ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.3.2017 | 15:33

Σε αδιέξοδο.

Εδώ και 1 μηνα είχω καθυστέριση. Έκανα τεστ εγκυμοσύνης και μου βγήκε θετικό. Το χειροτερο είναι οτι δεν έχω σχέση και ότι εκεινος που με αφησε εγκυο ειναι τελειως ακατάλληλος για πατέρας. Είμαι μόλις 19 ετων και σπουδάζω. Ξέρω ότι αν το κρατήσω θα πρεπει να αφησω τις σπουδές μου. Επιπλέον αν το μαθουν οι γονεις μου θα πάθουν εγκεφαλικό. Δεν ξέρω τι να κάνω. Όσο ηλιθιο και αν σας ακούγεται δεν θέλω να το ρίξω!!
7
 
 
 
 
σχόλια
Εάν θέλεις να το κρατήσεις πρέπει να το σκεφτείς πολύ σοβαρά.. το εννοώ πολύ σοβαρά.. η δουλειά μου σχετίζεται με μικρά παιδιά και ξέρω πως μια άσχημη παιδική ηλικία μπορεί να τα στιγματίσει για μιά ζωή.. είναι απλώς ψυχούλες, έρμαια των αποφάσεων των κηδεμόνων τους.. μπορει να ακουστεί σκληρή η γλώσσα μου αλλά εάν δεν έχεις την δύναμη να το μεγαλώσεις τότε μην το κάνεις.. αυτήν την στιγμή δεν επικεντρώνομαι στην δική σου ψυχολογία αλλά στου παιδί που ίσως έρθει στον κόσμο.Λάβε υπ΄οψη σου πως οι γονείς σου ίσως δεν σε στηρίξουν, ο πατέτρας του ίσως να μην το θέλει, πράγμα που δεν είναι απολύτως απαραίτητο διότι θα μπορόυσες και εσύ μόνη να το μεγαλώσεις αλλά δεν θα ήταν το ίδιο για το παιδί λόγω της απουσίας του ενόςΤέλος σκέψου τα δικά σου όνειρα που ίσως πάνε πίσω, χαθούν ή ξαναγεννηθούν με το παιδίΓενικά, η άποψη μου είναι πως ένα παιδί δεν είναι απλά χαρές και τραγούδια αλλά η ανατροφή του απαιτεί θυσίες..
Κοιτα, υπαρχουν γυναικες που εκαναν παιδι σπουδαζοντας, δεν ειναι απαραίτητα αδύνατο. Ακόμα κι αν παθουν εγκεφαλικό οι γονείς σου, δικη σου είναι η ζωή.Συζήτησε το μαζί τους και μπορεί να μην είναι τοσο δραματικό, μπορεί να βγει και σε καλό. Όσο γαι τον πατέρα, ακόμα κι αν ξέρεις ότι δε θα συμμετάσχει, είναι δικαιο να το ξέρει, αν κυκλοφορεί ένα παιδί δικό του στον κόσμο.Θα ερθουν πολλοι να σου πουν τι να κανεις, από το ότι ειναι αμαρτία να το ρίξεις, μέχρι και ότι πρέπει να το ξεφορτωθείς. Κλείσε τ'αυτακια σου στα λόγια μίσους που θα ερθουν από μερικούς και άκου αυτούς που σε αγαπάνε. Ό,τι και να αποφασίσεις, να μη νιωσεις ενοχές. Κάνεις αυτό που πιστεύεις ότι είναι καλύτερο για σένα.Καλή τυχη :-)