ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.3.2017 | 22:45

Κοιτα τι θυμηθηκα τωρα...

Πανε καμποσα χρονια... Ηταν οταν ειχα φρεσκοανακαλυψει αυτο το μεσο. Τοτε που ακομα οι σχολιαστες σχολιαζανε ανωνυμα. Επεσα πανω σε μια εξομολογηση που δε θυμαμαι τα ακριβη λογια αλλα ηταν κατι του στυλ "Νικο σε θελω/σε σκεφτομαι αλλα πρεπει να προσεχουμε", κατι τετοιο ρε παιδι μου. Ε λοιπον, μου αναψανε τα λαμπακια. Δεν ειχε περασει πολυς καιρος που ο πατερας μου, παιρνωντας τη γνωστη κριση των πενηντα, "ερωτευτηκε" καποια παντρεμενη με παιδια στο δημοτικο καμια δεκαρια χρονια μικροτερη και αρχισανε ενα διαδικτυακο φλερτ. Οταν η μανα μου τον ανακαλυψε στην αρχη πηγε να τη βγαλει τρελη και μετα αυτος της ορκιστηκε οτι θα το κοψει κλπ και προσπαθησε να χρησιμοποιησει εμας, τα παιδια του, για να της θολωσει τα νερα. Ειχε ερθει να με επισκεφτει στην πολη που δουλευα δηθεν απο ενδιαφερον για την υγεια μου και καθονταν ολη μερα στον υπολογιστη και μολις εμπαινα στο δωματιο κινουνταν υποπτα, εκλεινε γρηγορα παραθυρα κλπ. Οταν τον στριμωξα μου ορκιζοταν κοιτωντας με στα ματια οτι ειναι αθωος, οτι εχει ξεκοψει μαζι της και τετοια. Ομως αγαπαει ο Θεος τον κλεφτη, αγαπαει και τον νοικοκυρη. Μπηκα μεσω του ιστορικου του browser στον λογαριασμο ηλεκτρονικης αλληλογραφιας του, γιατι στην ηλικια τους κανουν και ευκολες επιλογες κωδικων που μου θελουν και κερατιατικα, αντεγραψα την αλληλογραφια, και την εστειλα στη μανα μου να εχει ντοκουμεντα μιας και αυτος αρνουνταν τα παντα. Εννοειται οτι ηταν μεγαλο προσωπικο πληγμα να εχω τον πατερα μου να με κοιταει μες στα ματια και να μου ορκιζεται στη ψυχη της μανας του ενω τελικα ελεγε ψεματα. Λοιπον, μην τα πολυλογω, μετα απο καποια κυματακια, εκει που ηταν στα χωρισματα, οι γονεις μου τα ξαναβρηκαν, ο πατερας μου εδειξε μετανοια, αλλα εμεις ειχαμε γεμισει καχυποψια και γενικα θα μαι παντα σε επιφυλακη και δυσκολα εμπιστευομαι πλεον. Οταν διαβασα την εν λογω εξομολογηση εδω, πηρα αναποδες, που μια στο εκατομμυριο να ηταν η σουσουραδα με την οποια νταραβεριζονταν ο πατερας μου, και τι της ειχα απαντησει να δεις... Δε θυμαμαι... Κατι του στυλ ο "Νικος ειναι γκομενιαρης" και κατι τετοια χαριτωμενα, με σκοπο να τη ξενερωσω, γιατι αυτος της ειχε πουλησει παραμυθι για τρελο ερωτα. Εν πασει περιπτωσει, πανε χρονια απο τοτε, οι γονεις μου δεν ειναι αγιοι ουτε οι πιο ευκολοι ανθρωποι, αλλα ειναι ακομα μαζι, και ξεπερασανε μαζι την κριση των πενηντα. Τωρα περιμενουν με ανυπομονησια εγγονακι αλλα θα περιμενουν πολυ ακομα... :PΚαι για να σας προλαβω, δε με νοιαζει αν οι γονεις μου χωρισουν, αν καποια στιγμη αποφασισουν οτι δεν παει αλλο, αυτο που με ενοχλει ειναι η κοροιδια και οτι πηγε να βγαλει τη μανα μου τρελη. Ας ειχε τα αρχιδια να παραδεχτει την αληθεια και να αναλαβει και την ευθυνη. Αλλα με ενοχλουν τα θρασυδειλα ανθρωπακια. Αυτα.
29
 
 
 
 
σχόλια
Καλημερα παιδιά!!!Αν νομίζετε ότι είναι τρολαρισμα,συγνωμη!!Το θέμα είναι με αυτά που λέτε ότι ειμαι πολυ χειρότερη!!Τα ίδια μου έγραφε και το να μας πάρει το ποτάμι!!
Το εκανα παλιά και το μετάνιωσα!!Εμαθα ότι καποιος είναι με άντρα και το είπα στο συγγενικό πρόσωπο(γυναίκα)που ήταν μαζί του σε σχέση!!Πηγαιναν για γάμο!!Επρεπε να πω στο πρόσωπο που το έκανε πως όφειλε να εξήγηση τι κάνει!!Δεν επρεπε να μιλήσω στη συγγενή μου!!!Συγκεκριμενα στην αδερφή μου!!Το έχω μετανιώσει γιατι χώρισαν!!!Το συμπαθούσα πολυ αυτο το παιδί!!
Δεν τρολαρω!!Ηταν πολυ καλο παιδί!!Στο στρατό το έκανε!!Επρεπε να το χειριστώ κάπως αλλιως!!Μετα που χώρισε με την αδερφή μου,παντρεύτηκε και σκοτώθηκε!!!Λυπηθηκα παρα πολυ οταν το εμαθα!!
Δε θα κρίνω καθόλου τους γονείς σου.Αλλά είσαι για κλωτσιές εσύ....Ερώτηση 1:τι σε κάνει να πιστεύεις πως είσαι καλύτερος άνθρωπος από τον πατέρα σου???? -Γιατί πολύ απλά -Ερώτηση 2:παραβιασες Προσωπικά Δεδομένα και το περναμε στο ντούκου? ???Ερώτηση 3:αν κάποιος από τους 2 σου γονείς ,παραβίαζε δικά σου Προσωπικά δεδομένα, πώς θα ένιωθες? ???Ερώτηση 4:πιστεύεις ότι η μητέρα σου ήθελε να το μάθει? ????Ότι της έκανε καλό που το έμαθε?????Ότι είναι άμοιρη ευθυνών?????Τι κέρδισες εσύ που της το είπες έχεις αναρωτηθεί? ???Τι κέρδισε αυτή που το έμαθε????Αυτή είναι τρισάθλια συμπεριφορά....Η δική σου αγάπη προς τον πατέρα σου που είναι? ??Καλύτερα δε θα ταν ,να τον πιεζες να το έλεγε ο ίδιος? ???Και τέλος ελπίζοντας να θυμάμαι σωστά πράγματα που έχω διαβάσει προ πολλού ,οι ψυχολόγοι θεωρούν πως οι περισσότεροι παραδέχονται μια απιστία, όχι λόγω μεταμέλειας ,αλλα μόνο και μόνο για να μεταφέρουν τις τύψεις τις ενοχές και τις ευθύνες ,στον απατημενο σύντροφο....Και ξαναρωταω:τι καλό βγήκε που το πες στη μαμά σου?????Λες το δικό σου πλήγμα να ήταν πιο μεγάλο,από μια μάνα ,να μαθαίνει από το παιδί της , ότι ο άντρας της ,της τα φοράει ?????Πολύ εγωιστική η συμπεριφορά σου και απαράδεκτη. ..Δεν σκέφτηκες για μια στιγμή τους 2 εμπλεκόμενους και το πως να διορθωθεί όλο αυτό,αλλα πηγές και έριξες λάδι στη φωτιά....
Εγώ θα πω κάτι αν και ξέρω πως θα πάρω αρνητικές.Νομίζω πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ανακατευτεί και να ρουφιανέψει σε κάποιον τις πομπές του συντρόφου του.Όταν ανακάλυψες το φλερτ του πατέρα σου εσυ τι έκανες.Εστειλες αποδείξεις στη μάνα σου γιατί;για να τον κρατάει ας πούμε;για να βγει από πάνω;τελικά είχε νόημα αυτό που έκανες;Η μάνα σου ήδη είχε γνώση για την παρασπονδία του και προφανώς είχε ήδη το νου της.Εσυ άραγε είπες στον πατέρα σου αυτό που έκανες;η συνεχισες να σφυρίζεις αδιάφορα;Σε καμία περίπτωση δεν επικροτώ τη σχέση του πατέρα σου και την κοροϊδία προς τη μητέρα σου,όμως αυτό ήταν κάτι μεταξύ τους.
Δεν είναι το ίδιο πράγμα...Ένας γονιός πάντα κοιτάει να προστατεύσει το παιδί του...Εσύ εδώ είδες το παιδί να προστατεύει τους γονείς του -που δεν είναι και στο ρόλο του- ή να τους κάνει συσκατους????
Τι δεν είναι το ίδιο πράγμα;Οικογένεια δεν είναι;Δηλαδή δεν τον επηρεάζει αυτόν η σχεση των δικών του;Θα αφήσει να κοροϊδεύουν τη μάνα του;Και επίσης δεν τους έκανε συσκατους ο γιος,αλλά ο πατέρας!
Υπάρχει μια περίπτωση ενός ζευγαριού σε νησί!!Ο γιος έφυγε ταξίδι,το επάγγελμα ναυτικός!!Η γυναίκα του ζούσε με την πεθερά,έκανε κάτι κι έμεινε έγκυος!!Η πεθερά το κατάλαβε!!Οταν γυρισε ο γιος της το παρουσίασε για δικό του παιδί και δεν είπε τίποτα!!
@bananofloudaθα σου απαντήσω με ερώτηση,αν ο δικός σου ο γιος κεράτωνε τη γυναίκα του θα της το έλεγες;Αν διστάζεις έστω και λίγο να μου απαντήσεις σημαίνει πως έχεις δυο μέτρα και δύο σταθμά.Κάποτε, είχα μια σχέση με κάποιον.Είχε ένα φίλο λοιπόν που τον είχα δει μόνο μια φορά.Ευχάριστος αρκετα.Κάποια στιγμή ρώτησα τον δικό μου που χάθηκε αυτός.Αυτός λοιπόν κεράτωνε την αρραβωνιαστικιά του,το έμαθε η μάνα του και πήγε και το είπε στη νύφη.Φύσικά χώρισαν αλλά αυτός το έριξε στα βαριά ναρκωτικά.Ξεκίνησε με ψυχοφάρμακα και μετά ναρκωτικά.Δεν ξέρω την τύχη του και δεν το βγάζω απ'το μυαλό μου.Επειδή έχω γιο και κόρη, είναι νήπια, αυτό που προσπαθώ είναι να τους δίνω αξίες από τώρα και αυτό θα προσπαθώ να κάνω όσο ζω.Αν υποπέσει στην αντίληψή μου τέτοιο θέμα με τα παιδιά μου λοιπόν, πιστεύω πως θα πιάσω πρώτα το παιδί μου, θα του μιλήσω και θα του δώσω τη συμβουλή μου.Είτε να σταματήσει να κερατώνει είτε να χωρίσει με το/τη σύντροφό του.Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα έκανα κάτι άλλο.Επιμένω όμως πως δεν πρέπει να ανακατεύονται τα ενήλικα παιδιά,ειδικά όταν δεν ζουν μαζί με τους γονείς πια όπως ο/η εξομολ.,διότι είναι πιθανόν οι συνθήκες συμβίωσης να έχουν αλλάξει εντελώς.
θεωρώ ότι δεν πρέπει να επεμβαίνεις σε ζωές τρίτων όταν οι πράξεις τους δεν σε ενοχλουν.. χμμ..όμως εδώ δεν είναι έτσι τα πράγματα.. ο πατέρας ορκίζεται στο παιδί του ότι δεν λέει ψέματα και κοροιδεύει την οικογένεια του.. εάν δεν ήθελε την μητέρα τους ας φέρονταν εντίμως και ας χώριζε. όχι να έχει την καβάτζα και να πληγώνει μάνα και παιδία υποτιμώντας την κρίση τους επειδή απλά δεν είχαν αποδείξεις.. εδώ λοιπόν δεν τίθεται θέμα ανακατέματος μεταξύ αγνώστων αλλα εξαπάτηση μέσα στην ίδια οικογένεια..
Αν ήσουν σωστός γιος και να τον έβλεπες πάνω στην πράξη δε θα επρεπε να πεις τίποτα στη μητέρα σου!!Ας έλεγες στον πατέρα σου να το σταματήσει εδω,αν ήθελες!!!Οχι να κανείς κάτι που βολεύει εσένα!!Ουτε ότι θα έχανες τις διακοπές σου π.χ. η ότι με ποιον θα τις έκανες!!Ποσο Μαλλον που είπες,οπως και αλλοι, αλλα η άλλη πλευρά (μητέρα)αδιαφόρησε!!Πηρες την απόφαση σου χωρίς να νοιαστεις!!Χωρις να ρωτήσεις!!Αλλοι μπορει να προσθέσουν και πράγματα από τη φαντασία τους και να τα σερβίρουν στη μητέρα τους για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον!!
Λυπαμαι που φέρθηκε ετσι ο πατέρας σου!!Ισως βρέθηκε σε μια στιγμή αδυναμίας"ερωτεύτηκε"ενω ήταν ολα καλά στο γάμο του!!Δεν επρεπε να βγάλει "τρελή"τη μητέρα σου!!Δε θα το εκανα στη θέση του!!Απλα πρεπει να περνάμε ολοι καλά όχι μονο ένας!!Ουτε θα χρησιμοποιούσα τίποτα για να δικαιολογήθω!!Μπορουν να συμβούν σε οποιαδήποτε ηλικία!!