ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.4.2017 | 20:41

Απορριψη και Εκδικηση

Την γνώρισα στην τρίτη Γυμνασίου.Ψηλή,μελαχρινή,με όμορφες καμπύλες και ενα ναζιαρικο προσωπο.Ιδια ηλικια.Ξεκινησαμε να μιλαμε,να βγαινουμε,να κανουμε παρεα απο τις πρωτες μερες της χρονιας.Καθε φορα που ειμασταν μαζι ενιωθα χαρουμενος και γεματος αγαλιαση.Ενιωθα κατι παραπανω για αυτην απο ο,τι θα ενιωθε ο καθενας.Την ηθελα.Ηθελα κατι παραπανω απο το να ειμαστε απλως φιλοι.Της το εξομολογηθηκα υστερα απο καποιους μηνες.Και αυτη με απερριψε...''Εχω πολλα ενδιαφεροντα για να ασχοληθω και να επενδυσω σε μια σχεση'',ηταν τα λογια της.Με χτυπησαν σα μαχαιρι.Και το δεχτηκα...Περασε ο καιρος.Εφτασε η πρωτη Λυκειου στο τελος της.Εγω παντα διπλα της ως ενας καλος φιλος(μαλλον καλος μαλακας).Σε καθε της δυστυχια και σε καθε της απογοητευση,οταν με ζητουσε,ειμουν κοντα της.Υστερα απο τις εξετασεις χωρισε με εναν που τα ειχαν για καποιους μηνες.Δεν κανανε τιποτε ιδιαιτερο απο ο,τι μου ειπε,για αυτο και τον χωρισε.Και τοτε μου ζητησε να βρεθουμε σπιτι της...Αφου εφτασα και καθισαμε στο μπαλκονι της,μου ειπε πως χωρισε γιατι πιστευε πως ο πρωην της δεν της ταιριαζε και τοσο.Ηταν βαρετος και μονοτονος.Εξηγησε πως ηθελε να ειναι με καποιον πιο διασκεδαστικο,πιο οικειο.Ηθελε να ειναι μαζι μου...χωρις να προλαβω να πω κατι με αγκαλιασε απο τον λαιμο και με φιλησε.Βλεποντας με σαστησμενο μου ειπε πως με καλεσε σπιτι της για κατι παραπανω απο μια εξομολογηση.Μου ζητησε να κανουμε ερωτα.Και καναμε...Μολις τελιωσαμε,μου ειπε πως εχανε παρα πολλα τοσο καιρο και πως δεν επρεπε να με ειχε απορριψει οταν της ειχα εξομολογηθει.Μου ζητησε να μεινω μαζι της και να ειναι η κοπελα μου.Εγω αποκριθηκα με ενα χαμογελο.Με φιλησε και εγειρε στο κορμι μου.Μα το χαμογελο μου ηταν γεματο ψεμα,φθονο και κακια.Πρωτα με εδιωξε και μετα ηρθε σε εμενα,αφου της βγηκαν ολα στραβα?Και νομιζει πως με ερωτα θα με προσελκυσει?Ολα μου τα αισθηματα για την ιδια τα εθαψα βαθια.Με απερριψε και εγω αντι να της το τριψω αυτο στα μουτρα,εκανα σεξ μαζι της.Κατι μεσα μου εσπασε εκεινη την στιγμη.Εμεινα αγρυπνος περιμενωντας να κοιμηθει.Μολις το εκανε,σηκωθηκα,ντυθηκα και εφυγα.Ανοιξα την πορτα.Αναλογιστικα τι εκανα εκεινη την στιγμη.Υστερα απο τοσο καιρο,μου ειπε πως με θελει και αυτη.Εγω ομως την χρησιμοποιησα και μετα εφυγα.Απλα για να ευχαριστηθω εγω.Η ιδια πλεον δεν με ενοιαζε.Με το που το ποδι μου ενιωσε τα σκαλια,ενιωσα σιχαμαρα με τον εαυτο μου και αυτο που εκανα. Απο την αλλη ομως ενιωσα την ευχαριστηση της εκδικησης να με πλημμυριζει.
4
 
 
 
 
σχόλια
Κρίμα, γιατί όταν έφτασε η ώρα να δρέψεις κυριολεκτικά τους καρπούς των κόπων σου και των χρόνιων συναισθημάτων σου, δείλιασες, έκανες πίσω και κατάφερες να πείσεις τον εαυτό σου ότι πήρες εκδίκηση για όλα τα χρόνια που δεν σου το ανταπέδιδε η σκρόφα-πώς-τόλμησε! Ρομαντικούλης και τρελά ερωτευμένος δεν είσαι αγορίνα μου, έτσι για να στο διευκρινίσω. Ανασφαλής και, θα το πω ευγενικά, ανόητος, ωωωω ναι!
Απο που πηγαζει αυτος ο φθονος και η κακια; ενα τοσο νεο παιδι να εχεις τετοια συναισθηματα μεσα σου;;; δηλαδη μεγαλωνοντας που θα σκληρυνεις κιολας θα κυκλοφορεις με ροπαλο;
Δεν έπρεπε να νιώσεις σιχαμάρα ρε φίλε. Η κοπέλα σε απέρριψε, αλλά όταν είχε καύλες, βασίστηκε στο ευκολάκι (εσένα δηλαδή) που θα της καθόταν βρέξει-χιονίσει. Σεξ κάνατε δεν ήσουν υποχρεωμένος να την παντρευτείς, ούτε καν ήταν η κοπέλα σου για να κοιμηθείτε μαζί. Ανατροπή και πέναλτι μεγάλε!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ