ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.5.2017 | 23:53

Προαγωγικές Εξετάσεις 2017

Έρχονται οι εξετάσεις... πρέπει να διαβάσω και βαριέμαι παρα πολύ...τι να κάνω για να εξαλειψω το πρόβλημα;Επίσης, όλη την χρονιά συνέβη το ίδιο πράγμα... βαριέμαι να διαβάζω...τι μπορώ να κάνω? Έχω στόχο να περάσω σε μία σχόλη κοντά στα 14000 μόρια και δεν ξέρω αν θα περάσω σε αυτήν λόγω της βαρεμάρας...Πείτε μου την γνώμη σας.
1
 
 
 
 
σχόλια
Δεν υπάρχει κάποια πρακτική λύση στο "δε θέλω να διαβάσω". Δεν μπορώ δηλαδή να σου πω "κάνε αυτό ή κάνε το άλλο".Απλά το παίρνεις απόφαση ότι ΠΡΕΠΕΙ να διαβάσεις για να βγάλεις τα μόρια που θέλεις και να σπουδάσεις αυτό που θέλεις. Αν αυτό το κίνητρο δεν είναι αρκετό για να κάτσεις να διαβάσεις, βρες κάποιο άλλο κίνητρο που θα σε ωθήσει περισσότερο. Πάντως προσωπικά πιστεύω πως η αρχή είναι δύσκολη. Μετά από κάποιο σημείο, το συνηθίζεις. Αν δηλαδή πεις πως σήμερα θα διαβάσω 3 ώρες, μπορεί αυτές οι 3 ώρες να σου φανούν αιώνας. Αν διαβάζεις 3 ώρες κάθε μέρα, μετά από μια βδομάδα, οι 3 ώρες θα περνάνε πολύ πιο εύκολα. :) Κάνε την αρχή και συνέχισε γερα!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ