ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.2.2017 | 20:50

Γιατί;;

Γιατί μερικοί βρίσκουν σχετικά νωρίς τον άνθρωπο τους ενώ άλλοι πάρα πολύ αργά ή και ποτέ;
7
 
 
 
 
σχόλια
Ας κάνω και λίγο humor.1. Michael Douglas και Catherine Zeta-Jones, με 25 χρόνια διαφορά.2. Tom Cruise και Katie Holmes, με 17 χρόνια διαφορά.3. Demi Moore και Ashton Kutcher, με 15 χρόνια διαφορά.4. Madonna και Guy Ritchie, με 10 χρόνια διαφορά.Α! Να μην ξεχάσω, τον Donald Trump και την Melania Trump, με 24 χρόνια διαφορά.Συμπέρασμα: Υπομονή σε όλες και όλους μας, μπορεί ο άνθρωπός μας να μην έχει γεννηθεί ακόμα.
Πολύ σωστά! Μην ξεχνάς όμως, ότι οι άνθρωποι αυτοί παντρεύτηκαν και έμειναν μαζί για πολλά χρόνια. Εκ των οποίων η μία, δημιούργησε και οικογένεια. Κανείς δεν μπορεί να μας εγγυηθεί, ότι οι άνθρωποι αυτοί θα μείνουν για πάντα στην ζωή μας. Μπορεί να είναι 5, 10, ή 20 χρόνια μαζί, με παιδιά ή χωρίς. Ο γάμος, η δέσμευση και η οικογένεια, είναι πολύ σημαντικά βήματα για έναν άνθρωπο και αυτά δεν τα κάνεις με τον οποιοδήποτε.
Πιστεύω ότι όσο πιο δεκτικός είναι κανείς σε επαφή με άλλους ανθρώπους τόσο ευκολότερα βρίσκει τον ανθρωπό του.Ας εχουμε όμως πάντα στη σκέψη ότι η φράση "ο άνθρωπος μου" είναι από μόνη της μια σύμβαση.
Μην συγχέεις το ''έχει σχέση (κάθε είδους) κάποιος'' με το ''βρήκε τον άνθρωπό του''. Πολλές σχέσεις είναι συμβατικές τελείως. Πάντως, όσο μεγαλώνει κάποιος, τόσο πιο δύσκολο είναι να ''βρει τον άνθρωπό του'' για πολλούς και διάφορους λόγους.