ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.1.2017 | 23:59

Τριτο προσωπο

Ειμαστε τρεις μηνες μαζι και απο την αρχη της σχεσης μας μου ελεγε οτι δεν τα πηγαινε καλα με την γυναικα του και οτι θα χωριζαν θα αλλαζε σπιτι κτλ.Οταν εφερνα προς συζητηση αυτο το θεμα μου ελεγε πως δεν ηθελε να χαλασει την ατμοσφαιρα και οτι αυτα εχουν οι περισσοτεροι γαμοι. Υποτειθεται πως τελειωνε η κατασταση μεταξυ τους, ομως βλεπω την κατασταση στασιμη.Οταν του θιγω το θεμα η αλλαζει κουβεντα η απλα μου λεει οτι ακομα δεν εχει τακτοποιησει καποια πραγματα . Μηπως με κοροιδευει και δεν προκειται να χωρισει? Ειμαι παρα πολυ ερωτευμενη μαζι του και απλα ο ιδιος ειναι πολυ τρυφερος και γλυκος μαζι μου. Πραγματικαα δεν ξερω αν ο ιδιος λεει βλακιες απλα η μεγαλη μου απορια ειναι πως γιατι απο την αρχη δεν μου ξεκαθαριζε οτι δεν προκειται να χωρισει αν οντως δεν ηθελε?
8
 
 
 
 
σχόλια
"Οταν εφερνα προς συζητηση αυτο το θεμα μου ελεγε πως δεν ηθελε να χαλασει την ατμοσφαιρα""βλεπω την κατασταση στασιμη""Οταν του θιγω το θεμα η αλλαζει κουβεντα η απλα μου λεει οτι ακομα δεν εχει τακτοποιησει καποια πραγματα"Έκανα απλά copy paste όσων έγραψες. Για μένα είναι ξεκάθαρο ότι έχεις δώσει ήδη τις απαντήσεις. Προφανώς επιλέγεις να μην αντιλαμβάνεσαι την κατάσταση, ίσως επειδή είσαι ερωτευμένη.Αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αναλώνεστε σε τέτοιες καταστάσεις και τέτοιους ανθρώπους, ρε παιδιά. Είμαι κάθετα αντίθετη με το να γίνεσαι το τρίτο πρόσωπο, είτε πρόκειται για γάμο, είτε για σχέση. Ειδικά αν το ξέρετε από την αρχή και δεν φάγατε δούλεμα.
Ναι, κατά πάσα πιθανότητα σε κοροϊδεύει.Όχι, κατά πάσα πιθανότητα δε θα χωρίσει.Όχι, δεν "έχουν αυτά οι γάμοι" άμα δε θέλει το ζευγάρι να τα έχουν.Τι να σου πει εξαρχής, ότι θέλει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο; Είσαι ερωτευμένη, το καταλαβαίνω απόλυτα αλλά δε θέλεις να σε πιάσει η γυναίκα του απ΄το μαλλί. Φύγε για να προστατέψεις τον εαυτό σου από μια ταλαιπωρία που ούτε φαντάζεσαι.
είσαι πολύ ερωτευμένη αλλά δέχθηκες εξ αρχης να μπεις σε αυτό το τρίγωνο με την ελπίδα ότι θα χωρίσει. 3 μηνες είναι λίγοι, είναι μια νέα σχέση. ωστόσο αν στους επόμενους μήνες δεις πως συνεχίζει το ίδιο τροπάρι τότε σημαίνει ότι παίζει μαζί σου. επειδή ΄λες ότι στην αρχη της σχέσης σου έλεγε πως δεν τα πάνε καλά και θελει να χωρίσει ενώ τωρα αποφεύγει την συζήτηση, οι πιθανότητες να σε δουλευει είναι αρκετες. αρχικά σου πεταξε τις υποσχέσεις για να ενδωσεις, και πλεον εφόσον ειστε σε σχεση αποφεύγει να παρει θεση για να μην φυγεις. αναρωτιέσαι γιατί να σου λέει ψέμματα, εάν σου λέει ψέμματα: γιατί τον βολεύει. έχει την γυναίκα του, έχει και την ερωμένη του την οποία κρατάει κοντά του δίνοντας τις υποσχέσεις τις οποίες δεν θα τηρήσει.αλλά ας υπόθεσουμε ότι τελικά κάνουμε λάθος, και τηρήσει την υποσχεση που σου εδωσε στην αρχη της σχεσης. Θα τον εμπιστεύεσαι;
Γιατί θα σου έκοβε εξ αρχής την ελπίδα πως μια μέρα θα είστε μαζί και μόνοι και θα τρέχετε χεράκι-χερακι σε ακρογυαλιες, ε και τότε θα τον σούταρες εξ αρχής.Μαλλον.
κοπελια και να χωρισει...μαντεψε... θα εισαι η επομενη που θα φαει το κερατο..αστον να παει στη γυναικα του, να ησυχασεις,βρες ενα ελευθερο παιδι να σαγαπησει και να σε βαλει προτεραιοτητα..
Tι θελετε κ τραβιεστε με παντρεμενους. Δενεστε κ ερωτευεστε τα πιο λανθασμενα ατομα που υπαρχουν. Η πλειοψηφια των παντρεμενων αντρων απλα κοιταει απλα να ξενοπηδηξει κ ταζει λαγους με πετραχειλια, βρισκεται μετα μια σαν εσενα χαβει το παραμυθακι του οτι θα χωρισει κλπ κερδιζει χρονο ετσι, περναει καλα κ στο τελος μαντεψε παντα ποιος πληγωνεται? Το τριτο προσωπο, δηλαδη εσυ. Αστον να παει στην γυναικουλα του κ βρες ελευθερους επομενη φορα. Πριν πληγωθεις για τα καλα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ