ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.3.2017 | 08:51

συνάδελφοι

ρε παιδιά εξηγείστε μου τρώω πολύ? είμαι 25 χρονών 45-47 κιλά και ενώ θεωρώ ότι δεν τρώω πολύ όλοι στη δουλειά μου μου λένε ότι τρώω με αποτέλεσμα να αισθάνομαι γουρούνι και ν αρχίζω να μειώνω αυτά που τρώω. για παράδειγμα χθες έφαγα όλη μέρα ένα τοστ το πρωί και μεσημέρι ένα μικρό μπολ με 2 μικρά φιλέτα κοτόπουλο σαλάτα και λίγο ρύζι (και ενδιάμεσα 2 μπανάνες). Βραδινό κλπ τίποτα, το χω κόψει καιρό τώρα. και το είδαν στη δουλειά και άρχισαν να μου λένε θα το φας όλο αυτό, που το βάζεις κλπ. με αποτέλεσμα να με κάνουν να αμφιβάλλω για μένα, και να θεωρώ ότι τρώω σα γουρούνι. επειδή έχω περάσει πολύ άσχημα με το θέμα του φαγητού (ένα καλοκαίρι την έβγαλα με βραστές πατάτες και κολοκύθια νομίζωντας ότι είμαι χοντρή), και τώρα έχω κάπως επανέλθει οποιαδήποτε τέτοια νύξη με γυρνάει πίσω. δεν ξέρω πως να το χειριστώ γιατί πραγματικά κάθε φορά που πάει μεσημέρι, φοβάμαι μη με δει κάποιος να τρώω και αρχίζει να σχολιάζει πάλι. δεν καταλαβαίνουν ότι όλο αυτό με ταράζει. πείτε μου, θεωρείται εργασιακό bulling? πως να το χειριστώ? απο τη μία πρέπει να τρως στο γραφείο γιτί περνάς 8 ώρες κάθε μέρα και πρέπει να ανταπεξέλθεις, από την άλλη κάθε φορά που ακούω τέτοια σχόλια θέλω ν'αρχίσω να τη βγάζω μόνο με νερό.
6
 
 
 
 
σχόλια
Το καλοκαίρι που μας πέρασε άκουσα ένα αγόρι,να λέει στο κορίτσι του:Είσαι τόσο αδύνατη,που και το νερό που πίνεις και κατεβαίνει,φαινεται!!!Οι υπερβολές δεν είναι καλες!!Προσεξε μην αδυνατίσεις!!
προφανώς και τρως πολύ λίγο, απορώ πως τη βγάζεις δλδ με 2 γεύματα όλη μέρα, όταν κανονικά πρέπει μέσα στη μέρα να τρώμε 5 (απο μικρές ποσότητες το καθένα, δε λέω να τρώμε τον άμπακο). αν δε μπορείς να συνειδητοποιήσεις από μόνη σου το πόσο λίγο τρως,που προφανώς δε μπορείς, χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού. νομίζω έχεις καταλάβει που είναι το πρόβλημα, αντιμετώπισέ το όσο το δυνατόν γρηγορότερα πριν να ναι μη αναστρέψιμο
Προσπαθώντας να αποφύγω χαρακτηρισμούς για όσους είναι 45-47 κιλά και αισθάνονται γουρούνια, θα σημειώσω μόνο ότι όταν κάποιος/α λέει "καλά, που το βάζεις", εννοεί ακριβώς ότι είσαι πολύ αδύνατη, επιπλέον δε μάλλον έχεις καλύτερο μεταβολισμό από αυτόν/ή.
Καλα πλάκα μας κάνεις τώρα? 47 κιλα και αγχώνεσαι για το τι θα σου πούνε και πόσο θα τρως? Και εδώ που τα λέμε δηλαδή και 800 κιλα να ήσουν γιατί κάθεσαι και ακούς τον ένα και τον άλλο? Αυτοί μπορεί να ζηλεύουν ή πολύ απλα να το κάνουν λόγω χιούμορ. Τι σε νοιάζει? Φαε μια κατσαρόλα μόνη σου. Και τι έγινε? Το φαγητό είναι υγεία και πρέπει να τρως για να μην πέσεις κάτω. Σιγα μην κάθεσαι να ασχολείσαι με τον καθένα εκεί μέσα. Πες "Παιδιά εγώ τόσο θέλω να φάω εσείς αν θέλετε φατε μικρότερη ποσότητα " και τελείωσε το θέμα. Κακώς δίνεις σημασία σε κατι τέτοιο.