ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.4.2017 | 15:48

Γιατι δεν κανει κινηση?

Επιδιωκει πολυ συχνα να βγαινει μαζι μου, βρισκει ασημαντες αφορμες να μου στελνει μηνυματα, οταν ειμαστε μαζι, με κοιταει ολο νοημα, επιδιωκει να ερχεται πιο κοντα μου, μου κανει κοπλιμεντα κλπ, αλλα δεν κανει παραπανω κινηση. Ξερω οτι γενικα θελει να γνωρισει μια κοπελα κ να νιωσει οικεια, προτου κανει κατι μαζι της(μου το χει πει κ απο μονος του αυτο) κ επισης ξερω οτι δεν ειναι κ ο πιο τολμηρος αντρας στο κομματι του φλερτ, οποτε προσπαθω να κανω υπομονη. Ομως, πως μπορω να ξερω οτι οντως ενδιαφερεται για μενα κ οτι σκοπευει καποτε να μου το δειξει κ οτι δεν παιζει μαζι μου, χωρις να σκοπευει ποτε να μου εκδηλωσει ξεκαθαρα το ενδιαφερον του?
4
 
 
 
 
σχόλια
Γιατι δεν του την πεφτω? Πρωτον, γιατι δεν συνηθιζω να κανω την πρωτη κινηση γενικα με τους αντρες κ δευτερον(κ κυριοτερον) γιατι ξερω οτι εχει χωρισει προσφατα με την πρωην του, οποτε δεν γνωριζω αν θελει να προχωρησει παρακατω τοσο γρηγορα. Κ απ τη στιγμη που κ κεινος δεν κανει ξεκαθαρη κινηση για να καταλαβω οτι οντως θελει να προχωρησει μαζι μου, εγω δεν θελω να κανω, γιατι φοβαμαι οτι μπορει να τον πιεσω ή να τον κανω να αισθανθει αβολα.
FairytaleΤι θα πει δεν κάνει ξεκάθαρη κίνηση; Όταν επιδιώκει την παρέα σου και σε κοιτάει όλο νόημα όπως λες τι άλλο θέλεις να κάνει δηλαδή;Από τα λεγόμενά σου καταλαβαίνω μάλλον ότι δεν πολυενδιαφέρεσαι και φοβάσαι μη φας χυλό. Πάσο, αλλά αυτό σε συνδυασμό με το ότι δεν "συνηθίζεις" να κάνεις την 1η κίνηση (αν και με τον τρόπο του την κάνει), θα σε αφήσει με την όρεξη και δεν πρόκειται να φας τηγανίτα.Δεν είναι όλοι οι άντρες χύμα. Υπάρχουν και κάποιοι που σου δείχνουν σημάδια. Αν δεν πιάσεις το νόημα, χάνεις το τρένο.

BREAKING NEWS

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ