ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.3.2017 | 04:05

Πρώτη προσέγγιση από κοπέλα

Καλησπέρα, θέλω την γνώμη σας σε κάτι που με απασχολεί εδώ και λίγο καιρό.Αρχικά είμαι 22 ετών και γνώρισα έναν νεαρό λίγο μεγαλύτερο από εμένα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού μου στο εξωτερικό. Κάναμε και οι δυο προσπάθειες να γνωριστούμε και από τη πρώτη στιγμή ένιωσα να έχουμε χημεία μεταξύ μας. Αφού χωριστήκαμε τον βρήκα στο φβ και του έστειλα αίτημα, με δέχτηκε αλλά δεν έχουμε μιλήσει. Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας και σκέφτομαι ότι θα είναι καλή ιδέα να του στείλω εγώ για αρχή(γενικά ήταν λίγο ντροπαλός οπότε πιστεύω ότι μπορεί να έιναι ένας λόγος για να στείλω εγώ πρώτη μήνυμα)...Απλά δεν ξέρω πως να ξεκινήσω την κουβέντα μιας και θα μιλάμε στα αγγλικά και δεν γνωριζόμαστε πολύ καλα και επίσης δεν έιμαι από τους ανθρώπους που κάνουν το πρώτο βήμα με μηνύματα κτλ. Μου έκανε πολύ εντύπωση σαν άτομο και πιστεύω ότι αξίζει μια προσπάθεια!!Πείτε μου τη γνώμη σας, πως θα μπορούσα να ξεκινήσω μια συζήτηση χωρίς να...χαθούμε στη μετάφραση χαχα!!
4
 
 
 
 
σχόλια
απο κοινωνικης πλευρας και ανθρωπινου ενδιαφεροντος και μονο θα πρεπε να στειλεις ενα " τι κανεις " η "καιρο εχω να σε ακουσω ". εγω αλλου κολλησα... οταν λες γνωρισα εναν "νεαρο" τι εννοεις ειναι μικροτερος απο σενα ?