη ό,τι γράφει δεν ξεγραφει,είναι πολύ δύσκολο δύο πρώην εραστες να γίνουν φίλοι.Ισως όχι ακατόρθωτο,όμως αν θες να προχωρήσεις νομίζω είναι καλύτερο να απομακρυνθεις.Σε λίγο καιρό θα νιώσεις λύτρωση:))

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ