ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.2.2017 | 21:58

Ο τυπος βγηκε απο το 50 shades of grey

Καλησπερα/καλημερα σε ολους!!Προσφατα βγηκα με εναν τυπο 6 χρονια μεγαλυτερο μου(εγω ειμαι 18) που ειχα γνωρισει σε ενα μπαρ και ειχαμα ανταλλαξει τηλ. Ειχαμε κοινους γνωστους και κοινα ενδιαφεροντα οποτε δεν το θεωρησα επικινδυνο.Το μεσημερι πριν βγουμε του εστειλα μηνυμα να το ακυρωσουμε αλλα αυτος εκανε σαν να μην το ειπα ποτε και επεμενε να βγουμε.Το βραδυ που τον συναντησα μιλαγαμε γελαγαμε και γενικα ολα καλα...μετα οταν αρχισαμε να φιλιομαστε κτλ. ειχα ενθουσιαστει ειναι και μεγαλος αυτος!!Μετα αρχισε να γινεται λιγο πιο δενξερω πως να το πω αυτα που εκανε εγιναν καπως πιο αγρια και ενιωσα αβολα.Του ειπα οτι δεν ηθελα να με γυρισει αυτος σπιτι και μου προτεινε να παμε στις τουαλετες του μαγαζιου....... τσαντιστηκα και εφυγα με ηρεμο τροπο γιατι ειχα φοβηθει.Απο τοτε μου στελνει κατι μηνυματα τυπου you will be punished for this και θα φας ξυλο εσυ...Πλεον εχω κοψει καθε επαφη αλλα βρισκομαι σε πανικο γιατι ξερω οτι εχει φαει κολλημα επειδη δεν του εκατσα και ομολογω φοβαμαι...ο τυπος δεν παιρνει το οχι ως απαντηση!!
8
 
 
 
 
σχόλια
Σε θέλει πονηρά...Σου γράφει ότι δεν ήσουν καλο κορίτσι και θα σε τιμωρήσει..Μέχρι εκεί όμως!!Δεν νομίζω να κάνει κάτι!Προσεχε όμως και ας ηρεμήσουν λιγο τα πράγματα να δεις τι θα κανείς!!
Θα έλεγα ότι αυτη η ταινία έχει δημιουργησει πολλά κουλά σε πολλούς και πολλές..καταρχήν το 70%του πληθυσμού αυτής της ερμης χώρας έχει μάθει τη λέξη υποτακτική.24 χρ ντολμαδακι θέλει και τιμωρίες..καλού κακού πάρε τα μέτρα σου με τον καβαλημένο που πήγες και εμπλεξες Γιατί ποτέ δεν ξερεις..
Μα καλά τι πιστεύες ότι ήθελε αγκαλιές και φιλιά κάτω από την πανσέληνο; Σεξ θέλει κορίτσι μου μόνο αυτό σε αυτή την ηλικία από μια 18 χρόνη! Κανε του ένα μπλοκ παντού να μην σε ενοχλεί και κράτα καλού κακού στοιχεία εναντίων του ξες σκρινσοτ από συνομιλίες ( πότε δεν ξες!) Να σου γίνει μάθημα και με προσοχή!
Δειξε τσ μηνυματσ σε καποιον απο τους κοινους γνωστους, και σιγουρα στην οικογενεια σου. Δεν χωρανε ντροπες εδω.Αν δεν το κοψει συντομα, σε μερες, στην αστυνομια χωρις δευτερη σκεψη.
Παιδιά δεν είναι αστείο! Που είναι δλδ το αστείο; Κ εσύ βρε κοπέλα μου, έτσι ξεκινάς το κουτούπωμα με το καλησπέρα;Τέλος πάντων.. κοίτα μίλα σε κάποιον απ΄τους γνωστούς σου που τον ξέρει, να μάθεις κ σύ τι άνθρωπος είναι, μην έχεις χειρότερα. Αλλιώς μίλα στους γονείς σου γιατί κάποιος πρέπει να σε προστατεύσει. Πρόσεχε πάντως κοπελιά μου κ μην το αφήσεις έτσι!