ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.1.2017 | 09:31

Συζυγικος καβγας

Μαλωσα με τον αντρα μου επειδη πεταει τα πραγματα του οπου να ναι.. Του το εχω πει πολλες φορες να μην το κανει... Πολλες φορες με καλο τροπο, αλλες οχι με τοση ψυχραιμια.. Δουλευω πολλες ωρες κ εχουμε και παιδακια.. Απο τη στιγμη που εχει χρονο, περισσοτερο απο ο,τι εγω ειναι τοσο δυσκολο να ταχτοποιει τουλαχιστον τα δικα του πραγματα? Χθες επειδη ειχα νευρα ανεβασα τους τονους με συνεπεια να κανει μουτρα κ να μην μου μιλαει... Ειναι σοβαρη αντιδραση αυτη? Αφου του το εχω πει τοσες φορες κ με αγνοει, δεν εχω δικαιωμα να βγω εκτος εαυτου μια φορα? Η απλα μεταθετει το προβλημα σε μενα δλδ εσυ φταις που φωναζεις κι οχι εγω που δε λαμβανω υποψιν μου αυτο που μου ζητας...
3
 
 
 
 
σχόλια
Εχεις δικιο σε αυτο που λες.Εγω που ζω με τους δικους μου που μανα κ αδερφη κ οχι ο πατερας παρατανε τα πραγματα τους απο δω κ απο κει τι να πω δεν ξερω;ειναι κ γυναικες.Απλα επειδη ζω εκει μεσα δυστυχως ακομα μιας κ δν υπαρχει σαλιο απλα κανω βασικες δουλειες πχ σκουπισμα ,απλα δεν μαζευω τα πραγματα που κανουν.Το κακο ειναι πως ντρεπομαι να φερω φιλους στο σπιτι μου.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη φθορά σε γάμο ή συγκατοίκηση από αυτούς τους καβγάδες (που δεν έχουν και κάποιο βαθύ πρόβλημα πίσω τους αλλά απλά αδιαφορία γι'αυτό που ένας θεωρεί σημαντικό κι άλλος εντελώς επουσιώδες). Κάποια εξαιρετικά καλή στιγμή που έχετε κι οι δυό κέφι θα πεις "θα βάλουμε 3 κανόνες μέσα στο σπίτι". Διάλεξε ποιοί θα είναι αυτοί οι 3 κανόνες (να είσαι ΠΟΛΥ συγκεκριμένη). Δεν μπορείς όλα να τα ΄"πιάσεις". Δεν θες να δημιουργήσεις αφόρητη πίεση και να χριστοπαναγιάζει ο άλλος καθημερινά. Διάλεξε αυτά που θα είναι τα πιο ουσιώδη για σένα συγκεκριμένα (θα πλένει τα πιάτα? θα μαζεύει τα άπλυτα ρούχα? δεν θα ρίχνει το βρεμένο σώβρακο στο πάτωμα του μπάνιου? θα σηκώνει το καπάκι της τουαλέτας? θα τρώει μέσα σε πιάτο τα κράκερς κι όχι στον αέρα περπατώντας μες το σπίτι? Κάθε ζευγάρι έχει τα δικά του) και γράψτε τα σε μεγάλο χαρτί και κολλήστε το στο ψυγείο να τα βλέπετε κι οι δυό. ΠΡΟΣΟΧΗ: εις αντάλλαγμα και για να είναι δίκαια τα πράγματα θα ζητήσει κι εκείνος 3 πράγματα που θα γίνουν κανόνες για σένα! (συμφωνείστε τα τέλος πάντων)Κι αν δεν τα κάνει αφού τα συμφωνήσατε την επόμενη φορά οποιοδήποτε ρούχο του ή εσώρουχο ή πιάτο μένει κάτω/ατακτοποίητο ΔΕΝ συμμαζεύεται από σένα. Χωρίς μιλιά και χωρίς καμμία ειδοποίηση ΠΕΤΙΕΤΑΙ στα σκουπίδια. Να δεις πώς θα το πάρει πρέφα ότι δεν παίζεις!
Σάστισα για λίγο, ένιωσα λες και το έγραψα εγώ..Πραγματικά και μένα η ακαταστασία του συζύγου με έχει κουράσει, είναι χειρότερος και από το παιδί. Και αυτό που με τρελαίνει είναι πως και γω γυρίζω σπίτι μετά από εκείνον και ρε φίλε δε σηκώνει ούτε το πιάτο του! Δηλαδή τι, περίμενες να γυρίσω πτώμα 4 ώρες μετά από σένα για να μαζέψω τα αποφάγια σου;Και το χειρότερο είναι αυτό το σώβρακο στο βρεγμένο πάτωμα του μπάνιου.. που βγαίνοντας από το ντουζ το πατάει κιόλας να βραχεί καλά καλά!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ