ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.2.2017 | 23:35

Μεταξύ σοβαρού κι αστείου!

Δε σας μπορώ εσάς που μαυρίζετε σχόλια και ψηφίζετε υπέρ των δικών σας, λες και σας καίει τόσο να παραβγείτε στα "ναι" και στα "όχι"
3
 
 
 
 
σχόλια
Καλή χρονιά, εύχομαι.Η καλύτερη λύση, είναι να απέχεις για ένα χρονικό διάστημα από τα λεγόμενα κοινωνικά, δίκτυα, που μόνο στο όνομα, είναι κοινωνικά, ..κρίνοντας.. από την κακία που ξεστόμισαν εναντίον σου, ορισμένοι και ορισμένες. Αυτός είναι ο κόσμος: γεμάτος αναίδεια και επιθετικότητα. Περηφάνια και επιδίωξη, προβολής. Κάποια στιγμή, θα έπρεπε, όσοι συμμετέχουν σε σελίδες, να σκεφτούν, σε τι σημείο είναι ικανοί να φτάσουν οι δημιουργοί μιας σελίδας, για να αποκτήσουν, κοινό. Ή πελάτες, θυμούμενος τον πανικό που είχε συμβεί εδώ, την περίοδο των εορτών, με επίμονη προβλή, ανάμεσα στα κείμενα, τηλέφωνου για ψυχολογική, υποστήριξη, των ..απελπισμένων..Θα έλεγα να μην τους προσφέρεις την ικανοποίηση που περιμένουν, κάνοντας ή όχι, Like, επειδή εγώ βλέπω αρκετά άτομα, με αυτά που γράφουν, να καυχώνται, πόσο είναι γεμάτοι, από ζωή.Να είσαι καλά. Καλή συνέχεια.