ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.1.2017 | 22:29

Νιωθω παραξενα

Δεν λεω εχω την υγεια μου οπως και οι κοντινοι μου και ειμαι ευγνωμων για αυτο !! αλλα για να θεωρειται καποιος υγιεις δεν θα πρεπει να ειναι και σωματικα αλλα και ψυχικα ; εγω απο το 2ο πασχω.. δεν μπορω να καταλαβω εχει αλλαξει τοσο αποτομα η ζωη μου ειτε απο επιλογες μου ειτε επειδη ετσι πρεπει,εχω πολλα σκαμπανευασματα, εχω απομακρυνθει απο τους φιλους μου , αναπολω τα παλια , βλεπω παλια μηνυματα απο την πρωην μου , προσπαθω να πλησιασω καποια αλλη αλλα τιποτα , ειπα στα ισια καποια κοπελα πως θελω να βγουμε και να γνωριστουμε καλυτερα αλλα μου αρνηθηκε ενω φαινοταν πως ηθελε, περα απο αυτο μου ερχεται απλα να καθησω μεσα και να μην ασχολουμαι με κανεναν, απλα να περναει η μερα και στοχος μου να ειμαι καθε μερα π ξημερωνει να παραμενω υγιεις σωματικα κ τιποτα αλλο! δεν υπαρχει λογος να παλεψω για τιποτα .. ουτε για φιλιες ουτε για σχεσεις ουτε για τιποτα! βοηθεια δεν ξερω τι αλλο να κανω , νιωθω ξενος σε αυτον τον κοσμο . το μονο που θελω ειναι να ερωτευτω κ να με ερωτευτει καποια να κανω καποια να χαμογελαει , αυτος ηταν κ θα ειναι ο σκοπος μου αλλα καμια δεν το εκτιμησε . κριμα
5
 
 
 
 
σχόλια
Φιλε,μη σκας για μια κοπελα και μη σκας και για μια χυλοπιτα....Και οι χυλοπιτες μεσα στη ζωη ειναι...Το να ειχαν ολοι σχεσεις και δη τις ιδανικες ,θα ηταν το καλυτερο..Ομως η ζωη δεν ειναι ΜΟΝΟ τα γκομενικα...Δες τις σπουδες/τη δουλεια/τα ενδιαφεροντα σου κ οταν βαλεις μια ταξη κ δεις τα πραγματα αρμονικα θα ερθει κ αυτο...Και πιστεψε με ,τοτε θα ειναι η καλυτερη ωρα για να σε βρει!
Ισως αρχικα θα επρεπε να νοιαστεις για τον εαυτο σου; Να αρχισεις να ενδιαφερεσαι για εσενα. Να εισαι χαρουμενος χωρις να χρειαζεσαι καποιον διπλα σου. Γιατι απομακρυνεσαι απο τους φιλους σου; Κακο κανεις..Καλο θα ηταν να μιλησεις με τους φιλους σου πως νιωθεις..και που ξερεις; Μπορει και να σε βοηθησουν. Νομιζω ως αν εισαι αισιοδοξος θα ερθει και καποια κοπελα στη ζωη σου.
χάζευα μια πολύ όμορφη φωτογραφία απο το ιερό της Αθηνάς Προναίας, προς στιγμήν πήγε ο νούς μου πως 2500χρόνια που περάσανε απο τότε που για κάποιον λόγο συνανθρώποι μας πηγανε και στήσανε ενα ιερό μεσα σε φαράγγια βουνά και δάση είναι λίγος καιρός αμα το σκεφτείς.Να και εγώ αμέσως αμέσως 35χρόνια τα χω ζήσει και δεν ήσαν παρα μια στιγμήκατόπιν πήγε ο νούς μου στα Διονύσια και τις γιορτές ετούτες που ο κόσμος νεός και μεγάλος ,χόρευε , γλεντοκοπούσε, έπινε κρασιά κάπνιζε χορτάρια και πέρναγε καλά ,αλλά και πως τα παρουσιάζανε και τα μάθαμε σήμερα απο τους σοβαρούς ετούτης της εποχηςνα, και σήμερα οι γέροι και οι μεγάλοι έτσι κάπως περιγράφανε τα πρώτα ρέηβ που γίνανε στην Ελλάδα και τα πρόλαβα και δώστου οι δαιμονισμένοι και δώστου οι αιρέσεις και δώστου τα ναρκωτικά λέγανε και ξελέγανε, αα και ένας μάγκας που έβλεπε κύκλουςκαι τα χρόνια περνάνε φίλε μου και δεν είσαι ο μόνος που λησμονά και ανεμοχλέυει τα όμορφα τα περασμένα.Σύμπωση που έπεσα και απάνω στην εξομολόγηση σου γράφει και η Διονυσία καλή η ώρα που σκεπτόμουνα αυτά τα πράματα. Μια φιλική συμβουλή και δυο αν μου επιτρέπεις, γυμναστικούλα μέρα παρα μέρα, βάλε ενα μονόζυγο και δυο αλτήρες με βάρη μεστο σπίτι σου (και ενα λαστιχένιο δαπεδάκι ατομικό για να μην σπάς πλακάκια και πατώματα) να είσαι δυνατός , την πρώην αμα πάει τόσος πια καιρός και δεν βλέπεις φώς, όπου και να βγείς όμορφα λουλούδια θα τα δείς τριγύρω σου να κυκλοφορούν, διαλέγεις και παίρνεις. με δουλειά σπουδές δεν ξέρω τι φτιάχνεις, καλή επιτυχία και με δαύτα ,απο κει και πέρα κοπέλες υπάρχουν, φίλοι θα βρεθούν και θα περάσουν απο την ζωή θες δεν θές, υγεία να υπάρχει και μην στεναχωριέσαι για τίποτα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ