ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.5.2017 | 16:07

Γυναικες κ οδηγηση

Εχω παρει εδω κ 2 χρονια σχεδον το διπλωμα οδηγησης και εχω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ βαρεθει να ερχομαι αντιμετωπη με τα περιεργα σχολια οποιου μπαινει ως συνοδηγος στο αμαξι μου. Κ φυσικα οι περισσοτεροι που κανουν αυτα τα σχολια ειναι ολως τυχαιως αντρες. Δεν ξερω πως την εχετε δει εσεις οι αντρες, αλλα καθε φορα που μπαινετε στη θεση του συνοδηγου κ στο τιμονι ειναι καποια γυναικα, νομιζετε οτι αυτοματα παιρνετε το ρολο δασκαλου οδηγησης κ αρχιζετε τις οδηγιες "προσεχε τον μπροστινο σου", "αφησε αυτον να περασει", "μειωσε ταχυτητα". Εχοντας 2 χρονια τωρα το διπλωμα και οδηγωντας καθημερινα μεγαλες αποστασεις λογω δουλειας, εχω εξασκηθει πολυ στο "αθλημα" της οδηγησης. Κ εχω εξοικειωθει αρκετα με το τι συμβαινει στους δρομους. Σιγουρα δεν ειμαι η πιο επιδεξια οδηγος του κοσμου, δεν ειμαι ομως σε καμια περιπτωση κ καμια πρωταρα που, αν μπειτε στο αμαξι της, κινδυνευετε να πεθανετε. Ξερω να αντιδρω εγκαιρως, ξερω να προσαρμοζω την ταχυτητα μου αναλογα με τις εκαστοτε συνθηκες, ξερω να προβλεπω τι βλακεια μπορει να κανει ο μπροστινος μου κ να αφηνω την απαραιτητη αποσταση ασφαλειας κλπ. Αρα, αντι να επιδεικνυετε τις γνωσεις σας την ωρα που κραταμε εμεις οι γυναικες το τιμονι διπλα σας, θα ηταν πιο ωφελιμο να προσπαθησετε να εφαρμοσετε αυτες τις γνωσεις σας, οταν οδηγειτε εσεις. Γιατι απο την μικρη εμπειρια μου στους δρομους εχω να πω οτι τις περισσοτερες μαλακιες στο δρομο βλεπω να τις κανουν οι αντρες. Ειδικα οσοι εχουν "αμαξαρες", θεωρουν οτι επιβαλλεται να τις επιδεικνυουν, οδηγωντας επικινδυνα κ για εντυπωσιασμο κ θετοντας σε κινδυνο, οχι μονο τις δικες τους ζωες, αλλα και των γυρω τους. Κ θα μου πειτε τωρα(ως κλασικοι αντρες) "ναι αλλα εμεις ειμαστε καλυτεροι οδηγοι κ εμπειροι μπλα μπλα. Ακομα κ αν ειστε ο καλυτερος οδηγος κ εχετε απολυτη εμπιστοσυνη στον εαυτο σας, δεν μπορειτε να ξερετε πως μπορει να αντιδρασει καποιος αλλος οδηγος με μια επικινδυνη προσεραση που εσεις θα επιχειρησετε να κανετε. Γι, αυτο, αν θελετε να λεγεστε καλοι οδηγοι, οφειλετε να προσεχετε οχι μονο τους εαυτους σας, αλλα να μεριμνατε και για τους γυρω σας. Και για να τελειωνουμε λοιπον, αν δεν εμπιστευεστε μια γυναικα οδηγο, να μη μπαινετε στο αμαξι της. Αν ομως μπειτε, αυτο σημαινει οτι την αποδεχεστε ως μια ικανη οδηγο, αρα αυτο σημαινει οτι δεχεστε επισης οτι το τιμονι το κραταει εκεινη κ επομενως τις αποφασεις κατα την οδηγηση τις παιρνει εκεινη κ δεν θελει συμβουλες απο τριτους. Αντε γιατι μας κουρασατε.
1
 
 
 
 
σχόλια
Έχουν φαγωθεί όλοι να κατηγορούν τις γυναίκες οδηγούς, ενώ στατιστικά τα χειρότερα τροχαία τα έχουν προκαλέσει άντρες. Στατιστικά είναι πιο πιθανό άντρες να οδηγούν μεθυσμένοι, να υπερβαίνουν το όριο ταχύτητας, είτε γιατί νομίζουν ότι είναι ο Μοτόγια (τις περισσότερες φορές, οι ίδιοι άνθρωποι δεν είναι άξιοι ούτε ποδήλατο να οδηγήσουν), είτε γιατί λόγω ενασχόλησης με τα αυτοκίνητα από μικρή ηλικία έχουν μια λανθάνουσα αυτοπεποίθηση ότι είναι καλοί οδηγοί με αποτέλεσμα να παίρνουν αχρείαστα ρίσκα και να αγνοούν τους κανόνες. Αν μια γυναίκα εμπλακεί σε τρακάρισμα, φταίει δεν φταίει, οι πιθανότητες να είναι το τρακάρισμα θανατηφόρο ή να προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς είναι πολύ λιγότερες.Κατά τα άλλα γυναίκα στο τιμόνι και μαλακίες. Αν οι μισοί άνδρες παραδειγματίζονταν από τον πιο συντηρητικό τρόπο οδήγησης των γυναικών, θα χάναμε πολύ λιγότερες ψυχές στην άσφαλτο από ποζεριές τους.