ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.2.2017 | 20:33

Θέλω να γίνω πατέρας.

Όση κακή ψυχολογία κι αν είχα σήμερα, μόλις πήγα για μάθημα και συνάντησα τα μπομπιρόπαιδα, αυτομάτως ξέχασα τα πάντα.Οι αγκαλιές τους και τα χαμόγελά τους σε κάνουν να νιώθεις θεός.Κάπως έτσι σκέφτομαι έντονα να κάνω μια κοράκλα κι έναν αγόραρο, όμως δεν έχω βρει ακόμα την κατάλληλη σύζυγο.Πώς θα βρω ταυτόχρονα μια όμορφη, έξυπνη και καλόψυχη γυναίκα;Συνήθως καμιά δε συνδυάζει το παραπάνω τρίπτυχο!
15
 
 
 
 
σχόλια
Το έχετε πάρει ανάποδα, βρείτε πρώτα τον εαυτό σας στην συντροφικότητα και μετά αρχίστε να σκέφτεστε για παιδιά, τα οποία εάν έρθουν δεν θα είναι απλώς γονιδιακοί απόγονοι "τέλειων" γονέων αλλά καρποί αγάπης. Οπότε πάρτε σαν κεντρικό άξονα την γυναίκα και "δείτε" την κι εκείνη με αγάπη όπως κάνετε με τα παιδιά, μην φοβάστε!
@ anitoumpa, όλοι θέλουν το καλύτερο για τον εαυτό τους. Καλό είναι κάποιες φορές να υπάρχει μία ελάχιστη αυτογνωσία, και αναφέρομαι και σε άντρες και σε γυναίκες. Φοβούμαι ότι το μέγιστο πρόβλημα των σχέσεων είναι αυτή η έλλειψη αυτογνωσίας από τους περισσότερους.
Πράγματι πολλοί είναι αυτοί που υπερεκτιμούν τον εαυτό τους ενώ ταυτόχρονα υποτιμούν τους περισσότερους γύρω τους.Σε δεύτερο χρόνο, αφού ξαναδιάβασα σχόλια και μετά την εξομολόγηση, είναι φανερό πως ο εξομολογούμενος θέλει να προδιαθέσει θετικά αναφέροντας πρώτα τα παιδιά ενώ στην ουσία δείχνει απειρία και ανωριμότητα αφού δεν έχει βρεί έστω μια γυναίκα να τον καλύπτει στα βασικά.Όπως και να ΄χει εγώ θα επιμείνω στο πρώτο σχόλιό μου. ότι δηλαδή υπάρχουν πολλές γυναίκες (και άντρες φυσικά) που συνδυάζουν τις ζητούμενες αρετές.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ