ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.1.2017 | 09:52

Ρε μπας και έχω γυναικοδιώχτη;

Δεν είμαι χοντρός…checkΔεν έχω μούσια ούτε τριχωτός είμαι…checkΔεν έχω καράφλα/άσπρες τρίχες ούτε για δείγμα…checkΔεν φοράω πατομπούκαλα να μοιάζω με nerd…checkΤελικά, τι είναι αυτό που δεν αρέσει στις γυναίκες πάνω μου ακόμα δεν έχω καταλάβει. Σε όσες έχω πλησιάσει είτε θα μου πουν ότι έχουν αγόρι, είτε θα μου ρίξουν άκυρο (με τρόπο βέβαια…να το βράσω τον τρόπο δηλαδή άμα είναι να φάω άκυρο).ΟΚ μπορεί να ντύνομαι κάπως πιο εκκεντρικά από τους περισσότερους, και να έχω πιο ασυνήθιστο κούρεμα από το κλασικό κοντό. Και επίσης είμαι από αυτούς που θα πλησιάσουν κάποια άγνωστη, και όχι από τη σχολή, από κοινούς φίλους, και τέτοιες πίπες. Γιατί για πίπες πρόκειται. Οι περισσότεροι άνδρες σήμερα κωλώνουν να την πέσουν σε μια γκόμενα που δε τη ξέρουν, ας μη κρυβόμαστε. Από την άλλη, οι περισσότερες γυναίκες θα σε στολίσουν με επίθετα τύπου creep, weirdo και άλλα τέτοια άμα τους την πέσεις ενώ δε τις ξέρεις. Για όνομα του Θεού ρε φίλε! Τώρα το να βλέπω στο δρόμο, τριχωτούς/χοντρούς/καράφλες (και τα 3 μαζί μερικές φορές) να κυκλοφορούνε γκόμενες, αν όχι 10αρες, 7-8αρες (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ!) …ε αυτό είναι ξεφτίλα και από τον Θεό να πούμε. Και να πω ότι έχω δει τέτοια ζευγάρια 1-2 φορές το χρόνο, να πεις πάει στο διάολο. Αλλά το να βλέπεις τέτοια ζευγάρια 1-2 φορές τη μέρα…ε είναι να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο. Να μη μιλήσω και για το ελεεινό μούσι που οι 9 στους 10 ηλικίας 18-40 έχουν αυτή τη αηδία στη μάπα τους. Κοντοί, ψηλοί, αδύνατοι και χοντροί…όλοι βγαίνουν με αυτή την αηδία. Καρμπόν όλοι!Δηλαδή ρε κούκλες άμα γουστάρετε τον κάθε μαμούχαλο που είναι σα χιμπατζής, να μου το πείτε να ξέρω, και να με καραφλιάσετε εντελώς, από κει που δεν είχα καράφλα ούτε για δείγμα.
12
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ξερω αν εχεις τον γυναικοδιωχτη, αυτο ομως που μπορω να πω με σιγουρια ειναι οτι οποιες γυναικες σε γνωριζουν σιγουρα εχουνε τον μαλακομαγνητη.
Δεν ξερω αν συμφωνω ή διαφωνω μαζι σου.... Σιγουρα η εμφανιση για να βρεις κοπελα ή γκομενα ή παρτενερ για σεξ ή οπως αλλιως θες πες το ειναι ισως η πιο σημαντικη για την πρωτη εικονα (μην λεμε ψεματα παιδια) ... Δηλαδη σιγουρα καποιος ή καποια πρωτα κοιταει την εμφανιση στην αρχη και διαλεγει το αν θα συνεχισει να ασχολείται και ναι σε καταλαβαινω απο αυτη την έννοια (μιας και εγω το βιωνω σε σχεση με φιλους μου πιο ομορφους απο εμενα) ... Αλλα ρε φιλε μηπως σε γνωριζουν και βλεπουν το χαρακτηρα σου και το ποσο εγωκεντρικος ανθρωπος εισαι (με βαση αυτα που εγραψες στο κειμενο), μηπως κατακρινεις πολυ? Σιγουρα ειναι αξιοπεριεργο καποιος χοντρος, καραφλος κλπ να ειναι με 7-8 αρια κλπ αλλα μηπως αυτοι οι τυποι εχουν το λεγιν? Προφανως κατα 99% τετοιοι τυποι δεν την επεσαν σε ενα κλαμπ και η αλλη δεχτηκε επειδη της αρεσε εμφανισιακα, το πιο πιθανο ειναι να την γνωρισαν μεσω κοινου γνωστου... Αλλα πολυ σημαντικος ειναι και ο χαρακτηρας του ανθρωπου... Το εμποδιο που πρεπει να περασεις ειναι το πως θα κανεις την αλλη (εφοσον εμφανισιακα δεν την ελκυεις, αφου κακα τα ψεματα ολοι κρινομαστε σαν πρωτη εικονα απο την εμφανιση) να γνωρισει τον χαρακτηρα σου και την προσωπικοτητα σου... Δοκιμασε αν θες τα blind chat... Εκει ξεκινας συζητηση με κοπελες χωρις να σε δουν εμφανισιακα στην αρχη και θα γνωρισουν πρωτα την προσωπικοτητα σου και τον χαρακτηρα σου! Αν και δεν εχω ασχοληθει αρκετα, εχω γνωρισει 1-2 κοπελες (χωρις να γινει κατι ομως) που με γνωρισαν χωρις να με δουν πρωτα εμφανισιακα και σαν χαρακτηρας τους ημουν ενδιαφερον κλπ κατι που σε κλαμπ και γενικα εξω δεν θα ειχα την ευκαιρια, ισως να γινει και σε εσενα αυτο και να πετυχεις κατι περισσοτερο απο εμενα!
Φιλάρα, ούτε πρόβλημα έχεις, ούτε αυτοί που σχολιάζεις είναι πάντα πιο όμορφοι από σένα. Ξέρεις γιατί αυτοί κυκλοφορούν τις ωραίες και εσύ είσαι μπακούρι; Μα απλούστατα γιατί εκείνοι τις γνώρισαν μέσω γνωστών και φίλων, αυτό ήταν το ατού τους. Εσένα το μειονέκτημά σου είναι που πας να την πέσεις σε άγνωστες και τρως τα μούτρα σου, ξέρεις γιατί; Όταν έχει 2-3 διαθέσιμους γνωστούς θαυμαστές η γυναίκα γιατί να ασχοληθεί με σένα που δε σε ξέρει;
Αντι να φτιαξεις την επικοινωνια σου με το γυναικειο φυλο καθεσαι και βαθμολογεις τους ανθρωπους γυρω σου.Ναι σιγουρα ειναι ανωτερος σου και ο χοντρουλης και ο μουσατος και ο γυαλακιας..προφανως ξερουν να φερονται σε μια γυναικα και γι'αυτο υπαρχει διπλα τους.Ειναι πολυ σκληρο το σχολιο μου το ξερω,στα λεω ωμα για να κανεις ρισταρτ στον εγκεφαλο σου.
Συμπερασμα απο τα λεγομενα σου: Σνομπαρεις! Και φιλε μου λυπαμαι αλλα δεν σε παιρνει! Δεν εισαι καλυτερος απο τον καραφλο-το χοντρο-τον κοντο! Προφανως για να εχουν αυτοι γκομενες (κι εσυ οχι) κατι εχουν, που εσυ δεν εχεις! Και αυτο που δεν αντεχει σιγουρα μια "γκομενα" (οπως αποκαλεις τις γυναικες, πραγμα που επισης λεει πραγματα για το χαρακτηρα σου) ειναι οι υπεροπτικοι αντρες που νομιζουν οτι ειναι καλυτεροι απο τον καραφλο-το χοντρο-τον κοντο!