ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.1.2017 | 00:59

Η γυναίκα και το κοριτσάκι...

Λοιπόν έχουμε μια γυναίκα κι ένα κοριτσάκι, οι οποίες διαφωνούν ή καυγαδίζουν με τον πρώην τους ας πούμε.- Η γυναίκα αρχικά λέει 2-3 λόγια σταράτα, χωρίς να κουράζει, να γεμίζει με ενοχές τον άλλον ή να τον κατηγορεί για τα πάντα. Αντιθέτως, αναλαμβάνει κι εκείνη τις όποιες ευθύνες της, γιατί ως γνωστόν μονός καυγάς δε γίνεται. Στη συνέχεια, με ντομπροσύνη, σιγουριά και αποφασιστικότητα αναφέρει και υποστηρίζει τα συναισθήματά της και τα θέλω της. Ή αφήνει πίσω της τα άσχημα συμβάντα ή δίνει ένα οριστικό τέλος από τη πλευρά της. Σε καμία περίπτωση δεν παρουσιάζει έναν υποτιθέμενο έρωτα. Είναι σαφής.- Το κοριτσάκι πάλι κατηγορεί για τα πάντα τον πρώην της, χαϊδεύει τον εαυτό της και προσπαθεί να δημιουργήσει τύψεις και ενοχές. Ο λόγος της έχει περιορισμένη ντομπροσύνη κι απλώς προσπαθεί μέσα από διάφορες τεχνικές να κάνει τον άλλον να νιώθει άσχημα ή να τρέχει πίσω της. Και για να το επιτυχεί καλύτερα σαν γεγονός, παρουσιάζει κι έναν μεγάλο έρωτα, τον οποίο μια ώρα πριν είχε ξεχάσει, ότι ένιωθε. Κι άμα δει τα σκούρα και στριμωχτεί, τότε πάει δήθεν για ύπνο, μη τυχόν κι εκτεθεί με την ελλιπή και στρεβλωμένη επιχειρηματολογία της.
5
 
 
 
 
σχόλια
Κανεις λάθος.Δεν έχει καμια σχέση η ηλικία στο συγκεκριμένο θέμα. Ε, λίγη ίσως...Θα το συναντήσεις και ανάποδα αυτό που έζησες. Κι έχει ξεκάθαρη σχέση με τη αξιοπρέπεια του ατόμου.Και η αξιοπρέπεια ΔΕΝ έχει ηλικία φίλε μου..
Συμφωνώ α π ό λ υ τ α με όσα λες.Το μόνο που μπορώ να προσθέσω είναι πως σε νεαρή ηλικία μπορεί να δικαιολογηθεί,κάπως, ο τυχόν άσχημος τρόπος αντίδρασης, λόγω έλειψης εμπειριών.