ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.5.2017 | 21:31

Του αρέσω πραγματικά ή απλά περνά τον χρόνο του;

Μιλάω με ένα αγόρι με το οποίο υπήρχε κάτι στην ατμόσφαιρα από παλιά αλλά επειδή μετά έκανα μακροχρόνια σχέση δε του έδινα αέρα.Τώρα που είμαστε και οι δυο ελευθέροι μου έστειλε αμέσως και έχουμε ξεκινήσει να μιλάμε 1 φορά τη βδομάδα εδώ και κάνα μήνα και στο facebook ότι ανεβάσω κάνει ♡. Έχει πει να κανονίσουμε αλλά όχι συγκεκριμένα. Εχω καταλάβει πως είναι στη φάση που θέλει να περάσει καλά να ξεφαντώσει το καλοκαίρι οπότε πιστεύω ίσως δεν ασχολείται τόσο γιατί κάνω σχέσεις.
1
 
 
 
 
σχόλια
Το μια φορά την βδομάδα, δεν το λες και τρελό ενδιαφέρον... Κάποιος που ενδιαφέρεται θα προσπαθήσει να σε προσεγγίσει, θα επιδιώξει την συζήτηση και τελικά θα σου ζητήσει να βγείτε αν δει ότι ανταποκρίνεσαι στην συνομιλία. Δεν μπορώ να ξέρω τι σκέφτεται.. αν σκέφτεται ξέφρενα καλοκαίρια ή όχι, αλλά γενικά θα σου πω, πως όποιος ενδιαφέρεται προσπαθεί περισσότερο από το "μια φορά την εβδομάδα" και "καρδούλα" στο fb.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ