Ένταση στα γραφεία της ΔΕΗ - Παρέμβαση των «Δεν πληρώνω» μαζί με την Κωνσταντοπούλου

Ένταση στα γραφεία της ΔΕΗ - Παρέμβαση των «Δεν πληρώνω» μαζί με την Κωνσταντοπούλου Facebook Twitter
Φωτογραφία: Πρώτο Θέμα
3

Ένταση επικράτησε νωρίτερα στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην Αριστείδου, όπου το κίνημα «Δεν πληρώνω» πραγματοποίησε παρέμβαση μαζί με την επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Όπως ανέφεραν τα μέλη του «Δεν πληρώνω», πήγαν στα γραφεία μαζί με πολίτες, που είναι άποροι και αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, και στους οποίους η ΔΕΗ έχει στείλει εξώδικα για οφειλές. Πρόσθεσαν ότι έχουν ζητήσει διακανονισμούς αλλά το αίτημα δεν έχει γίνει δεκτό.

 

Ζήτησαν να συναντηθούν με τη διευθύντρια των γραφείων, ενώ η ένταση φέρεται να προκλήθηκε όταν η διευθύντρια δεν δεχόταν να μπουν στο γραφείο της όλοι όσοι αντιμετωπίζουν το πρόβλημα, αλλά ένας-ένας.

 

Τελικά, αφότου μίλησε με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, η διευθύντρια δέχθηκε να τους συναντήσει όλους μαζί για να επιδόσουν έγγραφα-απάντηση στα εξώδικα.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Χαλαρώστε.Αν ήταν όπως τα λέτε, όλα για τις ψήφους. Θα έμενε εκεί που ήταν, να είχε και υπουργείο !Το ταξίδι της ανακάλυψης δεν σημαίνει να ψάχνεις καινούργια μέρη αλλά να έχεις καινούργια μάτια...
H Κωνσταντοπούλου εμφανίστηκε σαν υπεύθυνη εκπρόσωπος δικηγόρος των ανθρώπων αυτών ή σαν αλληλέγγυα ψηφοθήρας παρελκόμενη του κινήματος τσαμπατζήδων;