Μια ακόμη νύχτα με μολότοφ στα Εξάρχεια

Μια ακόμη νύχτα με μολότοφ στα Εξάρχεια Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
1

Επιθέσεις σε διμοιρία των ΜΑΤ σημειώθηκαν για μια ακόμη φορά, στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.


Ειδικότερα, από τις 22:00 έως τα μεσάνυχτα, νεαρά άτομα έκαναν επιθέσεις, με βόμβες μολότοφ και πέτρες, εναντίον της διμοιρίας που βρισκόταν στη συμβολή της οδού Τοσίτσα με την Πατησίων.


Από τις επιθέσεις δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ δεν έγιναν προσαγωγές.
Η αστυνομία αναζητά τους δράστες.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαμία: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

Ελλάδα / Λαμία: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

Παρά την τεράστια κινητοποίηση της Πυροσβεστικής η φωτιά πήρε γρήγορα τρομερές διαστάσεις καταστρέφοντας τόσο το κτίριο, όσο και τα αυτοκίνητα της επιχείρησης
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Τα εξάρχεια έχουν ένα ιδεώδες υπέρ του ανθρώπου! Μία αντίληψη μιας κοινωνίας εντελώς διαφορετικής, μιας καλής κοινωνίας που οι κακοί πρέπει να τιμωρηθούν . Τα εξάρχεια έχουν ένα λαθεμένο αλλά ένα τρόπο που είναι υπέρ του ανθρώπου..Η τοποθέτηση αυτή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εξέπληξε τον δημοσιογράφο Μπάμπη Παπαπαναγιώτου. «Υπέρ του ανθρώπου σκοτώνοντας ανθρώπους;» ρώτησε τον συνομιλητή του και ο Μάκης Μπαλαούρας συνέχισε με μια τοποθέτηση που σε πολλούς ακούστηκε σαν να μοιάζει με μια sui generis υπεράσπιση της 17Ν. «Γενικά σας λέω, είχαν ας πούμε αντίληψη μιας κοινωνίας εντελώς διαφορετικής, μιας καλής κοινωνίας εν πάσει περιπτώσει και οι κακοί έπρεπε να τιμωρηθούν» είπε ο κ. Μπαλαούρας για την 17 Νοέμβρη.