ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.5.2017 | 22:20

Παράξενα πράγματα

Σήμερα το πρωί ενώ ήθελα να σηκωθώ δεν μπορούσα! Σαν να ήταν κάποιος από πάνω μου και δεν με άφηνε να σηκωθώ.Προσπαθούσα να μιλήσω αλλά ούτε και φωνή δεν έβγαινε.Είμουν εντελώς ανήμπορη αλλα είχα ανοίξει τα μάτια μου.Δεν ξέρω τι να πω βρε παιδια τι μπορει μα είναι; Προσπάθησα να το περιγράψω όσο το δυνατόν καλύτερα γιατί ήταν περίεργο συναίσθημα.Μήπως ήταν επειδή ένιωθα κουρασμένη ή μήπως υπάρχουν φαντάσματα; Θα τρελαθώ!!
8
 
 
 
 
σχόλια
Εδώ φοιτητής ιατρικής. Επειδή πολλά έχουν δει και διαβασει τα μάτια μου, δεν πας μία επίσκεψη σε κάνα νευρολόγο; Καλού κακού... Δε θέλω να σε τρομάξω, αλλά μπορεί να είναι και κάτι παθολογικό... Δε χάνεις τίποτα να το σιγουρέψεις!
Προστατευτικος μηχανισμός. Συμβαίνει συνήθως ακριβώς την ώρα που πας να δεις ένα όνειρο αλλά για κάποιο λόγο, συνήθως έντονος ήχος, πας να ξυπνήσεις. Ο εγκέφαλος σου έχει μπλοκάρει κάθε εκούσια κίνηση ώστε να μην υπνοβατεις και πάθεις κάτι κακό όταν βλέπεις όνειρα, θα μπορούσες π.χ. να φύγεις έξω τρέχοντας. Επειδή οι περισσότεροι σήμερα έχουμε πολλά προβλήματα και βλέπουμε συχνά εφιάλτες μπορεί κατά την φάση αυτή να ακούμε αυτό που γίνεται στον εφιάλτη και να τρομάξουμε ακόμα περισσότερο. Το έχω πάθει 3-4 φορές και την τελευταία θυμάμαι ότι απλά περίμενα να περάσει, την ίδια ώρα άκουγα την αδερφή μου να κλαίει, μέρος του εφιάλτη που δεν είδα
Πραγματικά,όπως και να το πεις,μόρα,πάτημα της σκιάς,υπνική παράλυση,είναι πολύ άσχημη αίσθηση...είσαι διαυγής και μεταξύ ύπνου και ξύπνιου και ανήμπορος να κινηθείς...το πάθαινα συχνά γύρω στα 16 και μόνο που θυμάμαι τα περιστατικά,με πιάνει ένα σφίξιμο...νομίζω πως καλά σου έγραψαν και οι προλαλήσαντες...χαλάρωσε και μην δίνεις βαρύτητα σε κάτι σύνηθες και απλό... :)
Υπνική παράλυση. Υπάρχει κανονικότατος ιατρικός όρος.Ο εγκέφαλος παίζει πολλά παιχνίδια έτσι κι αλλιώς, πόσο μάλλον όταν κοιμάται. Η υπνική παράλυση δεν ειναι τίποτα ιδιαίτερο, συμβαίνει σε όλους ή θα συμβεί έστω και μισή φορά. Πολλές φορές παγιδευόμαστε στα στάδια του ύπνου, η υπνική παράλυση είναι μια από αυτές τις φορές.