ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.4.2017 | 18:33

Πρωην

Δεν ξέρω απο που ν αρχίσω.. ειναι τόσα πολλα αλλα θα θέλα πολυ ν ακούσω τις γνώμες σας.. ήμουν μ ένα παιδι πολυ ερωτευμένη, γίναμε πολυ καλοί φίλοι κ σε κάποια φάση ήμασταν μαζί! Ηταν απο τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου! Δυστυχως χωρίσαμε γιατι δεν μπορούσαμε να είμαστε μαζί.. γύρισε στην πρώην του κ γω εκανα αλλη σχέση.Συνεχίσαμε ομως κάποια επικοινωνία καθαρά φιλική! Πήγα ταξίδι με τον φίλο μου κ μου έστειλε μην να μάθει πως περνούμε..Ξανα μιλήσαμε γιατι είχα μάθει οτι χώρισε, τον ρώτησα κ ηθελε να μάθει απο που το ξέρω, τελικα μ πε πως ναι είχαν χωρίσει αλλα τα ξανα βρήκαν, με ρώτησε αν εγώ ειμαι μαζί με τον φίλο μου και γω τον ρώτησα γιατι, η απαντηση ηταν πως δεν ρωτά για κάποιο συγκεκριμένο λόγο..Στο τέλος τον ρώτησα αν την αγαπά κ η απαντηση του ηταν οτι αμάν δεν ειναι μαζί του λείπει.. του είπα να μην συγχυζει την μοναξιά με την αγάπη κ μου πε οτι δεν τα συγχυζει και ξέρει τι λέει! Τότε του είπα, ωραία τότε την αγαπάς κ σ αγαπά κ η απαντηση ηταν οκ! Αυτά! Το ξέρω πως σας τρέλανα και ναι το ξέρω πως την αγαπά.. ήθελα απλα να τα γράψω.. και μην με κράξετε που έχω σχέση, αλλα πραγματικα προσπαθώ πολυ να τον ξεπεράσω και η σχέση που έχω πιστεύω θα με βοηθήσει!Ξέρω επίσης οτι δεν πρέπει να έχω καθολου επικοινωνία μαζί του αλλα δεν μπορώ..
1
 
 
 
 
σχόλια
Καλύτερα να μείνεις μόνη σου. Αφού έτσι κι αλλιώς αυτόν που είσαι τώρα δεν τον θες. Κρίμα δεν είναι να τον κοροϊδεύεις;; Δώσε χρόνο στον εαυτό σου. Γιάτρεψε τις πληγές σου. Μην χρησιμοποιείς τον άλλον σαν αποκούμπι.