ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.2.2017 | 21:20

ΕΓΩ ΚΑΙ Η EMMA STONE

Μετά το la la land ξαναπήρε τα πάνω της η Έμμα Στόουν στις ερωτικές μου φαντασιώσεις. Και στο ''irrational man ''του Γούντυ Άλεν μου άρεσε, και γενικά όπου την έχω δει, αλλά την είχα παραμελήσει τώρα τελευταία πριν δω το μιούζικαλ, δεν την φαντασιωνόμουνα συχνά. Απ' όταν είδα την ταινία, άρχισα να την ξαναφαντασιώνομαι και περνάμε τέλεια μαζί στις φαντασιώσεις μου.(όπως και οι κοπέλες έχουν αντίστοιχες ερωτικές φαντασιώσεις με τον Ryan Gosling, σωστά;)Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ωραία περνάμε εγώ και η Έμμα στις φαντασιώσεις μου. Είναι πολύ άτακτο κορίτσι. Και είναι και πανέμορφη. Και πάντα φροντίζω να ολοκληρώνει κι αυτή, όχι μόνο εγώ. Πρέπει να το σκεφτόμαστε κι αυτό, δεν πρέπει να είμαστεω εγωιστές. Πάντα πρέπει να φροντίζουμε να το απολαμβάνει και να ολοκληρώνει και η κοπέλα.I love you, Emma!
1
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ξέρω γιατί έχεις τόσες αρνητικές, φαίνεται ότι το γράφεις με χιούμορ. Κάτι πρέπει να σκεφτεί κι ο άνθρωπος ρε παιδιά για να ικανοποιηθεί, σιγά το κακό. Πάντως πιο πιθανό να προτιμούσα να φαντασιωθώ την Έμμα κι εγώ, δε μ αρέσει ο Γκοσλινγκ.