ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.2.2017 | 19:05

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει?

Τους τελευταίους μήνες και αφού είχα το δίπλωμα οδήγησης σε αχρησία αρκετά χρόνια πήρα την απόφαση να ξεκινήσω να παίρνω αυτοκίνητο για να πηγαίνω στην δουλειά μου ώστε αποφεύγω τις 6-8 συγκοινωνίες που χρησιμοποιούσα πριν σε καθημερινή βάση. Από τότε και ενώ προσπαθώ να είμαι άκρως τυπική στον ΚΟΚ και τι δεν έχω ακούσει....Σαφώς έχω κάνει και λάθη και σαφώς κάποιες φορές μπορεί να έχω καθυστερήσει τους πίσω...Αλλά συμβαίνει συχνά να ακούω κορναρίσματα ή να δέχομαι άγριες ματιές ενώ είμαι σίγουρη ότι κάνω αυτό που πρέπει....Το κορυφαίο μου έτυχε εχθές που με έβρισε πατόκορφα ένας μηχανάκιας που άφησα να με προσπεράσει...δηλαδή στην περίπτωση αυτή τι λάθος μπορεί να έκανα? Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι λάθος κάνω μερικές φορές....ίσως μου πείτε βέβαια ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε....κι όμως έμπειροι οδηγοί φίλοι και συγγενείς που τους λέω διάφορα περιστατικά που τυχαίνουν ούτε αυτοί βρίσκουν να κάνω κάτι λάθος.
10
 
 
 
 
σχόλια
Λόγοι για του οποίους σε βρίζουν:1)Πας αργά σε λωρίδα μεγάλης ταχύτητας, πχ 3η.2)Κάνεις πολύ ώρα για να ξεκινήσεις στο φανάρι3)Οδηγας πάνω σε δύο λωρίδες ή αλλάζεις συνεχώς κατεύθυνση πάνω στην λωρίδα σου καλύπτοντας ή πλησιάζοντας επιθετικά την άλλη λωρίδα. 99% ο λόγος για τον οποίο σε έβρισε ο μηχανακιας, πηγές να τον κλήσεις χωρίς να καταλάβεις. Η θέση σου στη λωρίδα είναι στο κέντρο αν είσαι σε αυτοκινητοδρομο ή ελαφρά αριστερά στους υπόλοιπους δρόμους, για να περναν τα μηχανάκια και να τα βλέπεις στον δεξί καθρέφτη.4)Αλλάζεις απότομα λωρίδα ή στρίβεις χωρίς φλας. Επικίνδυνο για τους πίσω, το κάνουν πάρα πολλοί. Ας μη ξεχάσουμε ότι έχεις τόσα χρόνια να οδηγήσεις και κατά πάσα πιθανότητα ξεχνάς τα φλας.
Ναι ειδαμε κ τους εμπειρους που περνανε με κοκκινα με κινδυνο να παρουν σβαρνα καποιον αλλον αθωο ανθρωπο, που περνανε τα ΣΤΟΠ γιατι νταξει μωρε, βαριουνται να σταματησουν σε ολα τα ΣΤΟΠ, που αλλαζουν λωριδα χωρις καν να κοιτανε αν ερχεται κανεις απο πισω τους, που γενικα κανουν ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ κ νομιζουν οτι στο δρομο βρισκονται μονοι τους.
Δεν κανεις τιποτα λαθος, απλα η πλειοψηφια των ελληνων οδηγων ειναι απολιτιστα κ απαιδευτα οντα κ δεν εχουν μαθει να φερονται. Να εισαι προσεκτικος/η κ απο κει κ περα ασε τους αλλους να κορναρουν κ να φωναζουν. Αν σε κοιτανε περιεργα κοιτα τους κ συ.