ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.3.2017 | 12:31

Πόσο απαράδεκτη είμαι;

Είχα γνωρίσει σχετικά ένα παιδί και νταλαβεριζόμασταν ερωτικά κι αφού χθες βράδυ μου ζήτησε να σταματήσουμε, γιατί ήθελε ξανά να γυρίσει στην πρώην του, εγώ εκνευρίστηκα κι έκανα την εξής κατινιά. Έστειλα όλα τα ερωτικά του μηνύματα, που μ' είχε στείλει στην κοπέλα. Aντιλαμβάνομαι, πως ξέφυγα, όμως του άξιζε συν του ότι τον θέλω ακόμα. Και δε φτάνει αυτό, για να μην τον σκέφτομαι πια, φλερτάρω στο instagram με κάποιον που δε μ΄αρέσει και του δίνω ψεύτικες ελπίδες. Έχασα τον εαυτό μου. Ε.
15
 
 
 
 
σχόλια
λες ότι ''του άξιζε'' αυτή η συμπεριφορά. ωστόσο ο άνθρωπος αυτός ήταν απολύτως ειλικρινής μαζί σου: σου είπε ξεκάθαρα ότι θέλει να το σταματήσετε, ενώ θα μπορούσε να σε είχε κρατήσει για καβάντζα, και σου είπε και τον λόγο του χωρισμού. στην πραγματικότητα δεν του άξιζε και εσύ δεν άντεξες τη χυλόπιτα και φέρθηκες πολύ άσχημα σε έναν άνθρωπο ειλικρινή και ντόμπρο. Λες και ο άλλος είναι υποχρεωμένος να κάτσει μαζί σου ακόμα κι αν δεν το θέλει επειδή εσύ το θέλεις. όσον αφορά το παιδί στο Ινσταγκραμ ασε τον στην ησυχία του, να βρεί μια κοπέλα που ενδιαφέρεται και τον ενδιαφέρει αντι να προσπαθείς να φουσκώσεις το εγώ σου επειδή κάποιος άλλος προτίμησε μια άλλη γυναίκα.
Ότι ξέφυγες, ξέφυγες και ξέφυγες και σε όλα τα επίπεδα! Από σένα εξαρτάται να διορθώσεις τις λάθος διαδικασίες στον εαυτό σου... Και για όνομα, ενημέρωσε τον τυπάκο το ίνστα, ότι δε σε ενδιαφέρει! Αυτό που το μυαλό μας είναι ομελέτα και ταλαιπωρούμε και τον άμαχο πληθυσμό, να το κοιτάξουμε λίγο!
Εμένα ξέρεις τι με προβληματίζει ας πούμε;Οκ τσατίστηκε και σκέφτηκε να φερθεί έτσι.Δεν την εμπόδισε τίποτε;;;;;;Δεν είναι μόνο η αξιοπρέπεια το θέμα, μιλάμε για άνθρωπο αναίσχυντο.
anitoumpa, αφού γράφει στο τέλος ότι έχασε τον εαυτό της, καλέ. Καλύφθηκε με την υπερδικαιολογία του αιώνα!Υ.Γ. Όχι, όταν σε νοιάζει μόνο η πάρτη σου, δεν υπάρχει θέμα ντροπής. Νομίζεις ότι μπορείς να κάνεις ότι γουστάρεις...
όχι,νομίζεις πως αν το παραδεχθείς πως έκανες μαλακία θα σε δικαιολογήσουν και θα τελειώσει.Αν και είμαι κατά της βίας αν ήμουν στη θέση του τύπου θα της έχωνα σφαλιάρα.
Αυτό ακριβώς θέλει, να του τραβήξει την προσοχή και να ασχοληθεί μαζί της (έστω και με σφαλιάρα). Γράψιμο κανονικό θέλει, για να καταλάβει ότι και η απόρριψη είναι ανθρώπινη. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες :P

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ