Αγαπητή ‘Α μπα’, μήπως είσαι η κότα με το χρυσό αυγό;

Αγαπητή ‘Α μπα’, μήπως είσαι η κότα με το χρυσό αυγό; Facebook Twitter
29

________________
1.


"Α) Γιατί όποτε κοιτάω το ρολόι είναι 11:11, 12:12, 03:03, κοκ;
Β) Όταν θέλουμε να παραγγείλουμε τσάι για μας κι ένα φίλο/η, λέμε : "Δύο τσάγια";;;;
Γ) Πολύ σε πάω!"- pinocchio


Α) Πιστεύω ότι δέχεσαι μηνύματα από το μέλλον.
Β) Το τσάι κλίνεται, αλλά αν τα «τσάγια» σου ακούγονται μυστήρια, μπορείς να πεις «εγώ θα πάρω τσάι, το ίδιο και ο φίλος μου», «τσάι για δύο, παρακαλώ», και αν έχεις την κατάλληλη προφορά, λες «Δύο chai, αν δεν σου κάνει κόπο darling».
Γ) Έτσι ρε παιδί μου!

________________
2.


"Γιατί τα μυθιστορήματα/ταινίες κλπ, που διαδραματίζονται σε εναλλακτικούς κόσμους δείχνουν τους τελευταίους ως δυστοπίες, αντί απλά για μια διαφορετική πραγματικότητα; (ούτε καλύτερη, ούτε χειρότερη, αλλά απλά διαφορετική)

Επίσης στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας δεν είναι πολλές φορές βλακώδες που ο σκηνοθέτης/κοινό επικεντρώνονται στις όποιες μάχες (και στην θεαματικότητά τους, όποια είναι αυτή), αντί για το όποιο φιλοσοφικό ερώτημα, που θέλει να θέσει ο σεναριογράφος;"- Ημεροδείκτης


Οι ιστορίες εναλλακτικών κόσμων δεν είναι απλώς προβλέψεις του μέλλοντος, και αυτή η παρεξήγηση (δεν ξέρω πώς αλλιώς να το περιγράψω) κάνουν τον κόσμο που δεν διαβάζει τέτοιου είδους λογοτεχνία ή δεν βλέπουν τέτοιες ταινίες να πιστεύει ότι είναι παραμύθια χωρίς νόημα. Οι καλές ιστορίες αυτού του είδους συνήθως είναι αλληγορίες ή σχολιασμοί του παρόντος με διδάγματα όπως «αν συνεχίσουμε έτσι, να τι θα πάθουμε» ή «τώρα σας γοητεύει η βιοϊατρική αλλά αν το χειριστούμε λάθος μεγάλο κακό θα μας βρει» ή «αδιαφορείτε για το λιώσιμο των πάγων; μια μέρα θα ξυπνήσετε μέσα σε πισίνα». Άλλες φορές μιλάνε για κάτι που ζούμε ήδη αλλά τοποθετημένο στο μέλλον το πρόβλημα φαίνεται πιο ξεκάθαρα και το σχόλιο είναι πολιτικό, όπως στο 1984. Οι κακές ιστορίες αυτού του χτυπούν ευαίσθητες χορδές, εκμεταλλεύονται φόβους που ακουμπάνε σε άγνοια αλλά δυστυχώς μερικές φορές κάνουν περισσότερη επιτυχία.
Να πω την αλήθεια δεν μου έρχεται ούτε ένα μυθιστόρημα στο μυαλό που παρουσιάζει εναλλακτική πραγματικότητα με θετικό τρόπο. Φαντάζομαι ότι μια τέτοια ιστορία θα έκανε τον κόσμο να αισθάνεται πολύ χάλια με το παρόν του.

________________

3.


"Αγαπητή Α μπα,

Μ' αρέσει τόσο πολύ που ξεκινάς την απάντηση σου με το ότι δε μπορούμε να σε ξέρουμε μέσα από αυτά που γράφεις. Γέλασα τόσο πολύ!

Σε διαβάζω από την αρχή της στήλης σου στην LIFO ανελλιπώς και το μόνο ίσως μικρό πραγματάκι που με έκανε να σκεφτώ λίγο αρνητικά για σένα ήταν αυτό που σου έγραψα (δε ξέρω αν όλες οι υποθέσεις είναι λάθος, 50-50 δεν είναι;).

Δε σε θεωρώ κάτι ιδιαίτερο ούτε το αντίθετο, και με το εγωισμός/ εγωκεντρισμός εννοούσα πώς περιορίζεσαι στον μικρόκοσμο σου χωρίς να είναι κακό ή καλό απλά είναι (αυτό με το ξενέρωμα ήταν αστειάκι).

Πόνταρα ότι μόλις το διάβαζες σίγουρα θα σκεφτόσουν μήπως υπάρχει κάποια βάση στα λεγόμενα μου, ύστερα θα ανέτρεχες να δεις τι είχες γράψει, θα κοιτούσες την σύνταξη και την ορθογραφία μου για να τσεκάρεις τον "αντίπαλο" και κατά πάσα πιθανότητα θα απαντούσες αμέσως.. τι λες σε ξέρω καθόλου;

Σε συμπαθώ πάρα πολύ να ξέρεις!
Φαίνεσαι αρκετά συγκροτημένος χαρακτήρας και μ' έχεις βοηθήσει πολύ στο να μην φοβάμαι να έχω το θάρρος της γνώμης μου, αλλά και να αντιμετωπίζω καταστάσεις που τις νόμιζα σοβαρές με περισσότερο χιούμορ.

Σ' ευχαριστώ πολύ ;)"- what?

Παρακαλώ!


________________
4.


"Το πρωί κουραστικό, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Μεσημέρι απαξιωτικό, σπανίζει να έχει ενδιαφέρον, οι βόλτες δεν με γεμίζουν, μόνο με κουράζουν. Έρχεται μου χαμογελά, αλλά είμαι ήδη κουρασμένος. Βράδυ; Όλη η όρεξη για δουλειά, διάβασμα, ερωτόλογα, βόλτες.
Τι σκατά έχω πάθει με τον ήλιο; Στην καλύτερη 2-5 το μεσημέρι ,και άμα βρέχει θα καταφέρω κάτι"-NotePad


Για πάρε καμία βιταμίνη.

________________
5.


...να βάλω βούτυρο η λάδι στην μπεσαμελ?- Βέφα


Ξεκινάω λέγοντας ότι «περί ορέξεως...» Αλλά αν σε ενδιαφέρει η ιστορία και η λογική συνέχεια, οπωσδήποτε, χωρίς αμφιβολία, βούτυρο. Η μπεσαμέλ είναι μια εκ των βασικών σος της γαλλικής κουζίνας και η βάση της είναι η ανάμιξη του βουτύρου με το αλεύρι, ώστε να σχηματιστεί το roux, το πολτώδες μίγμα που θέλει και μπράτσα για να γίνει ομοιόμορφο και λείο. Ο μαρκήσιος του Nointel (Louis de Bechameil), επιχειρηματίας, φιλοβασιλικός, προστάτης των τεχνών και ερασιτέχνης μάγειρας, τελειοποίησε μια βελουτέ σάλτσα με βάση την κρέμα, εφεύρεση του François Pierre de la Varenne, μάγειρα του μαρκησίου της Uxelles, ο οποίος λέγεται ότι δήλωσε:

«Αυτός ο τύπος ο Μπεσαμέλ, τι κωλόφαρδος! Έφτιαχνα στήθος κοτόπουλου α λα κρεμ 20 χρόνια πριν γεννηθεί, αλλά δεν κατάφερα να δώσω το όνομά μου ούτε στην πιο ταπεινή σάλτσα».

 

 

________________
6.

pancake ή αλλιώς τηγανίτα, είναι η χοντρή κρέπα;; και ποια η διαφορά με την tortilla;;- πείνασα


Τα pancakes είναι γρήγορα ψωμιά που ετοιμάζονται στο τηγάνι. Στη ζύμη, η οποία είναι παρόμοια με αυτή της κρέπας, αλλά με λιγότερο γάλα και συν μπέικιν πάουντερ ή σόδα ή μαγιά για να φουσκώσει, οπότε στο τηγάνι, ενώ ψήνεται, κάνει φουσκάλες και το αποτέλεσμα δεν είναι ομοιόμορφο (και η γεύση είναι πιο ψωμένια).
Η κρέπα είναι λεπτή, λεία και ομοιόμορφη, δε φουσκώνει και η γεύση δε θυμίζει τόσο ψωμί.
Η τορτίγια στο Μεξικό είναι σαν κρέπα, αλλά το αλεύρι είναι από καλαμπόκι.
Η τορτίγια στην Ισπανία είναι εντελώς άλλο ανέκδοτο.

________________
7.


"Αγαπητη αμπα..
εφυγα απο την ελλαδα για ενα καλυτερο αυριο που λεμε και ηρθα στο εξωτερικο μαζι με την κολλητη μου κ τον φιλο της. εχουμε νοικιασει ενα σπιτι ολοι μαζι και ενω ειχαμε πει οτι εγω 8α εχω το δωματιο μου τελικα κοιμαμαι στον καναπε και πληρωνω το ιδιο νοικι μ αυτους, ενω αυτοι εχουν απο ενα δωματιο ο κα8ενας τους και ειναι λες και με φιλοξενουν. εγω της ειπα οτι αλλιως τα ειχαμε συμφωνησει κ αλλιως εγιναν και γι αυτο θελω να πληρωνω πιο κατω γιατι δεν ειναι δικαιο. για να μην σε κουραζω το θεμα μου ειναι οτι με το που ηρθε εδω εχει αλλαξει παρα πολυ κ σκεφτεται μονο το συμφερον της κ του αγοριου της ενω δεν ηταν ετσι.ενω της μιλησα δεν καταλαβαινει μου ειπε οτι δεν γινεται να πληρωσω πιο λιγα και αν θελω να βρω αλλο σπιτι..εγω αυτο προσπαθω να φυγω και να παω να μεινω αλλου. εσυ εαν ησουν στην θεση μου θα της ξανα μιλαγες?κ γιατι παντα οταν ειμαστε με το αγορι μας κανουμε περα τους φιλους μας?ευχαριστω πολυ!!"- βασω


Η φίλη σου μάλλον πάντα έτσι ήταν, αλλά το κατάλαβες όταν έμεινες μαζί της. Δυστυχώς είσαι μόνη σου εναντίον δύο γαϊδουριών (καλά αφού είναι ζευγάρι γιατί κοιμούνται σε ξεχωριστά δωμάτια; Είναι οπαδοί της Βικτωριανής εποχής;) Η καλύτερη λύση πράγματι είναι να φύγεις κι εύχομαι να το έχεις κάνει ήδη. Τώρα, αν θα της ξαναμιλούσα... Σίγουρα δε θα βιαζόμουν, αλλά κρίνεις και ανάλογα με τη συμπεριφορά της άλλης πλευράς. Δε χρειάζεται να λες μεγάλα λόγια, ούτε να κάνεις δηλώσεις. Θα δεις.

________________
8.


"Δεν έχω καταλάβει καθόλου αυτό το "αποφθεγματάκι" που λένε μερικοί "Να πέσεις 7 φορές, και να σηκωθείς 8" (fall seven times, stand up eight, στα αγγλικά). Δηλαδή πως γίνεται αν πέσεις 7 να σηκωθείς 8?? 7 θα πέσεις 7 θα σηκωθείς. (πέφτω μία, σηκώνομαι μία, πέφτω δεύτερη, σηκώνομαι δεύτερη [...] πέφτω έβδομη, σηκώνομαι έβδομη). Νομίζω οτι βγαίνει μόνο αν υποθέσουμε ότι ξεκίνησες πεσμένος*. Αλλά γιατί να ξεκίνησες πεσμένος??
Φιλάκια! Είσαι ωραία! Σε διαβάζω ευχάριστα!"- despina


Γιατί; Γιατί είναι πολύ εύκολο να πέσεις. Αν έχεις στόχο να σηκωθείς, είναι επειδή είσαι πεσμένος.
[(Ευχάριστα) – θα το δεχτώ και το ευχάριστα]


________________
9.


Αγαπητή Λένα, λύσε μου την εξής απορία εάν γνωρίζεις... Γιατί λέμε κραγιόν (ναι αυτό που βάφουμε τα χείλη μας) ενώ καμιά σχέση δεν έχει η λατινογενής αυτή λέξη (crayon = κηρομπογιά) ?? - Elektra


Το σχήμα θυμίζει τα κραγιόνια, τις μπογιές που προκύπτουν από την ανάμιξη κεριού με χρωστικές. Το κραγιόν για τα χείλια δεν διαφέρει και πολύ εμφανισιακά, ούτε και ως χρήση. Στα ελληνικά λέμε κραγιόν για το χρώμα των χειλιών (το βρίσκω καλύτερο από το «κοκκινάδι», να πω την αλήθεια) και κραγιόνι για την κηρομπογιά (και το «κηρομπογιά» το βρίσκω καλύτερο από το «κραγιόνι», να πω την αλήθεια). Οι Γάλλοι, που αρέσκονται στο να ακούνε γαλλικά όσο πιο πολύ ώρα γίνεται, λένε «κραγιόν για τα χείλια» και «κραγιόν για το περίγραμμα των χειλιών» και «κραγιόν για τα μάτια» και τα λοιπά και τα λοιπά.

________________
10.


Αγαπημένη, τους τελευταίους 4 μήνες που είμαι άνεργη πίνω κάθε πρωί τον καφέ μου και σε διαβάζω, ρουφάω κάθε λέξη! Έχω φτάσει δε σε τέτοιο βαθμό σχολαστικότητας που έχω φτιάξει ειδικό φάκελο όπου αποθηκεύω τις gif που ανεβάζεις, αλλά και ό, τι μου κάνει εντύπωση. Τις μέρες που δε γράφεις μόνο πίνω μίζερα τον καφέ και βρίζω την τύχη και την καταδίκη μου. Και μιας και είναι πλέον η ρουτίνα μου αυτή ήθελα να σε ρωτήσω... Γνωρίζεις αν θα μπορούσα να λαμβάνω μισθό για όλα αυτά που κάνω;; Δε χρειάζομαι άδεια ούτε ένσημα! Σε φιλώ, συνέχισε να γράφεις, μη με εγκαταλείψεις κι εσύ!- μια σαλαμάνδρα


Θα σου δίνω εγώ, αν μου δίνεις κι εσύ για τις ώρες που τρώω ψάχνοντας τι να μαγειρέψω. Δε θα σε εγκαταλείψω, παρά μόνο αν με απολύσουν. Αλλά και να με απολύσουν, θα στέλνω απαντήσεις μόνο σε σένα!

________________
11.


Πρότεινέ μου ένα καλό σαμπουάν!! Τύπος μαλλιών μου, λιπαρά στη ρίζα, ξηρά στις άκρες και βαμμένα καστανά. Ευχαριστώ!!- Μπουρμπουλήθρες


Πάρε ένα για λιπαρά μαλλιά και βάζε μόνο στις ρίζες, η άκρες θα καθαρίσουν στο ξέπλυμα. Στο τέλος βάζε μαλακτικό μόνο στις άκρες. Μπορεί να χρειάζεσαι και μαλακτικό που δεν ξεπλένεται (για τις άκρες). Μην βάζεις προϊόντα μαλλιών που έχουν πολύ οινόπνευμα (αφρούς, ζελέ) αλλά σε κρεμώδη υφή. Επίσης, μήπως χρειάζεσαι κούρεμα;

________________
12.


Δεν έπεσες μέσα στην κατηγοριοποίησή μου ούτε καν πλησίασες. Θα ήταν μεγάλη τιμή για εμένα να είμαι φιλόσοφος του κοινότοπου αυτονόητου, άλλωστε είναι πολύ κοινότοπο να είσαι πρωτότυπος. Επίσης το να είμαι κυνική, ωμή και να λέω εξυπνάδες δε με κάνει την κότα με το χρυσό αυγό. Έτσι δεν είναι;- από πάνω


Δεν θα μπορούσα να πω, γιατί δεν πιστεύω ότι είμαι κυνική ή ωμή. Εξυπνάδες, όμως, λέω!

________________

Και τώρα, οι νουθεσίες της ημέρας:

"Γεια σου Α, μπα! Θα σου πρότεινα να διαβάσεις το βιβλίο του Ντον Ρόσα "Ο Βίος και η Πολιτεία του Σκρουτζ Μακ Ντακ". Ο λογος που το λεω αυτο ειναι επειδη σας βρισκω λιγακι κυνικη στις απαντησεις σας στους αναγνώστες που σε ρωτουν για ερωτα κ αγαπη. Ο σκοπος της αγαπης ειναι να αγαπάει. Τιποτα λιγοτερο και τιποτα περισσοτερο. Δεν πασαρευεται στην αγορα. Ο πονος της καρδιας μας δειχνει οτι εχουμε ακομα αγάπη μέσα μάς. Θα σας προτεινα να απαντατε πιο όμορφα σε τετιους ειδους ερωτησεις γιατι η ηρωνία ειναι πάντα μια έυκολη απάντηση σε δύσκολες ερωτήσεις."- άμπαλος

29

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

15 σχόλια
#7 Συμφωνώ με την Α,μπα , οι φίλοι της ήταν πάντα γαϊδούρια. Για θυμήσου καλύτερα, Βάσω, προτού μετακομίσετε μαζί, σίγουρα θα βρεις παραδείγματα εγωιστικής συμπεριφοράς αλλά ίσως τότε δεν τους έδινες πολλή σημασία. Για την ψυχική σου υγεία, ελπίζω να βρεις δωμάτιο αλλού το γρηγορότερο. Επίσης δεν νομίζω να αλλάξουν αξίες και ξαφνικά να αρχίσουν να σε σέβονται, οπότε και στο μέλλον, αν τύχει κάτι ανάλογο να είσαι σίγουρη ότι θα λένε "ναι,ναι,να εκμεταλλευτούμε τη Βάσω!στάσου να την πάρουμε ένα τηλέφωνο που είναι γεννημένη θύμα". Φύγε και κόψε κι επαφή με το μαχαίρι! Η φιλία δεν είναι αυτό που σου προσφέρουν.
#2Στον "Αναρχικό των δύο κόσμων" της Ursula Le Guin παρουσιάζεται η πραγματικότητα με θετικό τρόπο, αντιπαραβάλλοντας έναν κόσμο χωρίς νόμους και το πόσο αρμονικά ζουν εκεί με τον δικό μας καπιταλιστικό κόσμο. Από την άλλη είναι γύρω στα 15 χρόνια που το διάβασα, μπορεί να μη θυμάμαι και καλά :)
Η λέξη crayon μάς ήρθε από τα γαλλικά και σημαίνει 'μολύβι' και ανάλογα με τον προσδιορισμό χρησιμοποιείται για οποιοδήποτε 'γραφτήρι', από στυλό μέχρι ξυλομπογιά.#8 'Ευχάριστα', όχι και 'ευχάριστα', η Α, Μπα το δέχεται, οι αναγνώστες όχι.
#9 Μονο που crayon στα Γαλλικα ειναι το μολύβι,και απο τα καλλυντικά που ανέφερες μόνο ό,τι είναι σε μολύβι λέγεται crayon. το κραγιόν στα Γαλλικά λέγεται rouge à lèvres
Δεν ξέρω αν το σχόλιό σου είναι χιουμοριστικό, πάντως είναι πολύ εκνευριστικός ο ¨"στιγματισμός" (κι όμως!) όσων δεν πίνουν αλκοόλ. "Δεν είναι κουλ"¨, "ξενέρωτοι" και μας βλέπουν και με μισό μάτι. Στο εξωτερικό ήδη οι καπνιστές έχουν αρχίσει να γίνονται το μίασμα της κοινωνίας, αυτοί είναι οι αντικοινωνικοί και με καμπάνιες προσπαθούν δυναμικά να περάσουν την ιδέα ότι δεν είναι πια κουλ να καπίζεις ώστε να σωθεί η νέα γενιά. Να δω πότε θα γίνει και με το αλκοόλ αυτό! Βαρέθηκα να απολογούμαι γιατί δεν πίνω!
Prince Myshkin (21:12)Αγαπητέ, τσάι δεν είναι μόνο το τσάι του βουνού που σου έβραζε η μάνα σου όταν ήσουν μικρός άρρωστος. Υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικά είδη και υπάρχουν χιλιάδες συνδυασμοί και ποικιλίες τους διαθέσιμοι. Απλά δεν είχες την τύχη να δοκιμάσεις κάποια που θα σου άρεσε ακόμη. Τίποτε δεν είναι για όλους, αλλά παρόλα αυτά θα σου πρότεινα την επόμενη φορά που θα βγεις με τους φίλους σου να πάτε σε ειδικευμένο μαγαζί με τσάι και να δοκιμάσετε 3-4 διαφορετικά που θα σας συστήσουνΤώρα αν καπνίζεις βέβαια, δεν θα μπορέσεις να απολαύσεις τίποτε πέρα από δυνατό καφέ, καθώς το τσιγάρο σου ακυρώνει κάθε αίσθηση της γεύσης.
θα πάρουμε δύο μπουκάλια κρασί να πίνουμε χωρίς ποτήρι και χλευάζουμε μαζί αυτούς τους ξενέρωτους που δεν πίνουν! :Pμετά κερνάμε σφηνάκια την Μαριάννα..
που ήσουν χαμένος εσύ;το τσάι σαν απόφαση ανταγωνίζεται τον καφέ, τα milk shakes, τους χυμούς, τις γκαζόζες τέτοια πράγματα.Να πάρουμε κρασί πάντως, και να τα ανοίξουμε με παπούτσι σαν τα χαμίνια..
Eίναι εποχή απεργιών: Κούρτσιο, Σανάνθη και εγώ παραμένουμε κρυμμένοι στις επάλξεις, παρακολουθούμε σιωπηλά, από μακρυά, πίνοντας κρασί από το μπουκάλι. Μη νιώθεις μόνος πρίγκηπα, και μην υποκύπτεις σε άκακα ροφήματα! :)
Να φτιάξεις και εσύ μια σάλτσα να πάρει το όνομα σου. Σπαγκέτι με sauce foutsitziνα την παρουσιάσεις σε παγκόσμια πρώτη στο food dailyκαι εμείς θα την διαδώσουμε ως πιστοί ιεροκύρηκες του ιδεώδους του Αμπαισμού
Έχω περάσει 4 πραγματικά πολύ δύσκολες μέρες. Και σήμερα, μια ένας φίλος από το πουθενά, μια η στήλη, έχω κλάψει από τα γέλια. Και ξέρεις είναι καλύτερο να κλαίς από τα γέλια παρά να κλαίς από λύπη όπως έκανα 4 μέρες τώρα! Σας ευχαριστώ όλους τοοοοοοοοοσο!"Ο λογος που το λεω αυτο ειναι επειδη σας βρισκω λιγακι κυνικη στις απαντησεις σας στους αναγνώστες που σε ρωτουν για ερωτα κ αγαπη. Ο σκοπος της αγαπης ειναι να αγαπάει. Τιποτα λιγοτερο και τιποτα περισσοτερο. Δεν πασαρευεται στην αγορα. Ο πονος της καρδιας μας δειχνει οτι εχουμε ακομα αγάπη μέσα μάς. Θα σας προτεινα να απαντατε πιο όμορφα σε τετιους ειδους ερωτησεις γιατι η ηρωνία ειναι πάντα μια έυκολη απάντηση σε δύσκολες ερωτήσεις." ΠΟΣΟ ΓΕΛΑΩ ΡΕ ΛΕΝΑ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΕΤΟΙΑ!
Copy paste τα κάνει τα μισά αυτός ο άμπαλος; γιατί δε διορθώνει καν τα τυπογραφικά-ορθογραφικά λάθη; τι φταιν τα ματάκια μας;..Όσο για το #7 όλοι την έχουμε πατήσει στα νιάτα μας με κάποια συγκατοίκηση..!
Επειδή φοβάμαι την απάντηση, θα στο εξηγήσω. Πριν πολύ καιρό είχε στείλει στην α, μπα κάποιος/κάποια το εξής: Γεια σου Α, μπα! Θα σου πρότεινα να διαβάσεις το βιβλίο του Οscar Wilde "De Profundis". Ο λογος που το λεω αυτο ειναι επειδη σας βρισκω λιγακι κυνικη στις απαντησεις σας στους αναγνώστες που σε ρωτουν για ερωτα κ αγαπη. Ο σκοπος της αγαπης ειναι να αγαπάει. Τιποτα λιγοτερο και τιποτα περισσοτερο. Δεν πασαρευεται στην αγορα. Ο πονος της καρδιας μας δειχνει οτι εχουμε ακομα αγάπη μέσα μάς. Θα σας προτεινα να απαντατε πιο όμορφα σε τετιους ειδους ερωτησεις γιατι η ηρωνία ειναι πάντα μια έυκολη απάντηση σε δύσκολες ερωτήσεις.-think about it. To οποίο ήταν τρομερά αστείο γιατί: 1. Ο Oscar W. είναι ένας από τους αγαπημένους συγγραφείς της Α, μπα; 2. ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ. Έκτοτε -για να γελάσουμε βρε παιδί μου- κόσμος και κοσμάκης το κάνει copy-paste και βάζει ένα άσχετο βιβλίο στη θέση του "De Profundis".
#1: Χαχαχα, αυτό με το "τσάι για δύο" τί μου θύμισε, Α,μπα! Είχαμε βγει μια παρέα πέντε ατόμων για καφέ (προ κρίσης, έχει σημασία που το αναφέρω) και ζητήσαμε "τσάι για δύο" και "τρία εσπρέσσο". Ξέρεις τί μας έφεραν; μία κούπα τσάι με δύο κουταλάκια ("τσάι δια δύο") και έναν κρύο εσπρέσσο. Τότε θεωρήσαμε ότι το γκαρσόνι απλώς δεν άκουσε καλά.Τώρα όμως που το σκέφτομαι καλύτερα, μάλλον έβλεπε το μέλλον!
#4.Αν ξυπνήσεις με κάνα μυτερό ξύλο καρφωμένο στην καρδιά σου,μην τρομάξεις,τίποτα πιο συνηθισμένο.Αντί για καφέ φτιάξε σκορδαλιά και στείλε μας τις εντυπώσεις σου.