ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.4.2017 | 23:56

Συμπεριφορά

Ειμαι σε σχέση με εναν άνθρωπο εδω και περιπου μισο χρονο..αυτος είναι 39.εγω 33..μενουμε στο ιδιο μερος και καθε μερα έρχεται σπιτι μου να δουμε τηλεοραση ή καποια ταινια.το.περιεργο ειναι πως μου κανει παραπονα επειδη εγω τον πειραζω και τον χαιδευω απο την ωρα που ρχεται σπιτι.μου λεει οτι δεν του αρεσει να τον φιλαω ετσι συνέχεια κ ετσι κ εγω εχω δυο.μερες που σταματησα να εκδηλωνομαι.αυτος ομως δεν κανει τιποτα..απλα κοιτάει τηλεόραση και για μια επαφη ουτε λογος..βοηθειστε λιγο βρε Αντρες της παρεας..περιοριζεται σε ενα φιλι τις 3 ωρες..επισης δεν κοιμαται μαζι μου .σηκωνεται κ.φευγει σαν τον κλεφτη και αμα παω να του δωσω μια αγκαλια αυτος βιαζεται να με αφήσει κ δεν απολαμβανει την τρυφερότητα μου..Όμως έρχεται αυτος αποζητα να βλεπουμε μαζι τηλεόραση...αλλα για συζητηση ή χαδια καμια ορεξη..τελος να πω οτι ειμαι ερωτευμένη μαζι του τον θελω στη ζωη μου..απλα θελω να αλλαξει σε αυτο το κομματι..γιατι με μπερδευει..τι λαθος κάνω? ? Νιώθει πράγματα αλλα δεν τα εκδηλώνει? Δεν.μπορω να τον ψυχολογησω.εσεις τι θα κανατε στη θεση μου?
2
 
 
 
 
σχόλια
Φιλενάδα αν ήθελες φυτό στο σπίτι ας έπαιρνες έναν φίκο καλύτερα. Θα είχες και με κατι να ασχολείσαι γιατί θα τον πότιζες πότε πότε. Εδώ απ' ο,τι καταλαβαίνω έχει πέσει ξηρασία. Και είσαι και νέα γυναίκα. Θα βρεις καλύτερο. Στειλ' τον στην μάνα του.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ