ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.3.2017 | 13:51

Γονείς...

Από την αρχή της χρονιάς είμαι στην Αθήνα και σπουδάζω στο εκπα. Οι δικοί μου είναι στην Βόρεια Ελλάδα σε ένα χωριό λίγο έξω από την Θεσσαλονίκη. Από το γυμνάσιο ήθελα να βρίσκομαι μακριά από τον τόπο μου. Αυτή η κακιά συνήθεια που είχαν και ακόμα έχουν να με ελέγχουν τι ώρα γυρνάω που πήγα τι έκανα με ποιους ήμουν και άλλα πολλά ήθελα να σταματήσει. Όταν έδωσα πανελλήνιες με πίεζαν να δηλώσω Θεσσαλονίκη πρώτη επιλογή αλλά δεν τους έκανα την χάρη. Έκανα αυτό που ήθελα. Δήλωσα πρώτη επιλογή οικονομικό στην Αθήνα και πέρασα. Η χαρά μου απερίγραπτη. Γιατί για πρώτη φορά θα ζούσα μόνη μου χωρίς να με ελέγχουν κάθε λίγο και λιγάκι. Στον πατέρα μου δεν άρεσε αυτή η εξέλιξη και μου είπε αν δεν ξανακάνω τα χαρτιά μου να δηλώσω πρώτη επιλογή Θεσσαλονίκη θα μου κόψει το χαρτζιλίκι. Δεν ενέδωσα ποτέ. Από μικρή που ήμουν δεν συμφωνούσα σε πολλά μαζί του και έτσι συχνά μαλώναμε. Θυμάμαι όταν ήμουν πρώτη λυκείου είχα βγει με τις φίλες μου και γύρισα σπίτι αργά. Κλειδί δεν είχα μαζί και η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Χτυπούσα το κουδούνι δεν άνοιγε κανείς. Το πιστεύετε αυτό; Κι όμως ο δικός μου ο πατέρας το έκανε. Με άφησε να κοιμηθώ στον δρόμο γιατί γύρισα αργά. Από τον Νοέμβριο δουλεύω σε μια καφετέρια και τα βγάζω μια χαρά και μόνη μου. Δεν θέλω να γυρίσω ποτέ ξανά πίσω. Εδώ και ένα μήνα ζούμε μαζί με μια κοπέλα που γνώρισα στην σχολή μου. Περνάω πολύ καλά εδώ. Το Πάσχα με προσκάλεσε μια κοπέλα που είναι από τον Βόλο να πάμε και να κάνουμε ανάσταση μαζί. Οι δικοί μου μπορεί να έρθουν για 2-3 μέρες όταν θα γυρίσω Αθήνα. Το θέμα μου είναι η μικρή μου αδερφή είναι Β'λυκείου και τραβάει όλα εκείνα που τραβάω και εγώ. Με παίρνει τηλέφωνο και κλαίει με παρακαλάει να την πάρω μαζί μου. Την λέω να διαβάσει και να περάσει Αθήνα να είμαστε μαζί. Πολύ λυπάμαι για τους γονείς μου που είναι τόσο κολλημένοι. Γνώρισα τους γονείς της κοπέλας που μένουμε μαζί και πραγματικά χαίρομαι που δεν έχουν εμπάθειες και είναι μια χαρά άνθρωποι. Ευχαριστώ όποιον μπήκε στην διαδικασία να διαβάσει το μήνυμα μου!!
4
 
 
 
 
σχόλια
Ίσως στη προσπάθειά τους να σε συνετίσουν, να έγιναν κάπως υπερβολικοί. Δεν πιστεύω πως πράττεις σωστά γράφοντας έτσι τους γονείς σου. Εκείνοι απλά ανησυχούν και επειδή σας πλησιάζουν με λάθος ίσως τρόπο να νιώθετε όλα αυτά. Επειδή αναφέρεις ότι παλιότερα άργησες το βράδυ και δεν σε άφησαν να μπεις στο σπίτι, δεν είναι ό,τι καλύτερο που θα μπορούσαν να κάνουν, αλλά εκείνη τη στιγμή λανθασμένα σκέφτηκαν να σε τιμωρήσουν για να μη το επαναλάβεις. Δεν σκέφτηκαν ότι ελλόχευε κίνδυνος έξω από το σπίτι τη νύχτα. Το να τους ξεγράψεις θα είναι ό,τι χειρότερο που θα κάνεις, γιατί μια μέρα θα φύγουν από τη ζωή χωρίς να έχετε μονιάσει και θα μετανιώσεις αλλά θα είναι πλέον αργά. Καλύτερα να κάνετε μια συζήτηση οικογενειακώς και τις άγιες μέρες του Πάσχα να είστε αγαπημένοι και όχι μόνο τότε φυσικά.
Μπραβο σου που μπορεσες και εφυγες απο εκει! Σου αξιζουν συγχαρητηρια που μπορεσες και τα υπομεινες ολα αυτα και τελικα καταφερες να κανεις πραγματικοτητα αυτο που ηθελες. ΤΙ γονεις υπαρχουν ομως εε..αυτοι οι ανθρωποι δεν ξερω ωρες ωρες αν πρεπει να υπαρχουν πανω στη γη ή οχι...Να ενδιαφερεσαι για την αδερφη σου γιατι οπως ειπες περναει οτι περνουσες και εσυ και αμα μπορεις να τη βοηθησεις!
Μπραβο!πολύ ωραία φέρεσαι στους γονείς σου που έδωσαν τα πάντα για να σε μεγαλώσουν. Και φυσικά τώρα τους γυρνάς την πλάτη επειδή οι άνθρωποι ανυσηχουν για σενα και θέλουν να ξέρουν αν είσαι καλά και με τι άτομα κάνεις παρέα.επίσης,δε σκέφτηκες τα οικονομικά τους και αντί να περάσεις θεσ/νίκη και να πηγαινοερχεσαι στη σχολή με ένα λεωφορείο,είδες τη φοιτητική ζωή dolce vita και κατέβηκες αθηνα για να τους επιβαρύνεις οικονομικά και το ευχαριστώ για όλα αυτά είναι να μην θέλεις να περάσεις την αγία μέρα του Πάσχα μαζί τους.συγχαρητήρια για την συμπεριφορά σου!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ