Ρωτάτε ποιο είναι το χειρότερο ναρκωτικό. Σας απαντάω.***

Ρωτάτε ποιο είναι το χειρότερο ναρκωτικό. Σας απαντάω.*** Facebook Twitter
4

Εντάξει, γενικά όλα κομπλέ. Έχω την υγειά μου, τρέχω λίγο με δουλειές, λογαριασμούς, χρήματα και όλα τα σχετικά, αλλά είμαι καλά. Αυτή είναι η απάντηση του μέσου ανθρώπου αυτή τη στιγμή στον πλανήτη Γη, ίσως με ελάχιστες εξαιρέσεις. Και όλο αυτό για ποιο λόγο; Για το χρήμα και την εξουσία. Αυτή η ανάγκη της διάκρισης, ατελείωτος εγωισμός.

Ρωτάτε ποιο είναι το χειρότερο ναρκωτικό. Σας απαντάω, το χρήμα. Σταματήστε έναν άνθρωπο στο δρόμο και πείτε του "θα σε έκανε ευτυχισμένο ένα εκατομμύριο ευρώ;" Η απάντηση θα είναι "ΦΥΣΙΚΑΑΑ"! Όλα για το χρήμα, αυτή είναι η Ιθάκη σας, αυτός είναι ο τελικός σας προορισμός, να είστε πλούσιοι, να έχετε ατελείωτες γκόμενες/ους, να είστε γνωστοί. Έπειτα να γυρνάτε σπίτι και επειδή δεν σας γεμίζει τίποτα τελικά, πίνετε ναρκωτικά και γεμίζετε το κενό μέσα σας. Φτου και από την αρχή και σε δέκα χρόνια νεκρός στην καλύτερη.

Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε μια ερώτηση στον εαυτό σας; Μια πολύ σοβαρή ερώτηση, "είμαι ευτυχισμένος;" Στοίχημα το βάζω ότι δεν είστε, ούτε εγώ είμαι, δεν είμαι κάποιο ανώτερο ον σταλμένο από το διάστημα για να σας κράξω.

Όταν σας ρωτάνε αν είστε καλά, δεν σας ρωτάνε αν έχετε σπάσει κανένα πόδι ή πέσατε στις σκάλες. Η ψυχική υγεία σας δεν περιλαμβάνεται στην ερώτηση αυτή; Ή μήπως η ψυχούλα είναι θαμμένη μέσα σε σκατά; Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε μια ερώτηση στον εαυτό σας; Μια πολύ σοβαρή ερώτηση, "είμαι ευτυχισμένος;" Στοίχημα το βάζω ότι δεν είστε, ούτε εγώ είμαι, δεν είμαι κάποιο ανώτερο ον σταλμένο από το διάστημα για να σας κράξω. Απλά σκέφτομαι δυνατά, αισθάνομαι μόνος, απελπισμένος. Δεν μου αρέσει η κοινωνία που ζω.

Δεν με ενδιαφέρει να γίνω διάσημος, δεν με ενδιαφέρει να έχω τα άπειρα λεφτά. Δεν με ενδιαφέρει αν αυτό εδώ που γράφω τώρα διαβαστεί ή αν θα περάσει αδιάφορο. Μου αρέσει να γράφω, μου αρέσει να μοιράζομαι τις σκέψεις μου. Θέλω να διαγράψω αυτό το πράγμα λέγεται εγωισμός από τον εαυτό μου. Ότι είναι να γίνει ας γίνει. Βέβαια παλεύω για το σήμερα και κατά συνέπεια, για το αύριο. Θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Αυτό αν θέλετε, σας αφήνω να το πείτε εγωισμό. Αν αυτό θεωρείτε εγωισμός, τότε ναι, είμαι εγωιστής!

Καταλήγοντας, θέλω να ξυπνάω το πρωί και να λέω στον εαυτό μου, επιτέλους ξύπνησα. Να ανοίγω το παράθυρό μου και όλα να μου φαίνονται όμορφα. Θέλω να βλέπω μόνο ευτυχισμένους ανθρώπους να περπατάνε στους δρόμους, να με γεμίζουν χαρά λέγοντας μου μόνο μια καλημέρα. Αυτό θέλω.

Υ.Γ: -What day is it?
-it's today!
-Oh, my favorite day!

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ