Κάποιοι απαράδεκτοι οπαδοί έκαναν αυτό σε αδέσποτο σκύλο

Κάποιοι απαράδεκτοι οπαδοί έκαναν αυτό σε αδέσποτο σκύλο Facebook Twitter
5

Οι φωτογραφίες προκαλούν οργή και θλίψη. Κάποιος φερόμενος ως υποστηρικτής ενός ιστορικού αθλητικού σωματείου, κακοποίησε έναν αδέσποτο σκύλο εκφράζοντας το θαυμασμό για την ομάδα του πάνω στο ταλαιπωρημένο ζώο.


Ο μαύρος σκύλος της φωτογραφίας εντοπίστηκε να τριγυρίζει στην περιοχή της Μεγαλόπολης στην Αρκαδία μόνος και φοβισμένος, έχοντας στο σώμα του σχεδιασμένο με σπρέι το όνομα της «ΑΕΚ».

Κάποιοι απαράδεκτοι οπαδοί έκαναν αυτό σε αδέσποτο σκύλο Facebook Twitter
Κάποιοι απαράδεκτοι οπαδοί έκαναν αυτό σε αδέσποτο σκύλο Facebook Twitter

Οι εικόνες από το arcadiaportal.gr  δείχνουν το ζώο βαμμένο με σπρέι, τόσο στο σώμα όσο και στην μουσούδα του. Οι φωτογραφίες είναι από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης οι οποίες συνοδεύονται με τον τίτλο «Ντροπή».

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Και φυσικά μόλις κάποιος οπαδός μιας άλλης ομάδας δει το κακόμοιρο το σκυλί, θα του φερθεί όπως ταιριάζει στα μυαλά ( ; ) που κουβαλάει.Αν μάλιστα είναι με αυτοκίνητο/μηχανάκι είτε αν κρατάει όπλο (χιλιάδες οι κυνηγοί), τότε την κατάληξη μπορούμε να την φανταστούμε εύκολα.Όλα τα αδέσποτα κινδυνεύουν, αυτό κινδυνεύει διπλά.Ξανά παρακαλώ όποιον έχει σχετικά ακριβείς πληροφορίες για το που βρίσκεται το ζώο, να τις κοινοποιήσει εδώ ή να μου στείλει ένα προσωπικό μνμ.
Ας συγκλονιστούμε τώρα όλοι ομαδικά στα σόσιαλ.Το φωτογραφήσαμε, το δημοσιεύσαμε, βάλαμε και ένα "ντροπή" από κάτω και καθαρίσαμε.Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ κάτοικος της περιοχής να ενδιαφερθεί γι' αυτό το ζώο; Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ οπαδός αυτής της ομάδας με μια σταλιά φιλότιμο; (θα μου πεις, τι περιμένω κι εγω τώρα από οπαδούς; )Υπάρχει άραγε κάποιος που μπορεί + θέλει να σηκωθεί από τον καναπέ του για να βοηθήσει αυτό το ζώο; Αν ναι, ας μου στείλει ένα μύνημα. Μια απλή πληροφορία για το που ακριβώς το είδαν το ζώο μου αρκεί (το "περιοχή Μεγαλόπολης" είναι εντελώς ασαφές).Υπάρχει κάποιος που έχει κάποια στοιχεία για την αστυνομία; Η καλύτερη προφύλαξη για να μην γίνουν παρόμοια αίσχη σε άλλα ζώα είναι η παραδειγματική τιμωρία. Αν κάποιος έχει τα οποιαδήποτε στοιχεία, ας τα δώσει στην αστυνομία.ΟΚ, αυτός που βασάνισε το ζώο είναι κάθαρμα. Όλοι εμείς οι υπόλοιποι που το βλέπουμε να υποφέρει χωρίς να κουνάμε το δαχτυλάκι μας (πέρα από το πληκτρολόγιο) τι είμαστε; Μισό δράμι ανθρωπιά δεν υπάρχει;