ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.5.2017 | 22:16

Αιμοροιδα.

Σήμερα ανακάλυψα πως έχω εξωτερική αιμοροιδα. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω! Να πάω σε γιατρό ? Ντρέπομαι! Να το πω σε κάποιο δικό μου? Πάλι ντρέπομαι!
5
 
 
 
 
σχόλια
ασε τις ντροπες και πιασε λιγο την υγεια σου,δε νοείται να εχεις πρόβλημα που μπορει να εξελιχθεί σε κατι σοβαρο και να μην επισκεφτείς γιατρο,δεν υπαρχει κανενας λογος να ντρεπεσαι....σε επαγγελματία πας...θα χει κανει απειρες εξετασεις...ενας θεος ξερει τι εχουν δει τα ματια του
Κοίτα σύμπτωση τώρα το συζήταγα το μεσημέρι με τον αδερφό μου γιατί έχει ο πατέρας μου και βλέπω μια τέτοια εξομολόγηση. Λοιπόν, πέρα απο το οτι είναι κληρονομικό, φταίει η καθιστική ζωή και η δυσκοιλιότητα. Πέρα απο αυτά, περίπου το 50% των ανθρώπων έχουν. Δηλαδή ο 1 στους 2... ανεξάρτητα απο το φύλο. Οπότε δεν υπάρχει ντροπή. Πήγαινε σε εναν γιατρό να ξεκινήσεις μια αγωγή.
Εαν ειναι στην αρχη,Ισως ο γιατρος να μην χρειαστει να το δει.Και γραφωντας σου καποια φαρμακευτικη αγωγη να παρει τελος το προβλημα σου.Αλλα εαν το αφησεις τοτε θα εχεις πολυ σοβαρο προβλημα.οποτε ασε της ντροπες στην ακρη.