ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.3.2017 | 15:49

χαρακτηρίστε

Είμαι άντρας ο οποίος θα μπορούσε να θυσιάσει τα πάντα απ την ζωή του (λεφτά, αμάξι, σπίτι, κότερο, καϊκι, θρησκεία, μπανιέρα, υπολογιστή, τηλεόραση, πολυμηχανήματα, μέχρι και μίξερ για γλυκοπατάτες) και να προδώσει τον οποιονδήποτε (από καλύτερο του φίλο μέχρι και τον αδερφό του) για την αγάπη μιας γυναίκας. Εξαρτιώμαι πλήρως από μια γυναικεία ύπαρξη και θα έκανα πράξη κάθε της επιθυμία έστω και αν αυτή λείτουργουσε εις βάρος μου, ή εις τρίτων (βλέπε φίλους, αδέρφια ή οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο).
5
 
 
 
 
σχόλια
Και επειδή αυτά τα βλέπουμε να συμβαίνουν γύρω μας και από άνδρες και από γυναίκες,εγώ δεν έχω να σου προσάψω κάτι...σου εύχομαι όμως,αν σου προκύψει τελικά η φάση,να αξίζει κιόλας ρε παιδάκι μου...να σε αγαπάει δηλαδή και εκείνη και όχι να σε εκμεταλλεύεται...αυτό... :)
Εν ολίγοις ομολογείς ότι θέλεις να είσαι υποχείριο μιας γυναίκας και να σε κάνει ό,τι θέλει εκείνη και συ ως άβουλο ον να ακολουθείς πιστά. Αυτό δεν είναι αγάπη αλλά απλή βλακεία. Δεν αγαπάς τον εαυτό σου και μια ζωή θα υποφέρεις ( εθελημένα πάντα ) και θα είσαι το θύμα. Αν όμως αυτό σε ευχαριστεί είναι δικό σου θέμα.