ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.1.2017 | 00:54

Όσο βρέχει τόσο η σκέψη τρέχει..

Πήγα και πήρα από φούρνο της γειτονιάς μου κάτι κριτσίνια με επικάλυψη μαύρης σοκολάτας. Κάθε δάκρυ και κριτσίνι... Που λες, κουράστηκα. Από τι δεν ξέρω. Από τη μοναξιά; Κουράστηκα να βλέπω φίλους να γίνονται απλοί γνωστοί. Όλοι βρίσκουν ταίρια.. ταξιδεύουν, και κάνουν γαμάτες ζωές για να ποστάρουν στο instagram. Εγώ δεν έχω ούτε facebook. Κι έτσι, μία χάνομαι μια βρίσκομαι να παλεύω μόνη μου και να λέω ζήσε τη ζωή σου. Δεν τα χρειάζεσαι αυτά. Μην κοιτάς τους άλλους που με εξαιρετική επιτυχία το κάνουν να φαίνεται τόσο εύκολο. Να το πρώτο δάκρυ.. Μετά λέω, ορίστε έγινες αυτό που ποτέ δεν ήθελες. Κλείνεσαι, περνάς κάποιες καταστάσεις με τον εαυτό σου, κι αυτό καλό είναι. Μετά όποιος έρχεται στον δρόμο σου, τρώει τη μιζέρια σου στη μάπα. Ντάξει, την κρύβεις όσο μπορείς. Εμ συγγνώμη κιόλας δεν το κάνω επίτηδες. Απλά δεν εμπιστεύομαι ούτε τα άντερα μου πλέον. Πόσες φορές μπορεί ένας άνθρωπος να δεθεί για να δει την καρδιά του να γίνεται κομμάτια; Και να σου το δεύτερο δάκρυ.. Και καταλήγω να συμβιβάζομαι με άτομα που οκ.. δε θα ζήσω τίποτα τρελό, τίποτα εξωπραγματικό. Αλλά αυτά τα δυο τρία άτομα είναι εκεί να λέω μια κουβέντα, να ανοίγω την ψυχή μου με μέτρο. Να λέμε τα ίδια και τα ίδια αλλά μου φέρονται σπαθί. Κι όλοι αυτοί που αγάπησα, όλοι αυτοί που οι ψυχές μας έσκασαν σαν πυροτεχνήματα, έχουν γίνει κάτι άλλο που δε με αγγίζει πια.Κι έτσι ζούμε σε μια μετριοπάθεια.Γιατί και το υπερβολικό ξόδεμα ωρών μόνο με τον εαυτό σου, σε κάνει να μιλάς στους τοίχους..και μετά να αναρωτιέσαι μήπως είσαι και ψυχασθενής... Έχω ξεχάσει να ρισκάρω. Κι ένας άλλος εαυτός έχει βγει από αυτό που ήμουνα μικρή...πολλά δάκρυα πολλά κριτσίνια... και η μάχη συνεχίζεται.
2
 
 
 
 
σχόλια
Έτσι είναι!!Το να ξοδεύεις την καρδιά σου,με το να την χαρίζεις από εδώ κι από εκεί..τι θα μείνει στο τέλος!!Λίγοι και καλοί!!Σου ευχομαι να βρεις το ταίρι σου!!Καλή χρονιά!!!
Καλή χρονιά, εύχομαι, με υγεία και τα επαρκώς απαραίτητα. Δυστυχώς αυτός είναι ο κόσμος, ως συμπεριφορά, κατά 99 τοις εκατό, τουλάχιστον στον λεγόμενο δυτικό, κόσμο. Γι' αυτό και απέχω από τα κοινωνικά, δημοφιλή, δίκτυα, επειδή βλέπω να διαφημίζουν με περηφάνια, πως έχουν σχέση, πως περνάνε καλά, πως είναι ....χορτασμένοι. Όμως όλα αυτά είναι απλά, επιφάνεια. Εκεί όπου επιπλέουν όσοι δεν έχουν καρδιά ή αγάπη για μικρά, πράγματα: όπως να ταίσεις τις γάτες της γειτονιάς ή τα περιστέρια. Ν' αφιερώσεις χρόνο να ποτίσεις τις γλάστρες στο μπαλκόνι. Ξέρεις. Οι απλές και ταπεινές συνήθειες, όσων είναι πραγματικά, άνθρωποι. Θα πρότεινα να μην δίνεις σημασία στις πολλές φανφάρες που βλέπεις στο ίντερνετ. Κι αυτοί, κάποια ανάγκη καλύπτουν, έστω κι αν δεν είναι η σωστή, ανάγκη. Το να βρεις κάποιος, αληθινούς φίλους ή ανθρώπους για να εμπιστευτεί, χρειάζεται αρκετή υπομονή και επιμονή. Τόλμα να είσαι εσύ. Να είσαι καλά. Ευχαριστώ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ