ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.5.2017 | 20:55

Όνειρο

Σήμερα το μεσημέρι έπαθα μεσα στον ύπνο μου κάτι πολύ περίεργο. Κατάλαβα ότι ήμουν σε όνειρο και προσπαθούσα να ανοίξω τα μάτια και να ξυπνήσω όμως ήταν αδύνατο. Έβλεπα τον εαυτό μου να σηκώνεται και να ξαναπεφτει,έβλεπα λεπτομέρειες από το δωμάτιο, ένιωθα την προσπάθεια για άνοιγμα των ματιών. Κάποια στιγμή είδα και μια γυναικεία φιγούρα σα να ήταν στη μέση του δωματίου. Σκέφτηκα να παραιτηθώ και να συνεχίσω τον ύπνο όμως σκεφτόμουν έντονα ότι αυτό θα ήταν λάθος. Τελικά μετά από κόπο ξύπνησα.Τι μου συνέβη?
12
 
 
 
 
σχόλια
Αυτο δεν ειναι ονειρο.Ειναι φαινομενο που εξηγειται επιστημονικα και συμβαινει κατα καιρους σε αρκετο κοσμο.Εχει συμβει και σε μενα.Δε θυμαμαι την επιστημονικη ονομασιαΑυτο λοιπον οι λατρεις της παραψυχολογιας και της μεταφυσικης θεωρουν οτι προκαλειται απο καποια οντοτητα κλπ.και το αποκαλουν Μόρα. Το ειχε κανει και θεμα στις πυλες του ανεξηγητου ο Χαρδαβελλας.
Τέτοιο όνειρο το είχα δει όταν ήμουν στο δημοτικό. Είχα σχολείο και προσπαθούσα να ανοίξω τα μάτια μου για να ξυπνήσω και να πάω σχολείο... τα άνοιγα συνέχεια αλλά δεν μπορούσα να ξυπνήσω ενώ η αίσθηση ήταν πραγματικά πολύ ζωντανή.Τελικά άργησα να πάω γιατί η μαμά μου δεν δεχόταν την υπέροχη ιδέα που είχα να κοιμάμαι με τα αυριανά ρούχα του σχολείου για να μη χάνω χρόνο από τον πολύτιμο ύπνο μου και με ανάγκαζε να φοράω πιτζάμες!