ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.2.2017 | 07:31

Ανεκπληρωτος έρωτας ή λάθος σχέση

Καλημέρα σε όλους ελπίζω να σχολιάσετε το μήνυμα μου γιατί πραγματικά έχω ανάγκη από μια φιλική συμβουλή Είμαι γένος θυλικο και πριν από 3μιση χρόνια έφαγα ένα καλό χαστούκι χωρισμού...είχα πέσει πολύ και για να με επαναφέρει η αδερφή μου με επερνε μαζί της στο φίλο της για να ξεκολλήσω από το σπίτι Λοιπόν δεν είχαν περάσει 2βδομαδες χωρισμένη και γνώρισα στο σπίτι του φίλου της ένα παιδί με πολύ χιούμορ(τον Χ) που με έκανε να γελάω... Χρειαζόμουν παρέα... Δεν γινόταν να κρατάω το φαναράκι συνέχεια...Να μην τα πολυλογώ ξεκινήσαμε να βγαίνουμε.. Αφού πέρασαν 2βδομαδες (για τα πρακτικά δεν είχαμε σεξουαλικη επαφή) θα πήγαιναμε να αραξουμε στον κολλητό του που τυχαίνει να ναι ο μεγάλος αδερφός του φίλου της αδερφής μου και είχα ακούσει πολλά σκηνικά για τη ζωή του...ο Χ. τον θαύμαζε πάρα πολύ σαν άνθρωπο και πιο πολλά ήξερα για τον φίλο του πάρα για εκείνον.. Με τη χειραψία που κάναμε και η πρώτη ματιά ήταν καταδικαστέα... Λες και τον ήξερα χρόνια.. Λες και τον περίμενα χρόνια..κάναμε παρέα 1μηνα περίπου.. Πήγαινα πιο νωρίς σπίτι του γιατί σχόλαγα νωρίτερα από τον χ, και τονν περιμέναμε μαζί... Με περιποιηοταν φουλ και ένιωθα τέλεια όπως κι εκείνος... Δεν κοιταζομασταν σχεδόν... Γιατί κάθε φορά που συμπηπταν τα βλέμματα μας μαρτυρουσαμε κι οι 2 την έλξη... Τέλος δεν άντεξα αυτό το παρειστικο 3 και αποφάσισα να του εξομολογηθώ στο περίπου ότι ερωτεύομαι έναν φίλο του χ.Εκείνος τα χασε δεν περίμενε την ειλικρίνειά μου... Δεν κοιταζομασταν καν.. Με συμβούλεψε να απομακρυνθω απτον χ και γενικότερα.Χώρισα με τον Χ και του είπα και εκείνου την αλήθεια...με έφαγε η ειλικρίνεια!! Μετά από 3μηνες και αφού είχα φριχτες ενοχές για τον χ που τον προδωσα και επέλεξα τον φίλο και εκείνος στάθηκε βράχος.. Ξανάσυνα ντύθηκα με τον χ και αλήθεια δεν ξέρω το λόγο... Είμαστε ακόμα μαζί και εγώ ονειρεύομαι τον κολλητό του!!!έχουν περάσει 3γαμημενα χρόνια!!!!!! ?? Υγ: όταν έμαθε ότι κολλητός του ότι τα ξαναφτιαξαμε σταμάτησε οποιαδήποτε επαφή μαζί του.!!τι σκατα ούτε μαζί μου πήρε το ρίσκο και τελικά δεν μιλάνε καν;;; Αυτό που λατρεύω πάνω του είναι ότι φοράει παντελόνια... Δεν πρόδωσε τον κολλητό του...δεν υπέκυψε σε μένα. ..
8
 
 
 
 
σχόλια
Ο μονος που εχει μπεσα στην ιστορια ειναι ο κολλητος.Για σενα ειμαι σιγουρος πως το αρχικο "χαστουκι", μονο τυχαιο δεν ηταν. Σου αξιζε και με το παραπανω.
Για σένα κοπελιά η λύση είναι μια , στο βουνό με τις αρκούδες νυστία και περισυλλογή για ένα εξάμηνο να συνέλθεις, βέβαια υπάρχει και ο ψυχίατρος πάντα σαν πλαν β .καλή τύχη σε όποιον μπλέξει ... :P
Ούτε εγω κατάλαβα,αλλά ομολογώ πως έχω μια πρωκαταλληψη με τα πολλά ορθογραφικά και τα σεντόνια,η οποία δεν με αφήνει να δώσω πολλή βάση. Κοπέλα ανάμεσα σε δυο κολλητούς πάντως, σχεδόν πάντα είναι φάουλ απ την αρχή.
Νταξ αν το δεις ψύχραιμα, αποτελεί μία ιστορία-παραβολή που διδάσκει οτι όταν έχουμε αδερφή ή φίλη "λαίμαργη" προσέχουμε πού τη συστήνουμε, καθώς ό,τι φοράει παντελόνι κινδυνεύει και κυρίως χαλάνε φιλίες, τα πράγματα μπερδεύονται, άτομα στενοχωριούνται κτλ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ