ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.2.2017 | 19:04

Τέρας

Αυτή ειναι η μονη λέξη που χαρακτηρίζει τον πρώην μου . Εκανε τα παντα για να με απομονώσει απο ολους και να με εχει κλεισμένη στο σπίτι και μονο για τον εαυτό του .Μου δημιουργούσε συνεχεια τυψεις δε με άφηνε να μιλάω με κανεναν... και θα μου πείτε γιατι καθόσουν ; πολλές φορες ειναι δύσκολο να φύγεις γιατι φοβάσαι . Μια μερα καθώς έβγαινα απο το αυτοκίνητο του το παντελόνι μου κατέβηκε λιγο όπως πήγα να βγω και φανηκε το εσώρουχο μου τοτε με έπιασε απο το κεφάλι με έβαλε μεςα και άρχισε να με λέει π... με έφτυσε στα μούτρα και άρχισε να με χτυπάει στα χέρια και στο κεφάλι με πήγε σπίτι του και συνέχισε να με βαράει . Αλλη φορά ήμασταν σε διακοπες και κοίταξα σε ενα παράθυρο και άρχισε να με βρίζει γιατι θα μπορούσε να ειναι κάποιος άντρας γυμνός μεςα ... Αν ακουμπούσα εστω και Καταλαθος με αλλον άντρα ακομα και στο λεωφορείο τοτε με περίμεναν φωνές και ξύλο . Ντρέπομαι και κλαιω σχεδόν καθε βραδυ εξαιτίας του κι ας έχουν περασει μηνες γιατι ειμαι μορφωμενη και ανεξάρτητη κοπελα και άφησα έναν αλήτη να μου φέρεται ετσι για δυο χρονια . Αν κάποια απο εσάς εκει έξω περνάει εστω και τα μισά απ οσα πέρασα εγω σας παρακαλω χωρίστε ! Μην τους αφήνετε να σας φέρονται ετσι δεν το αξίζουν κι ας σας έχουν πείσει οτι αξίζετε αυτα που σας κανουν αληθεια σας λεω δεν τα αξίζετε . Εγω δεν εχω ξανακάνει σχεση απο τοτε γιατι φοβαμαι .
5
 
 
 
 
σχόλια
Aυτός είναι ένα τέρας.Εσύ πώς επέτρεψες να σου συμβούν αυτά;Καθόλου αξιοπρέπεια;Δεν έχεις κανέναν στον κόσμο;Οικογένεια,φίλους;Κάποιον που να εμπιστευόσουν και να μιλούσες για ό,τι τραβούσες;Κοίτα που η Στοκχόλμη πάει σύννεφο τελικά!!!!