ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.3.2017 | 16:50

ΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ

Δεν έχω κάνει ποτέ σχέση. Το προσπάθησα αλλά έφαγα τα μούτρα μου. Εδώ και χρόνια το έχω παρατήσει, όταν βλέπω μια κοπέλα που μου αρέσει το θεωρώ χαμένο χρόνο και δικό μου και δικό της το να την πλησιάσω. Όταν ήμουν στο σχολείο και αργότερα στη διάρκεια των σπουδών πλησίαζα κοπέλες οι οποίες μου έλεγαν ότι είναι κρίμα να χαλάσουμε τη φιλική μας σχέση για κάτι αβέβαιο που δεν ξέρουμε πού θα καταλήξει αν κάνουμε ερωτική σχέση, ότι τις καταλαβαίνω σαν φίλες και μαζί μου νιώθουν πολύ άνετα να μου εξομολογηθούν τα πάντα, ότι έχω ενδιαφέρουσες απόψεις και χαίρονται να κάνουν συζητήσεις μαζί μου, ότι τις κατανοώ και διάφορα τέτοια.Κάποιες άλλες που πλησίαζα μου έλεγαν απλά ότι έχουν ήδη σχέση ή ότι δεν ενδιαφέρονται. Έτσι ξέμεινα στο ράφι.Κι εδώ και αρκετά χρόνια έχω σταματήσει πλέον να πλησιάζω κοπέλες γιατί ξέρω ότι η άρνηση θα είναι στο πρώτο πλάνο.Πριν τέσσερα χρόνια, το 2013, στα 31 μου χρόνια πήγα δύο φορές σε οίκο ανοχής, απλά για να έχω μια σεξουαλική εμπειρία. ήταν πολύ ωραία. Οι δύο κοπέλες του οίκου ανοχής με τις οποίες πήγα ήταν πολύ ευγενικές και κάθισαν μαζί μου και μετά την πράξη και συζητήσαμε γύρω στα είκοσι λεπτά και μου είπαν ότι αξίζω να έχω κοπέλα γιατί είμαι από τους ευγενέστερους πελάτες που έχουν γνωρίσει.Τέλος πάντων. Αυτό είχα να πω.Κράξτε με, πείτε ό,τι θέλετε, βρίστε με, απορρίψτε με , γελάστε, ό,τι θέλετε.Απλά μόνο για να προλάβω τους ''ειδικούς'' σχολιαστές να πω ότι έχω επισκεφτεί ψυχολόγο και μου είπε τις συνηθισμένες αφελείς σκέψεις που λένε οι ψυχολόγοι μέχρι να εξαντληθεί η ώρα της επίσκεψης και να πληρωθούν. Δηλαδή να έχω θάρρος, να μην απελπίζομαι, να μην το βάζω κάτω, να μη σκέφτομαι αρνητικά, μ' έβαλε κι έκανα και κάτι σαν και διάφορα τέτοια. Ανοησίες. Αν είχα τώρα τα λεφτά που έδινα τότε στον ψυχολόγο, θα είχα πολύ καλύτερη ζωή και δεν θα δυσκολευόμουν τόσο με την οικονομική κρίση, θα είχα αυτά τα λεφτά στην άκρη. Οι φίλοι μου πάντως(δύο αληθινοί φίλοι) ξέρουν τα πάντα για μένα και με συμπαθούν. Αυτά. Γειά σας.
3
 
 
 
 
σχόλια
Εντάξει, γιατί να σε κοροϊδέψει κάποιος; Ανθρώπινο είναι και τα γκομενικά ορισμένες φορές είναι και θέμα τύχης. Συμφωνώ με ένα σχόλιο παραπάνω, οι φίλοι σου ίσως να έχουν εντοπίσει κάτι που μπορεί να μην προσέχεις εσύ και πιθανόν να παίζει κάποιο ρόλο. Από το κείμενο σου φαίνεσαι συμπαθής, μη χολοσκάς. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί να μην έχεις φίλους, ή γιατί θα έπρεπε να μας κάνει εντύπωση που έχεις. Δε σε χαρακτηρίζει μόνο η ερωτική σου ζωή σαν άνθρωπο. Good luck :)
Αυτό έλειπε να γελάσουμε κιόλας. Είσαι τόσο ειλικρινής που μονο τη συμπάθεια μπορείς να έχεις. Μακάρι να ήξερα να πω κάτι που θα βοηθούσε. Διαισθητικά, λέω ότι αξίζεις να έχεις σχέση.
Έχω ένα γνωστό (ούτε καν φίλο) που έχει ένα ''παρόμοιο'' θέμα με σένα: κοντεύει σχεδόν δεκαετία που δεν έχει κάνει σχέση με γυναίκα, ενώ πιο πριν δεν είχε και κανένα συγκλονιστικό παρελθόν. Χωρίς να είμαστε κολλητοί, γνωρίζω τι φταίει σε αυτόν, του το έχω πει, το έχω αποδεχθεί αλλά αδυνατεί να το αλλάξει. Άσε τι σου είπε ο ψυχολόγος, και άσε το τι θα σου πούμε εμείς οι ''ειδικοί'' που δε σε γνωρίζουμε: οι φίλοι σου που σε αγαπάνε και γνωρίζουν το θέμα σου, που πρέπει να είναι πέριξ των 35 άντρες (κρίνοντας από τη δική σου ηλικία), δεν μπορούν με κάποιο τρόπο να σε βοηθήσουν εστιάζοντας στο τι φταίει;