ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.5.2017 | 02:21

Είμαι η μόνη;

Μόλις συνειδητοποίησα ότι είμαι εντελώς μόνη μου από άποψη φιλίας!δεν περίμενα ποτέ ότι θα έφτανα μέχρι εδώ γιατί πάντα είχα φίλους δεν ήμουν κλειστός άνθρωπος.Έχω πολλούς γνωστούς αλλά δεν θα τους χαρακτήριζα φίλους.Αυτόν που μπορείς να πάρεις τηλέφωνο οπότε θες να κάνετε βλακειες μαζί να ξέρεις τελοσπάντον οτι όταν τον χρειάζεσαι θα είναι εκεί για σένα και εσυ γ αυτόν εννοείται! Φταίω φαντάζομαι και εγώ δεν γίνεται να φταίνε μόνο οι άλλοι, έτσι δεν είναι; εξάλλου η απομάκρυνση από μερικούς ήταν συνειδητή.Το θέμα είναι από εδώ και πέρα τι γίνεται;μπορείς από μια ηλικία και μετά (είμαι 26)να κάνεις καινούρια αρχή σε αυτό το κομμάτι;έχει περάσει κάνεις άλλος από αυτή την φάση ;να ακούσω καμιά γνώμη!μήπως παρηγορηθω έστω και λίγο γιατί έχει αρχίσει και με παίρνει από κάτω..
2
 
 
 
 
σχόλια
Παιδιά σας ευχαριστώ πολυ συμφωνώ με όλους τα ξέρω κατά βάθος απλώς καμιά φορά είναι καλό να τα ακούς και από άλλους !όλα ξεκινάνε από εμάς εννοείται αυτό! Το να γκρινιάζεις απλα δεν αλλάζει κάτι.
Αν σε παρηγορεί είμαι 27 και περνάω την ίδια φάση με σένα.Φαντάζομαι πως το να κάνεις φιλίες από την αρχή είναι δύσκολο πόσο μάλλον σε μια ηλικία μεταβατική σαν την δικιά μας( καριέρες, σοβαρές σχέσεις, γάμοι, κουτσούβελα κλπ) Νομίζω πως η καλύτερη λύση είναι να ρίξεις μια καλή ματιά στον εαυτό σου, να προσπαθήσεις να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του ( όλα από εμάς ξεκινάνε άλλωστε) και να επενδυσεις σε ανθρωπους που πιστευεις πως ταιριάζετε και μπορείς να εμπιστευτείς ή ν αρχίσεις να κινείσαι σε κύκλους ανθρώπων που πιστεύεις πως έχετε ίδια ενδιαφέροντα και κοινό τρόπο σκέψης.