ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.4.2017 | 14:47

Βιβλια αγγλικων

Οι φιλοι μου εχουν δωσει αγγλικα κ, κατάφεραν να παρουν το πτυχίο , εγω δυστυχώς σε ολη αυτη τη κατάσταση ειμαι μονος μου μιας κ δεν υπάρχει βοήθεια από την οικογενεια μου κ ειπα να ξεκινησω να διαβαζω μονος μου, ζήτησα απο τον κάθε φιλο μου αν μπορουν να μου δανειστούν τα βιβλία τους κ θα τους τα επεστρεφα ή έστω να βγαλω φωτοτυπίες, κανεις δεν θέλησε με τη δικαιολογία οτι θα δωσουν για να παρουν το επομενο επιπεδο τη επομενη χρονια κ τα χρειάζονται, εδω κ χρονια κανεις δεν ξεκίνησε ουτε ενα μαθημα αγγλικών ακομα κ η κοπέλα μου που στη αρχή προσφέρθηκε γτ θα τα πέταγε, τωρα το αναιρεί κ δεν μου τα δινει κ κατηγόρησε πως το κανω λογω ζηλειας μιας κ τωρα θα δωσει για το τελευταίο επίπεδο ,τα βιβλία που θα πέταγε ήταν παλια, αγγλικα κατέχω απλα θέλω να μπω στη λογικη των εξετάσεων κ δεν εχω να δωσω κ 100 ευρω για βιβλία ... Ωστοσο δεν μπορω να τους καταλαβω, δανείζουν οτι πιο ακριβό εχουν με εμπιστεύονται αλλα τα βιβλια δεν θελουν ,επισης δεν είμαι ατομο που κατάστρεφει παντα τα φέρνω στη ιδια κατάσταση που μου τα δινουν,ενταξει κατανοώ δικα τους ειναι κ οτι είναι δικα μας τα δίνουμε οπου θελουμε, αλλα εχει καμια λογικη αυτη η σταση τους?
8
 
 
 
 
σχόλια
Καλά τι άνθρωποι είνια αυτοί! Έλεος! ακόμα και η κοπέλα συο δε μου κάνει πολύ σόι. Συγγενείς, ξαδερφια δεν έχεις να σε βοηθήσουν; Να ρωτήσουν οι γονεις σου τους οικογενειακούς φίλους. Δες στο ίντερνετ, σε κάποιο ΄σαιτ για αγγελιές δωρεάν ίσως που κάποιοι να πουλάνε τα παλιά τους βιβλία σε πολύ χαμηλή τιμή. Αν όχι ξαναμπες εδω΄και στείλε ποια βιβλία χρειάζεσαι και θα σε βοηθησουμε βρε αδερφε! Σολιντάριτυ!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ