ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.2.2017 | 16:14

ερχεται κραξιμο

...το ξερω. Θα κανω σαφες το τι συμβαίνει και το τι περιμενω απο την κατασταση. Είμαι σε σοβαρή μακροχρόνια σχεση και ειναι παντεμενος με παιδι. (κραξιμο νουμερο 1). Ειμαστε συναδελφοι και νομιζω οτι ειμαστε καλοι φιλοι. Μου μιλαει για τη γυναικα του για πραγματα που δεν μιλανε μεταξι τους και προσπαθω να βοηθησω ακουγοντας και με συμβουλες. Φαινεται οτι ειναι ευτυχισμενος λογω του γιου του ενω φαινεται να υπαρχει ενα οχι αγεφυρωτο αλλα σοβαρο χασμα επικοινωνιας μεταξυ τους. Εγω ειχα καποιες δυσκολιες στην επικοινωνια με τον συντροφο μου που ομως πολυ ομορφα τις συζητησα και τις ελυσα. Εχω μοιραστει κι εγω σοβαρα θεματα και προβληματισμους μαζι του αλλα οχι κατι που δεν εχω αναφερει και στον συντροφο μου. Υπαρχει μεταξυ μας μια αμοιβαια κατανοηση, αλληλοθαυμασμος και ενθουσιασμος που δεν ξερω αν ειναι τελειως αθωος. Πιανω κατι στον αερα, ειδικα απο τον τρόπο που αποφευγουμε να αγγιζομαστε και απο καποιες λεπτομερειες που δεν ξερω αν ειναι στο κεφαλι μου.Ειμαι ο μοναδικος ανθρωπος που μιλαει και νομιζω παιρνει επιβεβαιωση που του λειπει απο μενα. Σιγουρα δεν θα γινει τιποτα μεταξυ μας γιατι και οι δυο μας αγαπαμε τους συντροφους μας και δεν εχουμε τετοιες προθεσεις. Απλως μπερδευομαι λιγο για το τι τρεχει και τη φυση αυτης της σχεσης. Τι λετε κι εσεις;
8
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί να φας κράξιμο γλυκιά μου κοπέλα?Για μια σκέψη?Από πότε η σκέψη ισοδυναμεί με πράξη????Αλλά όπως είπε ο west Όλοι εδώ μέσα είναι άγιοι...αν και εγώ ξέρω πως όσοι φωνάζουν πιο πολύ ,είναι αυτοί που τα κάνουν στα κρυφά αλλά τέλος πάντων...Εμένα πάντως μου φαίνεται πως σου αρέσει αυτή η κατάσταση ως έχει ,πράγμα που το βρίσκω και λογικό , γιατί όσο καλές και να είναι οι σχέσεις σας ,όπως είπες ο ένας παίρνει επιβεβαίωση από τον άλλο...Έχεις αναρωτηθεί αν υπήρχαν συνθήκες για κάτι περισσότερο ,αν θα το προχωρούσες???ΟΧι αν θα το ήθελες ,αλλα αν θα το κανες πράξη Γιατί είπαμε άλλο σκέψη , άλλο πράξη. ..Τέλος συμφωνώ με τον Σκιάς Όναρ άνθρωπος , έχεις φτιαξει μια ωραιοποιημενη εικόνα που σε κάνει ίσως να είσαι πιο δεκτικη σε όλο αυτό που συμβαίνει και να μην το κόβεις. ..
Επειδή καμιά φορά η καθημερινότητα μας κουράζει και η τριβή με τον σύντροφό μας φέρει μια μικρή ή μεγάλη φθορά, εσείς έχετε θεοποιήσει ο ένας τον άλλον γιατί εκ προοιμίου δεν μπορείτε να κάνετε πολλά. Μπορεί να μιλάτε, να ανοίγεστε μεταξύ σας ωστόσο υπάρχει απόσταση που βοηθάει στο να έχετε μυθοποιήσει ο ένας τον άλλον και νομίζεις ότι μιλάς με κάποιον που έχει την εμφάνιση του Brad Pitt, το μυαλό του Einstein και δεν πρόκειται να σε πληγώσει ποτέ.
Ξέρεις στην ζωή μου σε πολλά πράγματα ήμουν αντίθετη μέχρι που έφαγα τα μούτρα μου,έτσι προσπαθώ ,ίσως όχι πάντα με επιτυχία, να μην κρίνω τους άλλους.Οπότε από εμένα δεν θα φας κράξιμο!!!Συμφωνώ με Πενθεσιλεια.Κάποιες φορές όταν έρχεται η ρουτίνα της καθημερινότητας και φεύγει ο έρωτας το ενδιαφέρον ενός άλλου ανθρώπου σου αποσπά την προσοχή.Είναι ωραίο το φλερτ αλλά απ την στιγμή που ο καθένας έχει κάνει τις επιλογές του ,όλα τελειώνουν εκεί.
Όσο για τον αναγνώστη περί "αμέμπτου ηθικής", ειλικρινά λυπάμαι τον/την σύντροφο του/της απ΄το κέρατο που τραβάει! Δε σε υποχρεώνει κανείς να είσαι με κάποιον (εκτός κ αν σου ακουμπάει φράγκα) κ ταυτόχρονα να σαλιαρίζεις έστω. Ξεκαθαρίζεις κ μετά τράβα βγάλε τα μάτια σου. Κάτι ακόμη.. η απιστία πέραν της αυτοξεφτίλας, είναι κ ψυχική διαταραχή mr/mrs "αμεμπτου ηθικης"!
«Ο αναμάρτητος υμών πρώτος τον λίθον βαλέτω επ’ αυτή».Συγχαρητήρια ανώνυμος 88.Μπορείς να αρχίσεις τον λιθοβολισμό.Εμείς οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί,μάλλον θα την καταλάβουμε.(Σαν αμαρτωλοί που είμαστε.)Φαντάζομαι και γω τη δική σου σύντροφο και το κρεματόριο που την περιμένει αν κάνει το παραμικρό σφάλμα και «ειλικρινά» δεν ξέρω τίνος η σύντροφος είναι για λύπηση.Αν φυσικά έχεις σύντροφο. Πού να βρεθεί αντάξιά σου.Όσο για την «ψυχική διαταραχή» ,ξαναδιάβασε όσα έγραψες και θα καταλάβεις τι εντύπωση δίνεις.
Τώρα την έκατσες τη βάρκα!!!Ζητάς τη γνώμη ανθρώπων αμέμπτου ηθικής.Οι περισσότεροι εδώ δεν κάνουν ποτέ λάθος,είναι αταλάντευτοι και κάτι τέτοια τα καταδικάζουν μετά βδελυγμίας.Τους ανθρώπους σαν εσένα δε τους στέλνουν στο πυρ το εξώτερον.
Καλααα...εσυ το σακατεψες το πραγμα!Ναι, ναι, πανω απ ολα ειμαστε ηθικοιΑγαπαμε τους συντροφους μαςΑλλα δε βαριεσαι βρε αδερφε..Που κ που μοιραζω τη ζωη μου κ αλλου...( sorry...αλλα με πιανει αηδια διαβαζοντας αυτον τον υπεροχο προβληματισμο...)Η Αγαπη ειναι μια.. [ ]Αν σε βοηθαει αυτο αν ζητας συμβουλη