ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.2.2017 | 20:46

Τι αηδία

Η κουνιάδα μου παντρεύεται το καλοκαίρι και διάλεξε για νυφικό ενα απλο φορεμα, για μπομπονιέρες κατι άθλιες με νεκροκεφαλες (σε γαμο!!!! Νεκροκεφαλες!!!!), ενα απλο τούλι για στολισμό της εκκλησίας και μπάτσελορ σε ροκ μπαρ που μου είπε κιολας πως εννοείτε οτι ειμαι καλεσμένη,οπου ευτυχως εχω τα παιδιά και δεν θα πάω σε αυτο το άθλιο μέρος ! Αν ειναι δυνατόν!!!!!! Κι ουτε καν τραπέζι δεν θα κάνουνε μετα για τους καλεσμένους που θα υποστούν ΤΗΝ αθλιότητα στο μεγαλείο της!
16
 
 
 
 
σχόλια
Κουνιαδα=τυπαρα ,μη μας καν στο γάμο θα γεμίσει ξινιλα ο τόπος.Οι άνθρωποι σε καλούν με την καρδιά τους και εσύ κοιτάς τι μπομπονιέρα θα χει και ότι δεν κάνει την εκκλησία τσίρκο για να αρέσει σε εσένα.Ευχομαι στα παιδιά ολόψυχα να ζήσουν!
Θα συμφωνήσω ότι είναι ακραίο και πραγματικά αηδία οι νεκροκεφαλές, θα συμφωνήσω ότι δεν μου ταιριάζει και μένα μετά το γάμο να πάνε σε ροκ μπαρ, αλλά ότι διάλεξε απλό νυφικό να φορέσει δεν το βρίσκω άξιο σχολιασμού.
Αφου ειναι τοσο αντισυμβατικη κ κανει μπομπονιερες με νεκροκεφαλες, οπως κ μπατσελορ σε ροκαδικο, κατι που φυσικα δεν κρινω, γιατι γαμος της ειναι, αυτη αποφασιζει...την εκκλησια τι την θελει??
Να υποθέσω ότι στο δικό σου γάμο είχες ντυθεί σα παραφουσκωμένη οργάντζα με ψεύτικα σβαρόβσκι για να μη σου αρέσει το απλό φόρεμα της κουνιάδας σου. Χάρη της κάνεις που δε θα πας στο μπάτσελορ!(Όντως πρέπει να είναι ωραία τύπισσα η κουνιάδα της. Να ζήσουνε!)
Ο γάμος στον οποίο πέρασα πιο όμορφα από κάθε άλλον,ήταν ενός φίλου...μετά την εκκλησία πήγαμε σε ένα ροκ μπαρ,50 νοματαίοι και μόλις έκανε ντου το ζευγάρι ο φίλος dj έπαιξε το "δε θέλουμε θλιμμένους στην γιορτή μας"(προσωπική επιλογή του ζευγαριού)!!!Έγινε της...μουρλής!!!Η απάντηση του κοριτσιού από πάνω και το τραγούδι από τις Τρύπες,νομίζω τα λένε όλα!
Εμείς το γάμο μας τον κάναμε στο χωριό,πολιτικό βασικά, και κάναμε το πάρτυ στη μπυραρία ενός φίλου.Μπήκαμε στο μαγαζί με το i wonna be your dog των stooges.Μετά πήγαμε οι κολλητοί όλοι στο σπίτι μας στο χωριό και παραγγείλαμε σουβλάκια και μπύρες.Είχα πάει σε αρκετούς κυριλάτους γάμους και είχα ξενερώσει.Πιο μεγάλο ξενέρωμα είναι που ακόμη και στο βασιλικό γάμο κάτι θα βρούν να στραβώσουν.Εμείς κάναμε αυτό που άρεσε μόνο σε εμάς, για τους υπόλοιπους που βγάζουν χολή κερνάμε ξύδι χωριάτικο :P