ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.4.2017 | 12:36

.

Είμαι ένα κακομαθημένο κ@λοπαιδο. Πάντα αποκτούσα ό,τι ήθελα, υλικό ή μη, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Όλοι ασχολούνταν μαζί μου. Όλοι με ήθελαν στην παρέα τους. Ακόμα και όταν βγαίνω έξω και συναντώ άγνωστους ανθρώπους, όλοι μου χαμογελούν, λες και με ξέρουν χρόνια. Δεν νιώθω την ανάγκη να κοπιάσω για τίποτα απολύτως. Αντιθέτως συνεχώς πλήττω με αυτά που έχω και ζητάω κάτι άλλο. Μέχρι να το βαρεθώ κι αυτό.
5
 
 
 
 
σχόλια
Για να λες ότι δεν κοπιάζεις φαντάζομαι θα έχεις οικονομική(κυρίως) στήριξη από τους γονείς σου με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται να κάνεις κάτι εσύ.Στο χέρι σου είναι να καταπολεμήσεις την πλήξη σου.Αναζήτησε εργασία και ανεξαρτητοποιήσου οικονομικά από τους γονείς σου(αν όντως συμβαίνει αυτό που φαντάζομαι).Εναλλακτικά,πολύ ωραία ιδέα θα ήταν να γίνεις εθελοντής σε κάποια φιλανθρωπική ή φιλοζωική οργάνωση.Όχι μόνο θα περνάς ωραία το χρόνο σου αλλά θα σε γεμίζει κιόλας.Δοκίμασε και πες μας :)