ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.2.2017 | 21:17

κιλά

Σκέφτομαι ότι ούτε φέτος θα βγω στην παραλία. Είμαι 19 και έχω 2-3 χρόνια να πάω για μπάνιο. Ντρέπομαι για το σώμα μου αν και δεν είμαι παχύσαρκη, έχω γύρω στα 7-10 παραπανίσια κιλά. Όμως χάνω τα καλύτερά μου χρόνια. Και δε σταματάει εκει: βγαίνω ελάχιστες βόλτες γιατί δε μου αρέσουν πάνω μου τα σορτσάκια και γενικώς τα ρούχα που αφήνουν τις ατέλειες ακάλυπτες. Ξέρω ότι είναι νωρίς για να σκέφτομαι το καλοκαίρι όμως ότι προσπάθεια και να έχω κάνει μένει στη μέση και απελπίζομαι...
9
 
 
 
 
σχόλια
Πλάκα κάνεις έτσι? Να ξέρεις οι πιο καμπυλωτές και χοντρουλές έχουν τις περισσότερες κατακτήσεις γενικά αλλά και στην παραλία. Εξακριβωμένο.. Ειδικά αν έχεις μπούτια και μεγάλο κ*λο. Βάλε το brazilian σου και βγες και θα με θυμηθείς. Μην αδυνατίσεις απλά κάνε λίγο γυμναστική να σφίξεις!
Ξεκινα γυμναστηριο η κατι αλλο σχετικο με ασκηση. Οχι τοσο για τα κιλα οσο για να δεις οτι θα αλλαξει ολη σου η ψυχολογια. Θα νιωθεις οτι οντως κανεις κατι για εσενα κ αν αρχισεις να βλεπεις κ αποτελεσματα θα σαι τζιτζι. Δε θα σου πω οτι δεν ειναι προβλημα, απο την στιγμη που σε επηρεαζει ψυχολογικα ειναι, αλλα λυνεται. Οσο γ τα ρουχα, μπορεις να βρεις ρουχα που ταιριαζουν στον σωματοτυπο σου κ σε αναδεικνυουν. Υπάρχουν διαφορετικα κοψιματα στα ρουχα και διαφορετικα μηκη που μπορουν να αναδείξουν ξεχωριστά τον καθε σωματοτυπο..βλεπε μηλο, αχλαδι κτλ κτλ :)
εχεις σκεφτει ποτε γλυκια μου οτι η υγεια σε εναν ανθρωπο ειναι το παν???δεν εχει σημασια αν εχεις παραπανισια κιλα..σημασια εχει να σαι καλα..υπαρχουν ανθρωποι που δεν εχουν την επιλογη να βγουν εξω επειδη ειναι αρρωστοι ..η υγεια κουκλα μου εινα το παν σε εναν ανθρωπο..οχι η εμφανιση..μη κουραζεις το μυαλο σου με αυτα..η ζωη περναει .κοιτα να εισαι καλα να τη ζησεις στο επακρο ..ποσοι ανθρωποι φευγουν απ αυτη τη ζωη και ολοι θα φυγουμε..αν καθεσαι και αναλωνεσαι με αυτα δε ζεις...
Πολυ σωστα!Να πηγαινεις στην παραλια κ να μη σε απασχολουν τετοιες βλακειες.Ασε που το κολυμπι,ειναι η καλυτερη γυμναστικη κ επισης θα μαυρισεις κ θα φαινεσαι αδυνατισμενη.
Τώρα είναι που μπορείς να κάνεις πρόγραμμα. Δες τι λάθη έκανες τις προηγούμενες προσπάθειες, και χωρίς βιασύνη, ξαναδοκίμασε. Θα βρεις τον τρόπο που θα σου ταιριάξει, απλά μην τα παρατάς. Σου αξίζει να έχεις μια καλή υγεία, άσε τα κιλά και την εμφάνιση, κάντο για σένα, για να είσαι υγιής και δυνατή, και να χαίρεσαι τη ζωή σου.
Νομίζω πως είναι κρίμα να στεναχωριέσαι και να ταλαιπωρείς τον εαυτό σου για πράγματα που δεν αξίζει. Προφανώς και το μεγαλύτερο (προβλημα) προέρχεται από μέσα σου. Πρέπει να αισθανθείς καλά με τον εαυτό σου.Δεν είναι κάτι τραγικό και δεν τελειώνει ο κόσμος εκεί. Από την άλλη μπορείς άμα θέλεις να προχωρήσεις σε αλλαγή με απλούς τρόπους, ωστε να χάσεις τα κιλά αυτά. Μια ισορροπημένη διατροφή με λίγη γυμναστική, όπως περπάτημα κάθε μέρα ή ποδήλατο ή τρέξιμο θα φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείς να δεις πάνω σου. ΌΛΑ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΑΡΚΕΊ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ!!!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ