ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.2.2017 | 18:50

ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΛΥΚΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ

Αγαπητές κοπέλες, σε δυο μέρες είναι του Αγίου Βαλεντίνου. Κάποιες προτροπές μου και κάποιες σκέψεις μου για εσάς τα γλυκά κορίτσια της διπλανής πόρτας.Πρέπει εμείς οι άντρες να σας αγαπάμε και να σας φροντίζουμε κάθε μέρα κι όχι μόνο στις 14 Φεβρουαρίου. Αν την Τετάρτη 15 φεβρουαρίου ο αγαπημένος σας ξαναγίνει τελείως αδιάφορος δείξτε του την ενόχλησή σας. Μην περάσετε ατελείωτες ώρες στην αισθητικό και στην κομμώτρια. Ναι, συμφωνώ, να είστε όμορφες και περειποιημένες, με ωραία χτενισμένα μαλλιά, μην γίνετε όμως υπερβολικές. Ούτε υπερβολικό βάψιμο, ούτε έντονο make-up ούτε ψεύτικες βλεφαρίδες ούτε φουσκωμένα χείλη ούτε ψεύτικα νύχια ούτε δωδεκάποντα αν δε σας αρέσουν μόνο και μόνο για να αρέσετε στον αγαπημένο σας.Μην κάνετε αποτρίχωση, μην πάτε και δίνετε τα λεφτά σας σε laser και τέτοιες χαζομάρες. Μπορείτε αν θέλετε να κουρεύετε τις τρίχες του εφηβαίου σας (όπως κουρεύετε και τις τρίχες των μαλλιών σας, όσες το κάνετε) αλλά να είστε φυσικές. Οι τρίχες στο εφηβαίο είναι μέρος της γοητείας του γυναικείου σώματος. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε τρίχες είτε άντρες είτε γυναίκες δεν είναι κάτι κακό. Ο άνθρωπος δεν έχει τρίχες μόνο όταν είναι νεογέννητος. Όσο μεγαλώνει κι όσο περνούν τα χρόνια βγάζουμε τρίχες, δεν είναι κάτι κατακριτέο. Αλλιώς θα έπρεπε να κυκλοφορούμε όλοι άντρες και γυναίκες με ξυρισμένο κεφάλι και άτριχοι παντού. Τι άσχημο! Σαν να είμαστε ρομπότ. ΟΧΙ. Σε καμία περίπτωση.Μην κάνετε κάτι στο σεξ αν δεν σας αρέσει μόνο προς ικανοποίηση του συντρόφου σας. Έχω ακούσει φίλες μου να λένε ότι έκαναν διάφορους πειραματισμούς στο σεξ μόνο και μόνο επειδή το ήθελε ο σύντροφός τους κι ότι γι' αυτές ήταν υποφερτό. ΟΧΙ. Το σεξ πρέπει να είναι υπέροχο κι απολαυστικό και για τους δύο.Αν δε σας κάνει στοματικό, μην του κάνετε ούτε εσείς σε καμία περίπτωση.Αγαπήστε το σώμα σας. Αυτός που πραγματικά σας αγαπά με την ψυχή του, θα αγαπάει και τις ατέλειές σας και τις ελιές και τα σπυράκια και ό,τι έχετε.Αν δε θέλετε να μαγειρέψετε, μην το κάνετε μόνο για χάρη του και μην προσπαθήσετε να φτιάξετε κάποια ιδιαίτερη σπεσιαλιτέ. Και κάποιο απλό φαγάκι φτιαγμένο με αγάπη είναι ιδανικό.Να αγαπιέστε, καλά να περάσετε είτε βγείτε είτε μείνετε μέσα και να είστε κάθε μέρα ερωτευμένες!
9
 
 
 
 
σχόλια
Εν ολίγοις, αγαπητές μου κοπελιές: Μην βάφεστε, μην καλλωπίζεστε(μείνετε αναμαλλιασμένες, με δαγκωμένα νύχια αλά ναύτης, ελιές θρούμπες στη μύτη, μουστάκα αλά Ανδρούτσος, ένδυση με μποτάκια ή αθλητικά υποδήματα κ βρώμικα μπλουτζινς, λαδωμένο μαλλί κ μπούκλα στο εφηβαίο!) καθώς υπάρχουν ακόμη άντρες "παραδοσιακοί", που αναζητούν την βρωμομ....α θηλυκιά, την απεριποίητη αλλά που μαγειρεύει ωραία!... Όσο για την μπούκλα στο εφηβαίο, ε, θα κάνουν την Τσίτα μεσ΄την "ζούγκλα"!
Πως μια γλυκιά εξομολόγηση που γράφει κάθε μέρα μας να είναι γιορτή,με φροντιδα και αγάπη!!Οτι να αγαπάμε τον εαυτό μας και να τον περιποιουμαστε!!Να μην ασχολούμαστε με τρίχες...και να απολαύσουμε τα απλά πράγματα,τα αγαπημένα!!Την κατάντησες μέσα στην μπίχλα;Απορώ!!Εχεις περιτομή;Άσχετο!!
Όλα καλά φίλτατε συναναγνώστη, υπέροχα κ ευγενέστατα όσα γράφεις, απλά στην αναφορά σου για το μαλλιαρό εφηβαίο, χώρια ότι μου ήρθε εμετός, χώρια ότι είναι εστία μικροβίων κ μπίχλας, να επισημάνω πως δεν είναι μαλάκες οι μουσουλμάνοι που επιβάλλουν το τελείως αποτριχωμένο στην θρησκεία τους! Αλλά ξέχασα... οι έλληνες που δε ξέρουν ΤΙ είναι καν περιτομή, φτιάχνονται στην μπίχλα!.. Καλή σας όρεξη!..
Κι όμως δεν αποτελεί εστία μικροβίων και μπίχλας εφόσον η γυναίκα είναι σχολαστική με την υγιεινή της περιοχής. Αντιθέτως, το ξύρισμα και η αποτρίχωση δημιουργούν προβλήματα στην περιοχή. Πληγές στο δέρμα, σπυράκια, φαγούρα, μην αναφέρω ότι χωρίς καθόλου τρίχες οι πιθανότητες να προσβληθεί μια γυναίκα από κάποιο μικρόβιο γίνονται πολύ πολύ πολύ περισσότερες. Και τα δύο φύλα οφείλουν να φροντίζουν τη συγκεκριμένη περιοχή αλλά χωρίς ακρότητες. Η υγεία είναι πάνω απ' όλα ρε παιδιά.